El 12 d'abril participarem a la XXIV Trobada de corals de secundària

3 d’abr. 2018, 2:35 publicada per Institut Marta Mata   [ actualitzat el 9 d’abr. 2018, 0:00 ]
Aquest curs 2017-2018, el Departament d'Ensenyament ha convocat la XXIV Trobada de corals d'educació secundària, amb l'objectiu de potenciar i difondre l'educació musical que estan duent a terme molts professors i professores. Des de l'institut Marta Mata hi participarem amb una coral d'alumnat, dirigida pel professor de Música Víctor Beltran.

El treball coral és primordial en molts centres, ja que a través de la música es treballen molts aspectes de la formació global de la persona, tant en la vessant del desenvolupament personal com de les habilitats socials i relacions interpersonals amb la pertinença i cohesió del grup, així com en l'adquisició de les competències bàsiques.

El concert de la Trobada és un espai on fer música junts amb altres centres, tot visualitzant el treball dut a terme. Enguany, es dura a terme a Sant Celoni. 

La Trobada de corals d'educació secundària és una activitat organitzada pel Servei d'Ordenació dels Ensenyaments de Règim Especial, el Servei d'Ordenació Curricular de l'educació secundària obligatòria i el batxillerat, i els Serveis Territorials / Consorci d'Educació de Barcelona, amb la col·laboració d'una comissió de professorat de música de secundària, encapçalada pel Sr. Constantí Sotelo, fundador de la Trobada, el Sr. Tomeu Janer i la Sra. Andrea de Escalada.

Comments