Totes les notícies

 

20 de desembre: dóna sang ! Campanya per a la donació de sang

19 de des. 2017, 0:02 publicada per Institut Marta Mata   [ actualitzat el 19 de des. 2017, 0:27 ]


Vídeo de promoció de la campanya de donació de sang que fan alumnes de 4t d'ESO    

Projecte de la matèria de Filosofia de 4t. Anunci de la campanya de donació de sang.

Laura Bernal, de l'EHVO, seleccionada en un concurs de còctels !

15 de des. 2017, 0:49 publicada per Institut Marta Mata   [ actualitzat el 15 de des. 2017, 0:54 ]

L’Escola d’Hoteleria s’ha presentat al concurs OTC Interescuelas especialitzat en còctels  i  ha estat seleccionada per les semifinals que seran el proper 22 de gener de 2018 a Barcelona. Esperem, amb moltes ganes, arribar  a la final del mes de febrer !
 
Des d’aquestes pàgines volem felicitar i encoratjar a la seva participant Laura Bernal , alumna de Restauració de 2n i agrair a la seva professora Gemma Pujol el seu suport professional i personal  en aquesta activitat.  SORT!

JORNADA SOLIDÀRIA DE NADAL: CAMPANYA DE DONACIÓ DE SANG EL DIA 20 DE DESEMBRE

13 de des. 2017, 2:47 publicada per Institut Marta Mata   [ actualitzat el 15 de des. 2017, 0:52 ]

Un any més, celebrarem una jornada de solidaritat abans de les vacances de Nadal. Enguany, hi haurà diverses activitats i tallers tots al voltant d’aquest tema, el dia 20 de desembre, incloent una campanya de donació de sang amb el Banc de Sang i Teixits.

Els alumnes de Filosofia de 4t d'ESO estan participant activament des de fa dies en l’organització d’aquesta campanya i han dissenyat diversos anagrames molt creatius per a la difusió. Entre el 13 i el 20 de desembre penjaran cartells i faran difusió de la campanya als mitjans de comunicació i les xarxes socials.

La donació de sang es podrà fer a la Sala d’actes de la Biblioteca municipal (Carrer Can Parera, 34), que estarà habilitada per a tal fi,  el dia 20 de desembre de 16:30 a 20:30. Animem a tots els pares i mares, que puguin i vulguin, a fer donació de sang, aquesta tarda del dia 20. 

Enguany, a més a més, ens proposem participar en una campanya de venda de pulseres solidàries per aconseguir un desfibrilador, per això, també els alumnes de 4t, participaran activament en elProyecto salvavidas“ i  dedicaran dues hores a vendre pulseres solidàries pel poble, dissenyades per Kukuxumusu .


Durant el dia 20, a l’institut hi ha previstos diversos tallers als diferents grups classe de confecció d’origamis, diferents xerrades sobre conflictes al món (Meninos da Rua, Mines anti-persona, refugiats,...), una experimentació pràctica sobre esport adaptat amb cadires de rodes, que conduiran els alumnes de la matèria optativa Comitè Esportiu, un taller d’obsequis solidaris que es lliuraran a les persones que donin sang, un taller d‘ornamentació alimentària a 3r d‘ESO a càrrec dels alumnes del PFI, on es podran fer magdalenes i piruletes de Nadal, etc. Els alumnes del projecte de cuina de la Usee, repartiran torrons de xocolata fets per ells, a l‘últim moment de la jornada, la coral de Música es dividirà en dos grups de 20 alumnes i aniran fent actuacions a les aules on es facin tallers. També aniran a la biblioteca per fer una actuació davant una delegació de 25 inspectors d‘Educació que vindrà a visitar el nostre centre, el mateix dia 20, per veure alguns dels projectes que tenim.

A l’hora del pati es farà, com cada any, l‘esmorzar solidari de 4t. Els alumnes d’ENFOC enregistraran tota la Jornada Solidària. 

Prenguem consciència contra la violència masclista

17 de nov. 2017, 0:16 publicada per Institut Marta Mata

Des del Departament d'igualtat de l'Ajuntament de Montornès han organitzat tot un programa d'actes per prendre consciència del problema de la violència masclista. És un objectiu compartit amb el Consell Escolar del nostre institut i per tant us recomanem especialment aquestes activitats. Adjuntem la informació.
   

Taller d'alimentació saludable per a pares d'adolescents

3 de nov. 2017, 3:52 publicada per Institut Marta Mata   [ actualitzat el 3 de nov. 2017, 3:58 ]

L'Àrea de Salut de l'Ajuntament organitza un  Taller d'Alimentació Saludable dirigit als pares i mares que tenen fills adolescents dels dos instituts de Montornès. Es realitzarà el proper dia 
14 de novembre de  17.30 a 18.30 hores, 
a l'Institut Vinyes Velles.  El taller té per objectius orientar a pares i mares per tal que millorin l'alimentació dels seus fills, desmitificar conceptes erronis sobre alimentació, introduir conceptes d'alimentació equilibrada i disseny d'àpats saludables. 
Per a més informació us podeu adreçar a: Departament d'Educació Ajuntament de Montornès del Vallès, Tel. 93 572 .11 .70 Ext. 9103 .

Obertura de l'aula Cafeteria i el Restaurant Pedagògic El Molí per al curs 2017-18

10 d’oct. 2017, 2:58 publicada per Institut Marta Mata   [ actualitzat el 3 de nov. 2017, 3:57 ]

Des del dia 10 d’octubre ja funciona, a les hores del pati, l’aula cafeteria/cantina oberta a l’alumnat. Els alumnes hi poden comprar begudes no alcohòliques i sucs naturals, també entrepans i pastes. A partir del dia 17 d’octubre tornarà a obrir, al públic en general, el Restaurant de pràctiques de El Molí situat a l'Avinguda Icària, 5 de MontornèsConcretament, de dimarts a divendres. Els dilluns estarà tancat. 

Us animem a venir algun dia i comprovar l'esforç del nostre alumnat i professorat dels cicles de Cuina i Restauració. Tingueu present aquesta informació:  

A partir de dimarts 17 d’octubre de 2017 tornem a obrir les portes del nostre RESTAURANT PEDAGÒGIC EL MOLÍ per al curs 2017-18!

Veniu a dinar, gaudiu del servei i la cuina del nostre alumnat. Els dimarts i dimecres hi ha un menú de 13€, amb plats de cuina catalana o de mercat. Els dijous i divendres oferim un menú de degustació complet (15€), amb plats de cuina nacional, internacional i d’autor.

Les reserves només es poden fer  telefònicament al telèfon del Restaurant el Molí.

 608561862 o enviant un mail a l’adreça m41718ehvo@gmail.com  (Al telèfon de l’institut no es fan reserves).

 

Reunió del Consell Escolar i agraïment a Begoña Malo

5 d’oct. 2017, 4:23 publicada per Institut Marta Mata   [ actualitzat el 10 d’oct. 2017, 3:01 ]

Begoña Malo juntament amb el seu marit Sr. Gil
El passat dia 4 d'octubre, es va reunir el Consell Escolar.  El Director va presentar el Pla Anual del centre, es va informar  de diversos temes i es van aprovar les sortides i activitats pedagògiques juntament al calendari anual i festes de lliure disposició. 

Al final de la sessió es va fer un petit reconeixement a la Sra. Begoña Malo per la seva feina imparable al capdavant de l'AMPA durant els darrers anys. Des d'aquí li agraïm tantes hores de dedicació voluntària a l'institut i li enviem una forta abraçada a ella i la seva família.  Gràcies Begoña!

La Sra. Begoña Malo ha estat substituïda per la Sra. Dolores Criado com a representant de l'AMPA al Consell Escolar. També van assistir al Consell altres membres de l'AMPA com la Sra. Helena Latorre i la Sra. Noemí Fernández. A totes elles els donem la benvinguda i els agraïm la seva implicació amb l'AMPA i amb el centre. 

L'institut Marta Mata s'adhereix a la convocatòria d'aturada general del dia 3 d'octubre

2 d’oct. 2017, 4:58 publicada per Institut Marta Mata

El Claustre de Professorat i el Personal d’Administració i Serveis de l’Institut Marta Mata ha decidit adherir-se a l’Aturada General convocada pels sindicats i més de 40 entitats davant els greus fets de violència i vulneració de drets fonamentals succeïts ahir dia 1 d’octubre a Catalunya.

El que tots vam poder veure ahir en imatges és inadmissible en qualsevol societat democràtica. També van entrar al Departament d’Ensenyament i  van agredir la Consellera. Les escoles i els instituts sempre hem treballat i treballarem amb el principi educatiu de la no violència, perquè amb la violència mai se solucionen els conflictes.

Els representants de l’alumnat ens han comunicat també que faran vaga.

Des del Consell Comarcal ens han fet saber que s’han adherit a l’aturada general i que, per tant, no hi haurà transport escolar.

Eines per afrontar el nou curs: Tutoria

13 de set. 2017, 0:53 publicada per Institut Marta Mata   [ actualitzat el 13 de set. 2017, 0:54 ]

   
  

Nota informativa important per alumnat que no tingui plaça de Batxillerat

7 de set. 2017, 5:03 publicada per Institut Marta Mata   [ actualitzat el 7 de set. 2017, 5:06 ]

 Si us heu quedat sense plaça,  heu de saber que a l'Institut Antoni Cumella de Granollers encara tenen places del batxillerat nocturn. La modalitat de nocturn permet fer el batxillerat amb un horari més flexible, us adjuntem informació: Institut Antoni Cumella Batxillerat Nocturn http://blog.iesacumella.cat/
- Flexibilitat: o 3 cursos previstos per fer el batxillerat nocturn, tot i que es pot fer en 2 o es poden repetir les assignatures suspeses de 1r, combinant-les amb algunes de 2n (no es repeteixen cursos sencers, només assignatures suspeses)
- Atenció individualitzada per mitjà de l’oferta d’assignatures optatives adreçades al reforç de competències bàsiques (anglès, tallers de comprensió lectora i expressió escrita, informàtica)
- Convalidació del “treball de recerca” amb un cicle formatiu.
- Dues modalitats de batxillerat.
- Marc Horari: de 17h a 22:15h, amb un descans de 20 minuts.
- Altres dades d’interès:
     ubicació: a cinc minuts del centre de Granollers
     transports: dues línies de Renfe Rodalies, diferents línies d’autobusos i pàrquings gratuïts propers al centre
- Únic centre de Batxillerat Nocturn del Maresme i del Vallès Oriental

1-10 of 181