AQUEST DIES

 
                            
                                      
                                                            
       

Totes les notícies

 • Promoció 2013-2017: Continueu construint el vostre propi camí! Molt futur per endavant!

  Publicat a les 18 de juny 2017, 23:56 per Institut Marta Mata
 • Els coneixeu? 4t d'ESO a Itàlia
  Els alumnes de 4t d'ESO ja són de viatge per Itàlia.  El viatge va començar el passat  cap de setmana, el dia 10, i arribaran divendres 16 de juny. Aquí teniu unes fotos recents!    
  Publicat a les 16 de juny 2017, 1:47 per Institut Marta Mata
 • La primera promoció de Cicles Formatius ja és un fet !
  Després de dos anys de la posada en marxa de l'Escola d'hoteleria del Vallès Oriental, s'ha fet realitat la primera promoció!  El passat dilluns dia 29 de maig es va fer a les set de la tarda, l'acte de lliurament de les orles a tots els alumnes de la primera promoció 2015-2017. A més de les famílies i amics de l'alumnat que també volien celebrar l'esdeveniment, l'acte va comptar amb la presència de la Sra. Dolors Castro, en representació del Departament d'Ensenyament i el Sr. José Montero, alcalde de Montornès, a més de membres de l'Equip directiu del centre i  el professorat de l'Escola. 
  L'acte va estar amenitzat en la part musical per alumnes de 3r d'ESO de la matèria optativa ENFOC de comunicació audiovisual. També es va fer un piscolabis a càrrec de l'alumnat de 1r Curs de Cuina i de Restauració, que van contemplar com el somni dels seus companys es feia realitat. 
  El director de l'Institut, va felicitar els alumnes i les famílies pel suport i la confiança en un projecte nou i al professorat per la implicació. L'alcalde de Montornès va destacar la superació d'un repte tant important i també va felicitar l'Institut Marta Mata per assumir-lo i fer-lo una realitat. La Sra. Dolors Castro va destacar l'esforç de les dues institucions, el Departament d'Ensenyament i l'Ajuntament, i que després de dos anys de treball, ara començàvem a recollir els primers fruits.  També va felicitar a tot l'alumnat i al professorat per tirar endavant amb èxit aquest projecte ambiciós per a tota la comarca del Vallès Oriental, reiterant que poc a poc l'Escola d'hoteleria anirà creixent per oferir nous cicles de grau mig i de grau superior. 
  Publicat a les 2 de juny 2017, 5:38 per Institut Marta Mata
 • Tres noies ex-alumnes obtenen els tres premis d'excel·lència de Montornès
  Andrea Pérez, Paula Montoro i Laura Iglesias són les guanyadores de la 7a edició,  dels Premis a l'excel·lència acadèmica 2017 que atorga l’Ajuntament. El dimarts dia 16 de maig es van lliurar els premis de la convocatòria d'enguany, corresponent a notes obtingudes el curs passat. S'hi  havien presentat 11 candidatures, 9 noies i 2 nois. 

  Andrea Pérez s’ha endut els 500 euros per a la millor nota a l’acabament d’un curs de batxillerat amb una nota de 9,24 . El guardó per a la millor qualificació de les Proves d'Accés a la Universitat, dotat també amb 500 euros, ha estat per a Paula Montoro, amb una nota de 8,36 . Finalment, el Premi a la millor nota a l’acabament d’un curs universitari, dotat amb 1.000 euros, ha anat a Laura Iglesias, amb una qualificació de 8,69. Laura Iglesias ha estudiat Psicologia a la UB i ara ja és Neuropsicòloga. Paula Montoro estudia Ciències  Empresarials i Andrea Pérez, Traducció i Interpretació.

  Des de l'institut Marta Mata les felicitem a elles i les seves famílies. Són un exemple de l'esforç, el bon treball i la constància que porta a l'èxit educatiu. També felicitem als 8 candidats restants que malgrat no obtenir el premi, també han presentat unes notes d'excel·lència i mostren el potencial humà que té Montornès, són:  Maria Sokolowska, Natàlia Lozano, Jared Martín, Sergi Casanovas, Mireia Toledo, Desirée Medina, Tània Sánchez, i Judith Sánchez.

  Publicat a les 24 de maig 2017, 1:24 per Institut Marta Mata
 • Ens visiten dos reconeguts directors de cinema: Josep Morell i Abel Moreno
  Els alumnes de 3r d'ESO van poder parlar i conversar fa uns dies amb l’autor del documental No puc tornar a casa dirigit per Josep Morell . El treball, que és una producció associada de TV3 i Ottokar, s’emmarca dins de les activitats que molts col·lectius estan duent a terme en la campanya Casa nostra, casa vostra. “No puc tornar a casa” és un viatge i el retrat d’una situació, el viatge de les persones que busquen refugi polític a Espanya i la situació d’indefensió a què en molts casos es veuen abocades.

  Per altra banda, el passat dia 12, els alumnes de 4t d’ESO van poder conversar amb l’autor de la pel·lícula “Fugir de l’oblit”, Abel Moreno,

    
    
  guanyadora de diversos premis. Aquest documental retrata el viatge que en Pitu emprèn per tornar a visitar els indrets pels quals va transitar durant els seus quatre anys d'exili, després de la Guerra Civil Espanyola. Una part de la seva vida que no coneixia ni la seva família i que recupera quan la memòria de la seva dona, amb Alzheimer, es desdibuixa. El documental ha estat guardonat amb el Premi Gollut al millor llargmetratge documental i el Premi Gollut del públic al Festival Gollut de Ribes de Freser i també amb el Premi al millor llargmetratge documental a FICNOVA, el Festival Internacional de Cine de la No-violència Activa. En aquest cas, vam poder comptar a més a més amb l'assistència del Secretari del consell Escolar de Catalunya, Sr. Jesús Moral i del Coordinador de la Junta Central de directors de Catalunya, Sr. Ramon Serinyà.

  En ambdós casos, la participació dels alumnes va ser molt activa,cosa que van destacar els autors i el Secretari del Consell Escolar de Catalunya. 

  Publicat a les 17 de maig 2017, 5:40 per Institut Marta Mata
S''estan mostrant les entrades 1 - 5 de 169. Mostra'n més »

             


Els nostres RSSE

Full informatiu

RSS Feed

Subpàgines (1): Totes les notícies