AQUEST DIES

 
   La violència és l'últim refugi de l'incompetent  (Isaac Asimov)    

   A l'escola, la cultura del respecte ha de fer retrocedir la cultura de la violència (Jean Marie Muller)                 

S'informa a les famílies que el calendari escolar del curs 2017-18 del nostre centre queda alterat atès que  el dijous 21 de desembre serà dia inhàbil a efectes escolars. Com a conseqüència, tots els centres educatius  han de romandre tancats a efectes lectius i de qualsevol activitat extraescolar ordinària, d’acord amb la normativa vigent relativa a la jornada electoral

Totes les notícies

 • Prenguem consciència contra la violència masclista
  Des del Departament d'igualtat de l'Ajuntament de Montornès han organitzat tot un programa d'actes per prendre consciència del problema de la violència masclista. És un objectiu compartit amb el Consell Escolar del nostre institut i per tant us recomanem especialment aquestes activitats. Adjuntem la informació.
     

  Publicat a les 17 de nov. 2017, 0:16 per Institut Marta Mata
 • Taller d'alimentació saludable per a pares d'adolescents
  L'Àrea de Salut de l'Ajuntament organitza un  Taller d'Alimentació Saludable dirigit als pares i mares que tenen fills adolescents dels dos instituts de Montornès. Es realitzarà el proper dia 
  14 de novembre de  17.30 a 18.30 hores, 
  a l'Institut Vinyes Velles.  El taller té per objectius orientar a pares i mares per tal que millorin l'alimentació dels seus fills, desmitificar conceptes erronis sobre alimentació, introduir conceptes d'alimentació equilibrada i disseny d'àpats saludables. 
  Per a més informació us podeu adreçar a: Departament d'Educació Ajuntament de Montornès del Vallès, Tel. 93 572 .11 .70 Ext. 9103 .
  Publicat a les 3 de nov. 2017, 3:58 per Institut Marta Mata
 • Obertura de l'aula Cafeteria i el Restaurant Pedagògic El Molí per al curs 2017-18
  Des del dia 10 d’octubre ja funciona, a les hores del pati, l’aula cafeteria/cantina oberta a l’alumnat. Els alumnes hi poden comprar begudes no alcohòliques i sucs naturals, també entrepans i pastes. A partir del dia 17 d’octubre tornarà a obrir, al públic en general, el Restaurant de pràctiques de El Molí situat a l'Avinguda Icària, 5 de MontornèsConcretament, de dimarts a divendres. Els dilluns estarà tancat. 

  Us animem a venir algun dia i comprovar l'esforç del nostre alumnat i professorat dels cicles de Cuina i Restauració. Tingueu present aquesta informació:  

  A partir de dimarts 17 d’octubre de 2017 tornem a obrir les portes del nostre RESTAURANT PEDAGÒGIC EL MOLÍ per al curs 2017-18!

  Veniu a dinar, gaudiu del servei i la cuina del nostre alumnat. Els dimarts i dimecres hi ha un menú de 13€, amb plats de cuina catalana o de mercat. Els dijous i divendres oferim un menú de degustació complet (15€), amb plats de cuina nacional, internacional i d’autor.

  Les reserves només es poden fer  telefònicament al telèfon del Restaurant el Molí.

   608561862 o enviant un mail a l’adreça m41718ehvo@gmail.com  (Al telèfon de l’institut no es fan reserves).

   

  Publicat a les 3 de nov. 2017, 3:57 per Institut Marta Mata
 • Reunió del Consell Escolar i agraïment a Begoña Malo
  Begoña Malo juntament amb el seu marit Sr. Gil
  El passat dia 4 d'octubre, es va reunir el Consell Escolar.  El Director va presentar el Pla Anual del centre, es va informar  de diversos temes i es van aprovar les sortides i activitats pedagògiques juntament al calendari anual i festes de lliure disposició. 

  Al final de la sessió es va fer un petit reconeixement a la Sra. Begoña Malo per la seva feina imparable al capdavant de l'AMPA durant els darrers anys. Des d'aquí li agraïm tantes hores de dedicació voluntària a l'institut i li enviem una forta abraçada a ella i la seva família.  Gràcies Begoña!

  La Sra. Begoña Malo ha estat substituïda per la Sra. Dolores Criado com a representant de l'AMPA al Consell Escolar. També van assistir al Consell altres membres de l'AMPA com la Sra. Helena Latorre i la Sra. Noemí Fernández. A totes elles els donem la benvinguda i els agraïm la seva implicació amb l'AMPA i amb el centre. 
  Publicat a les 10 d’oct. 2017, 3:01 per Institut Marta Mata
 • L'institut Marta Mata s'adhereix a la convocatòria d'aturada general del dia 3 d'octubre

  El Claustre de Professorat i el Personal d’Administració i Serveis de l’Institut Marta Mata ha decidit adherir-se a l’Aturada General convocada pels sindicats i més de 40 entitats davant els greus fets de violència i vulneració de drets fonamentals succeïts ahir dia 1 d’octubre a Catalunya.

  El que tots vam poder veure ahir en imatges és inadmissible en qualsevol societat democràtica. També van entrar al Departament d’Ensenyament i  van agredir la Consellera. Les escoles i els instituts sempre hem treballat i treballarem amb el principi educatiu de la no violència, perquè amb la violència mai se solucionen els conflictes.

  Els representants de l’alumnat ens han comunicat també que faran vaga.

  Des del Consell Comarcal ens han fet saber que s’han adherit a l’aturada general i que, per tant, no hi haurà transport escolar.

  Publicat a les 2 d’oct. 2017, 4:58 per Institut Marta Mata
S''estan mostrant les entrades 1 - 5 de 178. Mostra'n més »

             


Els nostres RSSE

Full informatiu

RSS Feed

Subpàgines (1): Totes les notícies