AQUEST DIES

 
  

Professorat nou nomenament: Si us plau, poseu-vos en contacte amb l'institut al 935686568
    
ATENCIÓ! 2ª VENDA DE LLIBRES PER PART DE L'AMPA: DISSABTE 9 DE  SETEMBRE DE 9 A 13    
 Benvolgudes famílies,

Atenció als canvis en el llistat de llibres de 2n ESO: a Naturals no hi haurà llibre sinó dossier específic que es vendrà via AMPA i a Català hi ha canvi d'ISBN 978-84-479-3098-2

Podeu consultar les llistes clicant l'enllaç  Llistat de llibres per al Curs 2017-18   
Divendres 1 de setembre, de 11:30 a 14:00, exàmens de setembre.
    Dilluns 4 de setembre, de 8:00 a 14:00, exàmens de setembre.     
            Dies 6 i 7 de setembre, matrícula extraordinària ESO.  
Dies 6 i 7 de setembre, segones sol·licituds de places a Cicles Formatius de Grau Mig.
                 
                                                            
       

Totes les notícies

 • Ja saps què llegiràs aquest estiu? La Xarxa de Biblioteques Municipals t'ho posa fàcil!
  Biblioteca Virtual
  T’acompanyem aquest estiu

  Ja saps què llegiràs aquest estiu? A l’especial d’estiu de la Biblioteca Virtual et recomanem un bon grapat de lectures per aquestes vacances, així com una selecció de cançons ben refrescants. Recorda també que si ets dels que fan una maleta ben lleugera pots carregar els teus dispositius mòbils amb els llibres digitals que trobaràs a eBiblio Catalunya

  Publicat a les 12 de jul. 2017, 4:57 per Institut Marta Mata
 • Promoció 2013-2017: Continueu construint el vostre propi camí! Molt futur per endavant!

  Publicat a les 18 de juny 2017, 23:56 per Institut Marta Mata
 • Els coneixeu? 4t d'ESO a Itàlia
  Els alumnes de 4t d'ESO ja són de viatge per Itàlia.  El viatge va començar el passat  cap de setmana, el dia 10, i arribaran divendres 16 de juny. Aquí teniu unes fotos recents!    
  Publicat a les 16 de juny 2017, 1:47 per Institut Marta Mata
 • La primera promoció de Cicles Formatius ja és un fet !
  Després de dos anys de la posada en marxa de l'Escola d'hoteleria del Vallès Oriental, s'ha fet realitat la primera promoció!  El passat dilluns dia 29 de maig es va fer a les set de la tarda, l'acte de lliurament de les orles a tots els alumnes de la primera promoció 2015-2017. A més de les famílies i amics de l'alumnat que també volien celebrar l'esdeveniment, l'acte va comptar amb la presència de la Sra. Dolors Castro, en representació del Departament d'Ensenyament i el Sr. José Montero, alcalde de Montornès, a més de membres de l'Equip directiu del centre i  el professorat de l'Escola. 
  L'acte va estar amenitzat en la part musical per alumnes de 3r d'ESO de la matèria optativa ENFOC de comunicació audiovisual. També es va fer un piscolabis a càrrec de l'alumnat de 1r Curs de Cuina i de Restauració, que van contemplar com el somni dels seus companys es feia realitat. 
  El director de l'Institut, va felicitar els alumnes i les famílies pel suport i la confiança en un projecte nou i al professorat per la implicació. L'alcalde de Montornès va destacar la superació d'un repte tant important i també va felicitar l'Institut Marta Mata per assumir-lo i fer-lo una realitat. La Sra. Dolors Castro va destacar l'esforç de les dues institucions, el Departament d'Ensenyament i l'Ajuntament, i que després de dos anys de treball, ara començàvem a recollir els primers fruits.  També va felicitar a tot l'alumnat i al professorat per tirar endavant amb èxit aquest projecte ambiciós per a tota la comarca del Vallès Oriental, reiterant que poc a poc l'Escola d'hoteleria anirà creixent per oferir nous cicles de grau mig i de grau superior. 
  Publicat a les 2 de juny 2017, 5:38 per Institut Marta Mata
 • Tres noies ex-alumnes obtenen els tres premis d'excel·lència de Montornès
  Andrea Pérez, Paula Montoro i Laura Iglesias són les guanyadores de la 7a edició,  dels Premis a l'excel·lència acadèmica 2017 que atorga l’Ajuntament. El dimarts dia 16 de maig es van lliurar els premis de la convocatòria d'enguany, corresponent a notes obtingudes el curs passat. S'hi  havien presentat 11 candidatures, 9 noies i 2 nois. 

  Andrea Pérez s’ha endut els 500 euros per a la millor nota a l’acabament d’un curs de batxillerat amb una nota de 9,24 . El guardó per a la millor qualificació de les Proves d'Accés a la Universitat, dotat també amb 500 euros, ha estat per a Paula Montoro, amb una nota de 8,36 . Finalment, el Premi a la millor nota a l’acabament d’un curs universitari, dotat amb 1.000 euros, ha anat a Laura Iglesias, amb una qualificació de 8,69. Laura Iglesias ha estudiat Psicologia a la UB i ara ja és Neuropsicòloga. Paula Montoro estudia Ciències  Empresarials i Andrea Pérez, Traducció i Interpretació.

  Des de l'institut Marta Mata les felicitem a elles i les seves famílies. Són un exemple de l'esforç, el bon treball i la constància que porta a l'èxit educatiu. També felicitem als 8 candidats restants que malgrat no obtenir el premi, també han presentat unes notes d'excel·lència i mostren el potencial humà que té Montornès, són:  Maria Sokolowska, Natàlia Lozano, Jared Martín, Sergi Casanovas, Mireia Toledo, Desirée Medina, Tània Sánchez, i Judith Sánchez.

  Publicat a les 24 de maig 2017, 1:24 per Institut Marta Mata
S''estan mostrant les entrades 1 - 5 de 170. Mostra'n més »

             


Els nostres RSSE

Full informatiu

RSS Feed

Subpàgines (1): Totes les notícies