INFORMACIÓ SOBRE LA PREINSCRIPCIÓ DEL CURS 2015-2016


Benvolgudes famílies,

Us convoquem a una reunió informativa sobre l'organització i funcionament del batxillerat en el nostre institut.

La sessió es realitzarà el proper 8 d'abril a les 18 hores.


ENGLISH DAY    (27 de febrer de 2015)
Benvolgudes famílies,

El proper divendres 27 de febrer de 2015 el nostre institut participarà de manera activa en la celebració de l'ENGLISH DAY d'enguany, afegint-se així a la que es realitza a les escoles de primària de La Roca del Vallès. Durant aquest dia després del pati, es duran a terme diferents activitats orals en llengua anglesa. El que es pretén es fomentar i millorar la producció oral dels nostres alumnes de segon. Enguany només hi participarà l’alumnat de segon, però es preveu que els propers anys es faci extensiu als altres cursos.

L'alumnat de 2n d'ESO, 4t d'ESO i 1r BTX es movilitzarà per dedicar una part d'aquesta jornada a fer activitats on l'anglès serà la llengua vehicular. Concretament, les activitats i participació seran les següents:

Alumnat 2n ESO: Activitats diverses al centre (11:30 a 14:30)

Alumnat de 4t ESO: Realització d'activitats diverses amb l'alumnat de les escoles de primària de La Roca

Alumnat 1r BTX: Realització d'activitats diverses amb l'alumnat de les escoles de primària de Santa Agnès i La TorretaJORNADA DE PORTES OBERTES
El proper dimecres 4 de març de 2015 es durà a terme la jornada de portes obertes del nostre centre. Totes les famílies interessades estan convidades a venir a visitar la nostra escola de 17,00h a 18,30h. A continuació disposeu d'un enllaç amb més informació al respecte. Hi sou tots benvinguts!
https://drive.google.com/a/ieslaroca.cat/?tab=mo#my-drive

  

  • L'ALUMNA DE 2n BTX MARTA OLIVA HA GUANYAT EL PRIMER PREMI EXAEQUO DELS PREMIS UNIVERSITAT DE VIC ALS MILLORS TREBALLS DE RECERCA D'ESTUDIANTS DE BATXILLERAT
  • L'ALUMNA DE 2n DE BTX JUDITH HERNÁNDEZ HA OBTINGUT UNA MENCIÓ HONORÍFICA EN EL PREMI DE LA 8a EDICIÓ DELS PREMIS ALTRES TREBALLS DE RECERCA DINS L'ÀMBIT DE LA QUÍMICA, CONVOCADA PER LA SOCIETAT CATALANA DE QUIMICA.