Presentació


Benvinguts a la pàgina de recursos de l'Escola Tagamanent de La Garriga.

Aquesta pàgina web ha estat creada des de l'àrea d'informàtica per facilitar l'intercanvi de recursos entre l'escola i l'alumnat.

Per poder veure la distribució de la mateixa, podeu anar a Mapa del lloc.


La navegació és molt fàcil. Teniu dos  maneres de moure-us per l'espai web. Una és mitjançant les pestanyes superiors on teniu les àrees de l'escola. A dins de cada assignatura teniu un subenllaç per anar al vostre curs. A la part esquerra teniu altres apartats: Recursos Informàtics, Multimèdia, Internet Segura, Mapa del Lloc, Activitat recent...

A cada àrea podreu trobar activitats per practicar i divertir-se aprenent. Hi haurà que les hem fet a classe i hi haurà que no.

A l'apartat d'Informàtica hi haurà material específic d'aquesta àrea (recursos per fer treballs, orientacions...), però no les activitats de pàgines web, ja que estan distribuïdes per assignatures.

Al lloc Multimèdia hi haurà penjat els vídeos, fotos, diaris digitals i demés material audiovisual de producció de l'escola.

També hi haurà un apartat amb Recursos Informàtics (ofimàtica, pàgines per descarregar els programes que fem servir a l'escola, com instal•lar el Linkat que és el sistema operatiu que fem servir...).

A l'apartat d'Internet Segura us posarem informació per millorar la seguretat del vostre ordinador, facilitant que no es filtri contingut maliciós ni de mal gust. Esperem mica en mica donar més contingut a tots els apartats.

Si voleu aportar enllaços, recursos o simplement voleu millorar el lloc web, envieu un mail a informaticataga@gmail.com
Si hi ha algun enllaç que no funciona o alguna falta també agrairíem que us poséssiu en contacte amb nosaltres.

Moltes gràcies, esperem que us agradi!!!!

Comments