Inici

Aquest espai intenta ser un ajut per a tots/es aquells/es mestres que sent conscients de la potencialitat de les eines telemàtiques, volen fer un pas endavant i posar a l'abast dels seus alumnes aquests avantatges.

Google oferta als centres educatius les mateixes eines, (correu, calendari, drive, site, ...), que disposem els mestres a través de la XTEC.
Google Apps permet combinar les eines i serveis com cada un vulgui: personalitzant el logo, els colors, el contingut del centre, etc.
Aquesta aplicació, totalment en línia i gratuïta per als centres educatius, permet als professors i als alumnes treballar de forma conjunta millorant la col·laboració i la comunicació entre ells.
Google Apps for Education inclou funcions de seguretat fonamentals dissenyades  específicament per a mantenir la informació segura i sota el control del propi centre.
El centre, i en el seu lloc, l'administrador de l'espai és el que decideix quina informació es comparteix, amb qui es compateix i gestiona també les altes i baixes dels usuaris.

Ajuda Google Apps Education

El procés que cal seguir per a implementar-ho és fàcil i amb uns dies es pot portar a terme.

Aquest lloc és un pas a pas que us guiarà al llarg de tot el procés.

ESQUEMA DEL PROCÉS:

1- Compra d'un domini.
2- Sol.licitud dels serveis Google Apps Education.
3- Verificar la propietat del domini.
3- Omplir formulari justificant l'entitat educativa.
4- Configurar registres MX per redirigir el correu.
5- Personalitzar el site. (Aspectes generals d'horari, idioma, logo ....)
6- Personalitzar URL.
7- Creació comptes d'usuari.
............................................................
Comencem el procés:   1-Domini