Informació 2018

Des del CRP de l'Anoia volem proposar als centres de primària i de secundària la participació a l'activitat FineArt que es celebra a Igualada del 23 de febrer al 18 de març de 2018.

FineArt és un festival que, per sisè any, omplirà molts espais d'Igualada  amb exposicions fotogràfiques d'un nivell excel·lent. Tant els organitzadors de l'activitat com nosaltres, valorem molt positivament la participació dels centres escolar a les passades edicions.

Creiem que els centres escolars han de continuar sent participants actius de la mostra i han de poder aprofitar-ho per treballar la lectura de la imatge i la creació fotogràfica.

Com participar-hi?

Exposició de fotografies: 

 • Tema de les fotografies: Els avis i jo!
 • Poden participar-hi tots els centres educatius de l'Anoia.
 • Realitzar tallers de fotografia a qualsevol nivell d'Infantil, Primària o Secundària.
 • Que sigui l'alumnat qui realitzi les fotografies.
 • Escollir cinc fotografies per docent inscrit a la jornada, cal que l'alumnat participi en la tria. Cada fotografia ha de tenir títol.
 • Ampliar una fotografia per grup, en paper fotogràfic brillant, tamany entre 30x45 i 30x40 cm (segons proporcions).
 • Presentar la fotografia enganxada al mig d'una cartolina sencera, blanca o negra (segons ressalti més la foto). 
 • Fer arribar al CRP les cinc fotos de cada grup en format digital, amb la màxima resolució (sense reduir-les) i la foto o les fotos de paper. Cada fotografia ha d'acompanyar-se de: títol, nom i cognoms de l'alumne autor i nivell, l'autoria pot ser col·lectiva.
 • Cada foto exposada portarà un petit rètol amb el títol, l'autor, el nivell i el nom del centre. A les fotos projectades també hi constaran les dades.
 • NOVETAT! Per a obtenir el certificat de formació, haureu de complementar el següent formulari explicant ell treball i les activitats realitzades amb els alumnes: Formulari participació FINEART centres Anoia 2018
El propi centre participant vetllarà que tots els alumnes o persones que surtin a les fotos, tinguin la corresponent autorització a l'ús d'imatge, publicació de dades de caracter personals i de materials que elaboren.

L'exposició romandrà oberta del 23 de febrer al 18 de març al vestíbul de l'Ateneu Igualadí. En horari escolar, amb cita prèvia, pels centres i en l'horari habitual del FineArt per a tothom.

L'organització del FineArt cedeix l'espai per fer l'exposició de fotografies realitzades pels alumnes dels centres educatius de l'Anoia, on, a més de les fotografies en paper, s'hi projectaran la resta de fotografies escollides pels centres.

Visites amb l'alumnat:

Podeu programar una 
sortida amb l'alumnat per:
 • Veure l'exposició dels centres docents.
 • Visita a alguna altra exposició, comentada per personal de l'organització. Quan tinguem el programa d'exposicions ja us aconsellarem les més adequades i com fer la reserva.

El nostre alumnat viu en un món on predomina la imatge, això els hi dona uns coneixements que des del centre hem de saber aprofitar i sistematitzar, amb el FineArt tenim una oportunitat per aconseguir-ho!

Esperem la vostra participació!

Subpàgines (1): Informació 2019