Pàgina d'inici

Per navegar per la pàgina de música i anar descobrint els continguts que hi pots trobar hauràs d'anar seleccionant-los en la barra de navegació lateral. Hi podràs trobar els següents continguts:

        CALENDARI. Hi trobaràs: dates d'examen, entrega de treballs, dates d'entrega de dossier, sortides, etc. En l'apartat de fitxers adjunts també hi trobaràs continguts d'examen. 

        LINKS. Aquí trobaràs links per a descarregar aplicacions gratuïtes que pots necessitar per a visionar o escoltar arxius. Pot ser que el teu ordinador ja ho tingui instal·lat o tingui diferents aplicacions que et permetin fer-ho.

  1. Taules de digitació de flauta. Varies taules on veuràs com es fan les notes. També hi trobaràs un link per aprendre les notes de manera interactiva.
  2. Dossier de flauta NIVELL ELEMENTAL. Aquí podràs visualitzar o descarregar el dossier de flauta en format pdf. També podràs llegir com funciona el dossier i com utilitzar els àudios del dossier.
  3. Àudios del dossier  NIVELL ELEMENTAL. Aquí trobaràs quasi be totes les cançons del dossier per a que puguis tocar-les amb un acompanyament musical.
  4. Partitures amb digitació. Són un seguit de partitures en les que trobarem sota cada nota la digitació d'aquesta. Ens resultarà molt útil per a tocar partitures amb moltes notes diferents. Totes van acompanyades d'una pista d'àudio en format .mid (midi) que ens permetrà saber com ha de sonar la melodia de flauta.
  5. Partitures Wix. Són partitures de diferents dificultats que porten música incorporada per a que et resulti més fàcil estudiar-les.
  6. Flauta NIVELL AVANÇAT. Aquest és un dossier de nivell alt per aquells alumnes que vulguin tocar cançons de dificultat avançada.
  7. Nadales. Un petit recull de nadales senzilles.
  8. Partitures diverses. Recull de partitures diferents per anar explorant cançons de diferents estils. La dificultat és molt variada.
  9. Videos de flauta. Com indica el nom, trobaràs videos que et permetran aprendre a tocar cançons d'una manera molt entretinguda.

Tots els apartats poden anar-se modificant i ampliant, per tant, ves consultant-los periòdicament.

Sempre que aparegui un nou element a la barra de navegació lateral trobaràs aquí la seva descripció.

Subpàgines (2): CALENDARI LINKS