Escola Serena Vall


CURS 2024-25

Calendari curs 2024-25.pdf

CURS 2023-24

QUE PASSEU UN MOLT BON ESTIU!

mSchools Awards

Estem emocionats, dissabte 8 de juny, l'Escola Serena Vall vam participar a la final dels mSchools Awards, uns premis que es convoquen per reconèixer la tasca duta a terme per alumnes i docents durant el curs escolar dins el programa mSchools i les seves diferents iniciatives. En el nostre cas, vam participar a la categoria d'Scratch Challenge i la proposta finalista corresponia al treball dut a terme per les alumnes Estel Valls i Martina Jiménez (5è). Tot seguit, us presentem un escrit de les protagonistes de la jornada relatant la seva experiència i en què consistia el seu treball. 

Des d'aquí la nostra enhorabona!


'El dia 8 de juny es va celebrar, la gran final, el concurs de Catalunya mSchools Awards al Museu Marítim de Barcelona. Allà estàvem presents la Martina i l’Estel, de 5èA, de l’escola SERENA VALL. El docent que ens va acompanyar va ser el nostre tutor d’aula, el Xavi. I a més ens va acompanyar l’Enric, que es de l’equip directiu, i el nostre company de classe Gabriel, que també va presentar un projecte però no va arribar a la final.

 

Per a nosaltres arribar a la final ja era un premi, però vam anar amb la il·lusió de poder deixar l’escola en el millor lloc possible.

 

Després de fer el check in, vam tenir una hora per preparar el nostre estand. El vam decorar amb bosses dels colors del reciclatge, el nostre gran pòster que havíem realitzat a classe, uns cartells de la nostra web, tres QR, chromebooks amb la nostra web, un vídeo… Fins i tot teníem un ordenador on podien jugar al joc del reciclatge que havíem elaborat.

 

L’hora es va passar volant i van començar a entrar les famílies. No hi havia un ordre, podies anar a l’estand que volies.

 

El nostre estand era del tema ciutadania democràtica i consciència global, i tractava sobre el reciclatge. A la gent que venia els hi explicàvem que el nostre objectiu era sensibilitzar els nens i nenes de primer, el nostres fillols sobre aquest tema. La nostre idea era que aprenguessin la importància del reciclatge i de tenir cura del medi ambient.

 

En un determinat moment del matí, es van presentar tres persones amb una carpeta a la mà, que era el jurat. Estàvem molt emocionades, però de tantes vegades que ho vam repetir a altre gent ja ens sabíem de memòria el que havíem de dir. Els hi vam ensenyar el nostre joc i els hi va encantar. També van mirar la nostra web a partir de la QR.

 

En aquest concurs vam conèixer a John Hoffman, el director de l’empresa Mobile World Congres i a moltes altres persones importants. També hi havia la premsa i ens va gravar explicant el nostre projecte. Fins i tot, ens van posar un micròfon i ens van filmar amb una càmera d’autèntics periodistes.

 

A part de la nota del jurat, el públic també podia votar.

 

Cap a les 13h el jurat ja havia passat per tots els estands i va marxar 15 minuts a deliberar i a decidir els guanyadors.

 

Van demanar que cadascú anés al seu estand, i va començar l’entrega de premis. La feien per temes i al guanyador li donaven un trofeu, 1 val de material educatiu per valor de 750€ pel centre educatiu, 1 tauleta Android de gamma alta pel docent referent que el presenta i un val de 20h per participar en un campus tecnològic de Codelearn per un màxim de 8 alumnes de l’equip guanyador.

 

Tot i que no vam guanyar, vam sortir del concurs contentíssimes, perquè el nostre premi era arribar a la final i viure aquella experiència tan bonica.'

 

Martina Jiménez i Estel Valls (alumnes de 5è)


Vídeo Danses Olímpiques

PREINSCRIPCIÓ 2024-25


Podeu anar consultant les novetats del Departament i de tot el procés a través de la pestanya Preinscripció 2024-25 que trobareu en aquesta mateixa pàgina web. MENÚS JUNY

juny 2024 menu escolar.pdf

ELECCIONS CONSELL ESCOLAR

VOTACIONS AL CONSELL ESCOLAR PER ESCOLLIR DOS REPRESENTANTS DEL SECTOR PARES I MARES. ANIMEU-VOS A VOTAR!

US DONEM LA BENVINGUDA AL NOU CURS!

MENÚS NOVEMBRE

Novembre 2023 escolar.pdf

MENÚS OCTUBRE

octubre 2023 SERENAVALL.pdf

CURS 2022-23

FI DE CURS

eS Estimades famílies i alumnes, un curs més, un munt d'experiències que s'acaben però que esperem que hagin omplert un bocinet més de la motxilla escolar que a poc a poc anem fent més gran. Companys, jocs, activitats, sortides, colònies i tantes sensacions i emocions que esperem que hagin estat molt gratificants per a tothom. 

Ens retrobem al setembre, que tingueu un bon estiu!

Ens S 2022-23

Hola famílies,

Des de l'Escola Serena Vall volem agrair-vos la vostra ajuda a que la cloenda de la Setmana Cultural de divendres passat fos una jornada oberta, festiva i participativa. 


Organitzar uns tallers d'aquesta magnitud amb familiars i alumnes movent-se per l'escola té un alt grau de complexitat. Tot i així, esperem que, com nosaltres, passéssiu una estona agradable i entretinguda. 


MOLTES GRÀCIES! 


Aquí sota en teniu un tastet

20230421_113451.mp4

En aquest enllaç i a la pestanya corresponent, trobareu tota la informació actualitzada de: 

   PORTES OBERTES i PREINSCRIPCIÓ 

  per al curs 2023-24

MENÚS JUNY

juny 2023 menu escolar.pdf

CURS 2021-22


   COL·LABORACIÓ amb ONG IDEA LIBRE


Benvolgudes famílies,

Us informem que arran de la proposta d'una família de l'escola que ens va donar a conèixer el treball d'una ONG a Kènia, hem optat per participar de manera solidària amb aquesta entitat i recaptar fons per aconseguir recursos que millorin l'educació i l'alimentació d'aquests nens tan desprotegits. 

Aquesta organització, anomenada Idea libre, pretén fomentar l'educació en valors i potenciar els aprenentatges socials dels alumnes. Aquests objectius de desenvolupament sostenible permeten, entre d'altres coses, veure la realitat d'una altra manera i lluitar a favor del desenvolupament humà a tot el planeta.

La primera acció solidària en què us animem a participar, us convida a conèixer la gènesi i la feina que l'organització du a terme a Chumvi (Kènia) on s'atenen vora 200 alumnes, a través del llibre d'una de les seves fundadores, Sandra Blázquez. 

Si algú està interessat a obtenir aquest llibre pot fer-ne la reserva venint al despatx de secretaria. El preu és de 17€ que aniran íntegrament a la pròpia ONG com a primera acció solidària feta des de l'escola.

Podeu trobar més informació de l'organització a la seva pàgina web: https://somosidealibre.org/

Gràcies per la vostra col·laboració!

CURS 2020-21

Fa uns dies vam gaudir d'una actuació d'un gran grup:  

In Crescendo!

Aquí us en deixem un petit tast:

CURS 2019-20


FEM 20 ANYS!

 

20 anys d’escola, de l’amor per l’educació, 

per transmetre la vida a través de la conversa, 

per convertir-nos en protagonistes d’un joc en què la 

metamorfosi 

ens pugui regalar bones persones, curioses 

i amb capacitat de transformar el món.

Som història, som l’Escola Serena Vall.Estimades famílies, 

No oblideu de fer un cop d'ull al bloc de l'escola. Hi trobareu sorpreses encantadores que us faran passar una bona estona. Aquí en teniu l'enllaç:

BLOC SERENA VALLL'Escola Serena Vall es complau a oferir-vos el nostre Tour Virtual !                                                                                                                               fet per espais360º de Xavi Roma