pàgina d'inici

PORTALS EDUCATIUS

  

 
ENLLAÇOS D'INTERÉS
pàg de lectura infantil

 PÀGINES WEB

 
FULL INFORMATIU ABRIL

 

  

 

 


 
 
ELS NENS I NENES DE 1r VAN ANAR A L'INSTITUT DE LA BASTIDA, JA QUE ELS ALUMNES QUE S'ESTAN FORMANT PER SER EDUCADORS I EDUCADORES HAVIEN PREPARAT UN SEGUIT D'OBRES DE TEATRE.

ELS DE 1r VAN SORTIR ENCANTATS, I NO DUBTEM DE REPETIR L'EXPERIÈNCIA SI ENS TORNEN A CONVIDAR EL CURS QUE BÉ.

OPINIÓ D'UN ALUMNE DE 1r:  VA SER MOLT XULI, EL QUE MÉS EM VA AGRADAR VA SER LO DEL GOS I EL RATOLÍ I EL GAT. ELS ACTORS EREN MOLT SIMPÀTICS. M'AGRADARIA TORNAR A ANAR.
10 d'abril, documental per adultsAGRAÏMENTS

les colònies !!
He tingut l' oportunitat de poder tornar a gaudir d' unes colònies i he de dir que em sento afortunada d' haver passat tres dies amb nens i nenes de l' escola . De veure com gaudeixen, de com es mostren autònoms, de com es relacionen entre ells i amb els adults,..
i sobretot de poder rebre abraçades de " bon dia", de " bona nit" o abraçades sense motiu aparent, però que volen dir " gràcies per portar-nos de colònies ".
Vull felicitar a les mestres per fer de mestres, d' amigues, de mamis, d' infermeres,.. amb carinyo i professionalitat.
Sabem que per les famílies suposa un esforç econòmic però sabeu que és una bona inversió. I com no, animar als pares i mares  dels nenes i nenes que no han pogut venir i als que hem trobat a faltar.
També vull agrair a les famílies que abans de marxar ens vau donar les gràcies i dir-vos en nom de totes les mestres
" gràcies a vosaltres per donar-nos l' oportunitat de gaudir del carinyo i la companyia dels vostres fills i filles"
I recordeu que al maig van P3 i P4 i que l' any que ve tornarem.
M. Jesús ÈXIT TOTAL EN LA CAMPANYA DE DONACIÓ DE SANG!


GRÀCIES ALS I LES ALUMNES DE 2N, ells que han dinamitzat, que han engrescat a tota l'escola amb la seves ganes de fer un mòn millor;  amb la seva il·lusió tot ha anat molt bé.

També agraïr als voluntaris que es van posar en contacte amb les Mestres per fer la campanya.

A la col·laboració del barri, com la fleca, que va portar entrepans, begudes, galetes per tots els donants. I ha tingut un detall especial pels alumnes de 2n i les seves Mestres.

I com no, GRÀCIES  a tots i totes que vau fer un acte altruista com el de donar sang, nomès per ajudar als altres.Campanya de donació de sang
Subpàgines (2): Escola verda PREINSCRIPCIONS