BENVINGUTS A LA NOSTRA ESCOLA, un camí ple de fruits !!!

PORTES OBERTES MARÇ 2017. Clica aquí!!!


Coneix la nostra escola...

Nom del centre i localització:     Escola Pla de l’Ametller, ubicada al xamfrà entre el carrer Formiga núm. 117 i la prolongació del carrer Remei, a la ciutat de Banyoles (Pla de l’Estany). Telf: 972571528. Correu electrònic: b7000329@xtec.cat.

Titularitat del centre. Edifici de titularitat pública: Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Banyoles.

Ensenyaments que ofereix i nivells:Els nivells educatius que s’ofereixen al centre són Educació Infantil (3 a 6 anys) i Educació Primària (6 a 12 anys). El centre s’estructura en dues línies educatives complertes de P3 a 6è  amb un total de 18 aules/tutories (6 a Infantil i 12 a Primària).  

Espais: 
A la nostra escola disposem de dues aules d'informàtica, una aula d'anglès, una aula de ciències polivalent (on la nostra AMPA també hi realitza activitats), tres aules d'educació especial (per poder atendre millor la diversitat educativa), una aula de suport lingüístic (per atendre a l'alumnat nouvingut que arriba durant el curs), una aula de cultura religiosa, una biblioteca, un gimnàs, una aula de psicomotricitat (pels més petits de l'escola), un pavelló, un menjador (amb cuineres pròpies) i dos patis molt amplis pels nostres alumnes.

Pel que fa als serveis que ofereix el centre:

El centre s'obre a les 7'45h del matí oferint acollida matinal per aquelles famílies que ho necessitin, al migdia els alumnes que es queden a menjador disposen de la biblioteca escolar amb monitora per poder realitzar els deures, estudiar, llegir..., a les tardes la biblioteca també està oberta fins les 18h. La nostra AMPA ofereix tot un seguit d'activitats extraescolars tant al migdia com a la tarda.
ATENCIÓ I TREBALL INDIVIDUALITZAT ALS ALUMNES AMB DISLÈXIA

INCREMENT D'ACTIVITATS EN ANGLÈS

- Educació infantil (P4 i P5): Acollida matinal en anglès
- Una setmana al mes lectura de mitja hora en anglès a Cicle Mitjà i Cicle           Superior
- Activitat musical mensual en anglès
- Activitat educació física i psicomotricitat mensual en anglès
- Menus de menjador en anglès