Inici

Benvinguts a la nostra escola


ESCOLA MONTSENY
Avda. Badalona, ​​16
08100 Mollet del Vallès
Tel. 93.570.68.59 - Fax: 93.579.64.42
Correu electrònic : escolamontseny@xtec.cat
Codi del centre: 08038065
                                     

 
SANTA CECÍLIA

El proper dijous celebrarem a la nostra escola, com cada curs, el concert de Santa Cecília a càrrec d'alguns dels alumnes músics de la nostra escola. 
Vols conèixer què fem a la nostra escola? Aquí us deixem el nostre Projecte Educatiu. En ell hi pots trobar, entre d'altres aspectes, quins són els trets d'identitat que ens defineixen, els nostres objectius com a  escola, la nostra metodologia de treball o els serveis que oferim. Moltes gràcies per tot!

AVALUACIÓ - Informació per a les famílies sobre l'avaluació a l'educació primària. Un pas més cap a l'assoliment de les competències bàsiques. Feu clic aquí per consultar el document.


Famílies, hem habilitat un espai a la nostra web per tal que podeu MENU SENSE CARN del nostre menjador. JOCS FLORALS  SANT JORDI 2017 

JOCS FLORALS 2017 
JOCS FLORALS 2017

Us deixem l'enllaç per poder gaudir amb les produccions dels alumnes guanyadors/es dels Jocs Florals del curs 16-17. Volem felicitar a tots els i les alumnes per la seva participació i el seu esforç. Feu clic aquí per veure els guanyadors i les guanyadores.
Famílies, us fem arribar l'enllaç del reportatge  sobre el programa de Cultura Emprenadora a l'escola que el passat dilluns 24 d'octubre va emetre l'informatiu de Vallès Visió. Com ja sabreu, la nostra escola és pionera en aquest projecte i volem compartir amb tots vosaltres la feina que fan els i les nostres alumnes.
CUEMEFeu clic a la imatge de Vallès Visió o bé feu clic aquí.

També us deixem unes fotografies i l'enllaç de la participació dels nostres alumnes i de la nostra escola al programa de ràdio Mollet "Posa't les piles" 
 
 
 

Podeu escoltar el programa fent clic aquí.
A la nostra escola, hem estrenat aules de P-3... doneu un cop d'ull!!!

NOVES AULES DE P-3


Notícia... ara ja ens podeu trobar a twitter: @escolamontseny. Entreu i podreu veure activitats de la nostra escola. 

Si voleu conèixer la nostra escola feu clic aquí i podreu veure la nostra presentació.    
34 anys fent escola!  

1983 - 2017