Notícies

Eleccions al Consell Escolar!

31 d’oct. 2018, 5:51 publicada per JOSEP MORET MASSAGUER   [ actualitzat el 13 de nov. 2018, 4:44 ]

Èxit educatiu, un objectiu i una responsabilitat de tots.

En les eleccions, les famílies hi podeu participar de dues maneres diferents:
 • Presentant-vos com a candidats per representar els pares i mares al consell escolar.
 • Participant el dia que el centre convoqui les eleccions votant els candidats que considereu més representatius.
Quan les famílies participeu en les eleccions, doneu suport al vostre candidat i delegueu en la seva veu i vot. Així feu arribar les vostres opinions i aportacions. És important que participeu en les eleccions al consell escolar perquè:
 • Sou els responsables de la formació dels vostres fills i és important tenir uns bons representants al consell escolar que us informin i facin arribar la vostra veu.
 • Les famílies i els docents compartim un mateix objectiu: l'èxit acadèmic, social i personal dels fills. Per això hem de ser capaços de treballar de manera conjunta i decidir, a què ens comprometem per aconseguir-ho.
 • Les famílies teniu el dret de participar de manera democràtica en l'organització del centre. Aquesta és una manera de valorar l'escola i també contribuïu que el vostre fill la valori.
 • L'èxit educatiu del vostre fill també depèn del funcionament i el clima de centre. Implicar-vos en el seguiment i l'avaluació d'aquest funcionament és implicar-vos en el desenvolupament i creixement personal dels vostres fills..
 • És la manera de fer arribar la vostra veu en temes que us poden preocupar, com activitats extraescolars o quina és l'alimentació que han de rebre en el menjador escolar.
 • És important tenir una escola oberta a l'entorn, que col·labori amb els altres centres i les diferents entitats i que entre tots pugueu fer del vostre municipi, barri o poble un entorn més educatiu i cohesionat. El consell escolar decideix quines han de ser aquestes relacions.
Podeu consultar la circular informativa aquí.

Imagen relacionada

Circulars inici de curs 2018-19

24 de set. 2018, 6:58 publicada per JOSEP MORET MASSAGUER

Benvolgudes famílies,


Reunions inici de curs 2018-19

20 de set. 2018, 2:49 publicada per Escola Migdia

Benvolguts pares,

Els dies 25 i 27 de setembre, es faran les reunions informatives del curs. Us convoquem a la Sala Josep Pujadas en les dates i horaris següents:
 • P4 i P5: dijous 27 de setembre a les 19:00 h.
 • 1r i 2n: dimarts 25 de setembre a les 19:00 h.
 • 3r i 4t: dijous 27 de setembre a les 20:00 h.
 • 5è i 6è: dimarts 25 de setembre a les 20:00 h.
Us hi esperem a tots i a totes. Moltes gràcies.

Reunió P3 inici de curs 2018-19

4 de set. 2018, 0:14 publicada per JOSEP MORET MASSAGUER

Aquest proper dijous 6 de setembre, es farà la reunió informativa de P3. Us convoquem a la Sala Josep Pujadas a les 20:00 h.

Us hi esperem a tots i a totes. Moltes gràcies.

Petició informació fiscal 2017 per ajuts percebuts de menjador/transport

10 d’abr. 2018, 2:07 publicada per JOSEP MORET MASSAGUER

Benvolguts, Benvolgudes,

Seguint les directrius de l'Agència Tributària (AEAT), us informem que el Consell Comarcal del Gironès ha comunicat a aquest organisme el llistat de beneficiaris d'ajut de menjador escolar, ajut equivalent a la gratuïtat o ajut màxim de menjador escolar i/o ajut de desplaçament amb indicació dels imports pagats per a cada ajut durant l'exercici de l'any 2017. Els imports pagats corresponen al justificat d'acord amb la corresponent convocatòria.

Els interessats que puguin necessitar aquesta informació documentada per a la presentació de la declaració de la RENDA 2017, podran demanar-ho per correu electrònic a l'adreça ensenyament@girones.cat indicant:

    ·  Assumpte:  "Petició informació fiscal 2017 per ajuts percebuts de menjador/transport"

    ·  Cos del missatge:
                o   Nom i NIF del representant legal (pare/mare/tutor/tutora).
                o   Nom, NIF i centre escolar de l'alumnat sol·licitant.

També trobareu aquesta informació a la web del Consell Comarcal.

Salutacions cordials.


Informacions actuacions en cas de nevada

27 de febr. 2018, 8:01 publicada per JOSEP MORET MASSAGUER

Benvolguts, benvolgudes,

 D’acord amb les informacions que van arribant en relació a les probabilitats de nevades durant la propera nit i matí de demà, el Comitè Municipal d’Emergències s’ha reunit per programar les actuacions necessàries cas que la situació ho requereixi.

 Atès que, d’acord amb el Protocol d’actuació d’emergència en cas de nevades establert pel Departament d’Ensenyament, l’alcaldessa és qui té la competència de suspendre les classes o tancar els centres en cas d’emergència, us informem que cas que s’hagués de prendre la mesura de tancar els centres demà el matí, abans de començar la jornada lectiva, es podrà consultar la web de l’Ajuntament (www.girona.cat) on s’actualitzarà la informació de les mesures que es vagin determinant.

 Cas de dubte, també us podeu adreçar als telèfons d’emergència:

D’avui a les 18h fins demà a les 8h: 972 419 092
Demà de 8h a 18h: Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana (972 419 010) i Servei municipal d’Educació (972 419 403)

Primer premi de la "categoria A" al concurs “FEM UN PESSEBRE PER NADAL”

30 de gen. 2018, 3:46 publicada per JOSEP MORET MASSAGUER

El passat 8 de gener, l’escola Migdia va rebre el primer premi d’escoles del concurs de pessebres de Girona, organitzat per l’Ajuntament de Girona i l’Associació de pessebristes. 

Agraïm la participació de totes les famílies de l’escola que van fer possible la realització d’aquest pessebre.

                           

Bon Nadal i Feliç Any 2018!

20 de des. 2017, 6:20 publicada per Escola Migdia   [ actualitzat el 20 de des. 2017, 6:38 ]

La comunitat educativa de l'Escola Migdia, us desitgem un Bon Nadal i Feliç Any 2018!

Nadal 2017.wmv
Informacions de final de trimestre

13 de des. 2017, 2:03 publicada per JOSEP MORET MASSAGUER   [ actualitzat el 13 de des. 2017, 2:16 ]

Us volem transmetre informacions vàries de finals de trimestre:

 • Aquests darrers dies hem estat realitzant activitats solidàries i us volem agrair la vostra col•laboració, tant per la participació en el Gran Recapte d’Aliments (on es van recollir gairebé 240 kg d’aliments de primera necessitat) com per la vostra aportació per La Marató de TV3  sobre les Malalties Infeccioses (es van recollir uns 900€).
 • En el vestíbul de l’escola s’hi ha col•locat el Pessebre amb les figures elaborades pels alumnes. No us oblideu de visitar-lo i gaudir-ne. 
 • El proper dimarts, 19 de Desembre rebrem la visita dels Patges Reials. Vindran a recollir cartes i desitjos dels alumnes d’Educació Infantil, de Cicle Inicial i de Tercer de Primària.
 • Els alumnes d’Educació Infantil  conviden als seus familiars a la cantada de Nadales el proper dia 20 de Desembre al matí. 
 • El dijous, 21 de Desembre, Jornada Electoral, és dia NO-LECTIU, és a dir, no hi haurà classe. L’AMPA ofereix servei de casal, prèvia inscripció.
 • El divendres, 22 de Desembre és l’últim dia lectiu del trimestre. Es fa jornada continuada i l’horari serà de 8:30 a 12:30h. Pels alumnes que utilitzen el servei de Menjador l’horari serà fins a les 15:30h. (ja que es mantenen les tres hores d’aquest servei). Aquest dia es fa el Caga Tió a les aules i es donaran els informes de final de trimestre als alumnes de Primària.

 • Com cada any, us convidem a la Festa de Nadal organitzada per l'AMPA, que tindrà lloc el dia 22 de desembre a partir de les 19.30h a l'escola. Per més informació cliqueu aquí.
 • La tornada a les aules després de les festes de Nadal, serà el proper dilluns, 8 de gener de 2018.

Marató 2017

5 de des. 2017, 8:24 publicada per Escola Migdia   [ actualitzat el 13 de des. 2017, 0:57 per JOSEP MORET MASSAGUER ]

Com cada any la comunitat educativa de l'Escola Migdia hem participat activament a la Marató.

Al matí tots els alumnes i mestres, hem representat simbòlicament la lluita contra les malalties infeccioses.

MARATÓ 2017.avi


A la tarda, l’AMPA amb la col•laboració dels alumnes de 6è ha organitzat una xocolatada acompanyada d’una cercavila, i d'un espectacle de titelles que han estat un gran èxit. Tots els diners recaptats es destinaran a la Marató.

Moltes gràcies a tots!

1-10 of 81