Notícies

Marató 2018

5 de des. 2017, 8:24 publicada per Escola Migdia   [ actualitzat el 5 de des. 2017, 8:52 ]

Com cada any la comunitat educativa de l'Escola Migdia hem participat activament a la Marató.

Al matí tots els alumnes i mestres, hem representat simbòlicament la lluita contra les malalties infeccioses.

MARATÓ 2017.avi


A la tarda, l’AMPA amb la col•laboració dels alumnes de 6è ha organitzat una xocolatada acompanyada d’una cercavila, i d'un espectacle de titelles que han estat un gran èxit. Tots els diners recaptats es destinaran a la Marató.Moltes gràcies a tots!

COL•LOCACIÓ DE LA PLACA A L’ESCULTURA DE L’ESCOLA

16 de nov. 2017, 3:14 publicada per JOSEP MORET MASSAGUER   [ actualitzat el 16 de nov. 2017, 3:22 ]

L’Escola Migdia, aprofitant que és la Setmana UNESCO, hem col·locat una placa d’identificació a la nostra escultura, NARCÍS i IRENE.

Hem recordat la identitat que ens dona tenir un nom i l’origen de l’escultura, creada en motiu del 25è aniversari l’any 2004.

A l’acte hem convidat a l’autora, NEUS CUTRINAS, i n’han participat els delegats UNESCO de l’escola.

Al llarg de la setmana la resta d’alumnes la visitaran, recordaran el projecte Apadrinem Escultures i el significat de pertànyer a la Xarxa d’Escoles Associades a la UNESCO.


Vaga general (08/11/2017)

7 de nov. 2017, 7:16 publicada per JOSEP MORET MASSAGUER

Benvolgudes famílies,

Des d’organitzacions sindicals, com ja sabreu, s’ha convocat una jornada de vaga general per demà 8 de novembre.

És per aquest fet que ens adrecem a vosaltres per informar-vos-en, i hem esperat fins a saber si prosperava el recurs presentat per il•legalitzar-la. Finalment, fa ben poca estona, ens confirmen que la convocatòria es manté.

El marc normatiu corresponent als centres de primària preveu com a serveis mínims només la presència d'un membre de l’equip directiu al centre i un docent per cada 6 grups/classe, i atès que la gran majoria del professorat ha pres la decisió de seguir la convocatòria, el centre romandrà obert, però no es podran desenvolupar les classes amb normalitat. Per tant, no podem garantir el funcionament ordinari de l’escola.

L’AMPA ens ha comunicat que el servei de menjador i acollida de matí i de tarda es realitzarà amb serveis mínims. Les activitats extraescolars del migdia es realitzaran en funció de l’exercici del dret de vaga dels responsables de cada activitat. Pel que fa a les activitats de la tarda, es mantenen les esportives, i s’anul•la funky.

Atentament,
La direcció

La Pilar es jubila!

11 d’oct. 2017, 3:55 publicada per JOSEP MORET MASSAGUER

Aquest dimecres 11 d’octubre, és l’últim dia de feina de la Sra. Pilar Gubau, ja que es jubila. Després de dedicar 38 anys de la seva vida al món de l’educació, inicia una merescuda nova etapa que ben segur gaudirà.


La Pilar està a la nostre escola des del setembre de 2003, desenvolupant la seva tasca professional  a educació infantil mostrant una gran responsabilitat i dedicació.

Per acomiadar-la com es mereix, hem fet un acte de reconeixement a la seva tasca per part de la comunitat educativa del centre, en el que han participat tots els seus alumnes que encara estan a l’escola, una representació de l’AMPA i la direcció.Pilar, et trobarem a faltar molt; i tot i que ens sap molt greu perdre’t com a companya i professional, et desitgem molta sort i felicitat en aquesta nova etapa que encetes. 

Com ja bé saps, sempre tindràs les portes obertes de l’Escola Migdia, la teva escola.INFORMACIÓ ATURADA TÈCNICA GENERAL

2 d’oct. 2017, 5:43 publicada per JOSEP MORET MASSAGUER   [ actualitzat el 2 d’oct. 2017, 8:46 ]

Benvolgudes famílies,

Davant els fets ocorreguts aquest passat 1 d’octubre, la Generalitat ha decretat una aturada tècnica general per demà dia 3 d’octubre. Davant aquesta situació, no podem garantir que l’escola estigui oberta.

Us demanem disculpes per la poca concreció i retard en el comunicat, però es un tema aliè a nosaltres.

Cordialment,

La Direcció

Girona, 2 d’octubre de 2017

Circulars inici de curs 2017-18

17 de set. 2017, 23:44 publicada per JOSEP MORET MASSAGUER   [ actualitzat el 17 de set. 2017, 23:45 ]

Benvolgudes famílies,


Nou sistema d'avaluació a primària

22 de juny 2017, 1:22 publicada per Escola Migdia

A l'apartat "Documents" del web de l’escola, podreu trobar el document informatiu referent al nou sistema d’avaluacióde primària


Nou horari escolar curs 2017-18

22 de juny 2017, 1:14 publicada per Escola Migdia

Com ja us hem anat informant, pel proper curs cal un canvi d’horari per necessitats del servei de menjador. En el passat consell escolar del dia 20 de juny, es va aprovar per consens el següent horari:

  •        Mati:               8.30 h. a 12:00 h.
  •         Menjador:     12:00 h. a 15:00 h.
  •        Tarda:             15:00 h. a 16:30 h.

Correbarris Infantil

25 d’abr. 2017, 4:34 publicada per JOSEP MORET MASSAGUER   [ actualitzat el 25 d’abr. 2017, 4:35 ]

L'Ajuntament de Girona promourà l'activitat física dels nens i nenes de la ciutat amb el nou projecte Correbarris Infantil, una iniciativa educativa i esportiva que s'inclou dins del programa de curses dels barris (Correbarris) impulsat per cinc de les associacions de veïns de Girona. El Correbarris Infantil es portarà a terme de forma paral·lela al Correbarris per a adults i està organitzat de forma conjunta entre el consistori i les associacions de veïns dels barris de Palau-sacosta, Fontajau, Montjuïc, Montilivi i Sant Narcís.

Les inscripcions es poden fer a través del web www.girona.cat/correbarrisinfantil, on es pot consultar també més informació sobre el projecte.

 Presentació Correbarris Infantil

XIII Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta

14 de març 2017, 8:52 publicada per JOSEP MORET MASSAGUER

Com cada any des de que es va iniciar, la nostra escola participa en el " Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta.

Avui dimarts 14 de març, s'ha fet la selecció dels alumnes que representaran la nostra escola al XIII Certamen. 

Després d’escoltar els alumnes seleccionats dels cursos participants (4t i 6è de primària), s'han escollit com a representants de la nostra escola l'Helena M. de 4t en la categoria de “Grumets Vermells”, i la Mar M. , de 6è en la categoria de “Grumets Verds”. Com a suplents han estat seleccionats en  Michael I. i la Marta C. de 4t i 6è repectivament.

El jurat ha felicitat a tots els participants ja que ho han fet molt bé, mostrant un alt nivell. 

Felicitats a tots i a totes.


1-10 of 72