El Centre

A la capçalera del web de la nostra escola hi ha presents en un primer terme, el mural i l’escultura “Narcís i Irene” com a símbols que ens identifiquen. 

La senyera és el símbol d’escola catalana. 

També és una escola que estima Girona, representada amb la silueta de la Catedral i Sant Feliu, i que aprofita tots els recursos que ens ofereix com a ciutat educadora. 

El sol sempre ha estat lligat al nom de la nostra escola i com diu el text del mural, el sol que més escalfa, sobretot al migdia. Els seus rajos també són sinònim de llum, de color, de l’alegria, d’escalf. 

Les fulles de plàtan, tan presents a la nostra escola i als nostres carrers, amb el seu color verd fa referència al projecte d’Escoles Verdes que treballem des de fa molts anys. 

Finalment la piràmide de nens significa una escola que té com a objectiu prioritari construir valors, continguts, sentiments, emocions, relacions d’afecte i d’acceptació…
 
Els diferents colors de la pell dels nens simbolitzen una comunitat educativa on tothom és ben rebut i acollit. Els seus somriures mostren el nostre desig per vetllar i garantir els drets dels nostres alumnes (escola UNESCO). 

La piràmide reposa sobre un bloc molt sòlid format per moltes peces (alumnes, mestres, família, AMPA, personal del pas, projectes diversos,…) que encaixen a la perfecció i que totes són imprescindibles per el bon funcionament del nostre centre.