INICI curs 16-17

6è Experiments 
Els i les alumnes de 6è hem fet l'experiment sobre la sedimentación, la qual hem treballat a Coneixement del Medi Natural.
29 de novembre de 2016
 Fruita a l'escola 
divendres, dilluns i dimarts hem esmorzat fuita. Els pares han col·laborat posant-nos a punt: pomes, peres, raïm i mandarines, amb l'objectiu afavorir i fer-nos conscients dels múltiples beneficis que la fruita té per la salut.
25-28 i 29 de novembre de 2016Educació Infantil:  Hem començat els  ambients!
Aquesta tarda els nens i nenes de P-3, P-4 i P-5  hem començat una organització nova, els ambients. Hi ha cinc ambients: EXPERIMENTACIÓ, PLÀSTICA. PSICOMOTRICITAT,CONSTRUCCIÓ I  LA LLUM. 
28 de novembre de 2016
D' EXPERIMENTACIÓ1r A classe de matemàtiques
 
Els nens i nenes de primer aprenem els nombres jugant al dòmino.
25 de novembre de 2016


1r i 2n Hem anat a l'auditori del Caixa Fòrum de Barcelona
 
a veure l’espectacle “El col·leccionista de paisatges “

Hem pogut gaudir d’un concert espectacle on hem pogut veure alguns instruments en directe i també un actor que ens ha animat amb els seus malabarismes al llarg de tot l'espectacle. Ens a agradat molt i tothom ha disfrutat de valent.

23 de novembre de 2016  
https://goo.gl/photos/q2vYm7WV2sMg3ToVA https://goo.gl/photos/q2vYm7WV2sMg3ToVA


4t Sortida a la Masia can Deu de Sabadell
 ens han explicat la producció de l'oli i també hem fet sabó. Després hem aporfitat que ha fet molt bon dia per jugar pels voltants.
17 de novembre de 2016
 https://goo.gl/photos/rDAvCKjLJc8QGXeb8 https://goo.gl/photos/rDAvCKjLJc8QGXeb8


P5 i 5è Padrins lectors 
 els alumnes 5è  van explicar un conte als seus fillolls de P5 . 
Els ha agradat molt!
16 de novembre de 2016Cinema a l'escola 
hem fet la 1a sessió d'aquest curs de Cinema a l'escola, cada cicle hem vist una pel·lícula, algunes basades en llibres de Roald Dahl i després hem parlat sobre els valors.
15 de novembre de 2016


5è i 6è Visita a la Fàbrica de Xocolata Simon Coll
10 d'octubre de 2016
 
Fabrica Xocolata
Si voleu veure totes les fotografies, cliqueu les imatgesRoald Dahl  la revista Cavall Fort 1303, que ha sortit el novembre de 2016, hi trobareu aquest abecedari. Si el voleu consultar feu clic aquí. 
http://www.cavallfort.cat/cavallfort/ca/cavall-fort/1303/5-finestra.html http://www.cavallfort.cat/cavallfort/ca/cavall-fort/1303/5-finestra.html

 

Roald Dahl era tan alt (1,98 m!) que, quan va pilotar un avió de guerra, els genolls li tocaven la barbeta i, quan aterrava, els mecànics de l’aeròdrom l’havien de treure de la cabina a pes de braços, de tan garratibat com quedava.A molts relats de Dahl hi ha bèsties simpàtiques: guillots com Mr. Fox, tortugues com Agu Trot o bestioles menudes com les cuques que viuen al Préssec Gegant. Fins i tot, a vegades, n’inventa de noves, com l’ocell Capgirolla.


4t Obres d'Art molt saludables
28 d'octubre de 2016
Hem començat a treballar el programa Créixer Sans, celebrant la Castanyada amb aquests plats apetitosos.


3r i 4t Excursió Serra de Galliners
5 d'octubre de 2016
Els alumnes de Cicle Mitjà, hem anat d'excursió a la Serra de Galliners, hem sortit a peu de l'escola i hem pujat fins el Mirador de la Guaita o Pujol Blanc que es troba a 317 m. des d'on hem pogut veure la plana del Vallès i les muntanyes de Sant Llorenç del Munt, Collserola, Montserrat i el Montseny.
Si voleu veure totes les fotografies, cliqueu la imatge
Serra de Galliners
Dinant prop de la Font de la Bòbila