CURS 17-18

P5 Hem plantat a l'Hort Els nens i les nenes de P5 hem plantat espinacs i bròquil a l'hort.

16 de novembre de 2017

 
 


P5 Coneixem Van Gogh Els nens i les nenes de P5 hem plantat espinacs i bròquil a l'hort.

14 de novembre de 2017

  
 
 


5è Colònies d'Anglès Avui els dos grups de cinquè han marxat de colònies a l'Alberg Torre Ametller de Cabrera de Mar.

13, 14 i 15 de novembre de 2017

  

https://photos.app.goo.gl/EoL4oqtQPJ8NAPYG3 Veure més fotografies


2n Contes Els nens i les nenes de 2n hem explicat el conte de Hansel i Gretel al rondallaire; en Cesc Serrat. Entre tots hem fet un teatrí.

13 de novembre de 2017
  

https://photos.app.goo.gl/s3IXhVEmBV1FjB2O2 Veure més fotografies


Cuina saludable Sessió de cuina saludable amb les famílies i els nens i nenes.

13 de novembre de 2017
 

https://photos.app.goo.gl/imhVNR4BSkQSWrzv1 Veure més fotografies


EDUCACIÓ INFANTIL AMBIENTS La setmana passada, mestres i alumnes d'educació infantil, hem començat els ambients!

9 de novembre de 2017


6è Robòtica Estem construint els robots amb què participarem de la First Lego League

2 de novembre de 2017
   5è i 6è Halloween
 

31 d'octubre de 2017


AMPA Tercera sessió del curs de cuina saludable atmb les famílies dels centres educatius del barri, en aquesta ocasió han prepara empredrat de llegums i hummus.

30 d'octubre de 2017

 


P-3 Hem plantat faves!  Aquest passat dijous els nens i nenes de P-3 vam plantar faves a l' hort de l'escola. 

26 d'octubre de 2017

 
  
 

https://goo.gl/photos/hgdPfaRBQV3mEXyeA Veure més fotografies


5è Visita al Centre de Tractament de Residus Els nens i nenes de 5è vam anar al CTR del Vallès Occidental ahir al matí. Ens van explicar quina és la tasca que  es porta a terme allí. A més, ens van mostrar com reutilitzar les anelles de les llaunes.

24 d'octubre de 2017

     
 


AMPA Masterclass de cuina i Sortida Familiar "Els secrets del bosc". Són dues activitats que s'organitzen dins del Pla d'Entorn del Barri.

16 d'octubre de 2017 i 22 d'octubre

  
 https://photos.app.goo.gl/LiUhg45lwOCvkmFm2 

https://goo.gl/photos/hgdPfaRBQV3mEXyeA Més fotografies


3r Observació animals Estem estudiant els animals i hem observat alguns invertebrats (cucs, formigues, aranyes, llimacs, cargol) i també alguns animals marins: musclos, cloïses, gambes, sèpia i sardines.

20 d'octubre de 2017
https://photos.app.goo.gl/OQH1bCtXJzzZbQOh2 https://photos.app.goo.gl/OQH1bCtXJzzZbQOh2 https://photos.app.goo.gl/OQH1bCtXJzzZbQOh2

https://goo.gl/photos/hgdPfaRBQV3mEXyeA Veure més fotografies


Vaga general 3 d'octubre

Creiem que la tasca que desenvolupem dia a dia en  els centres educatius és per fer créixer els infants en el diàleg, l’esperit crític, el poder democràtic, i que amb la violència, no s’educa.

Per això, davant dels esdeveniments del diumenge 1 d’octubre, denunciem l’actuació repressiva dels cossos policials. Els sindicats majoritaris de mestres i altres organitzacions han convocat per demà 3 d’octubre de 2017 a tots els centres educatius a sumar-se a la VAGA GENERAL.

L’equip de mestres de la nostra escola, després de reunir-se i debatre aquesta opció, ha decidit majoritàriament, sumar-se a la VAGA GENERAL.

Tenint en compte aquest fet, us comuniquem que el centre oferirà els serveis mínims que ens dicta el propi Departament d’Ensenyament.

La direcció del centre. Terrassa a 2 d’octubre de 2017


Manifest a favor de la democràcia

Els mestres i les mestres de les Escoles Públiques de Terrassa i Pobles que signem aquest manifest, sentim la necessitat de fer-vos arribar la nostra posició davant dels greus i excepcionals esdeveniments que estem vivint aquests dies al nostre país.

Considerem que s’estan vulnerant drets tan fonamentals com la llibertat d’expressió, el dret al diàleg, el dret a la dignitat, el dret a decidir, el dret de reunió i el dret a la intimitat, entre molts d’altres, i que entenem que poden afectar la convivència i el respecte als valors fonamentals de qualsevol societat democràtica.

Els Projectes Educatius dels Centres Educatius de Catalunya s’acullen als principis rectors del sistema educatiu: respecte dels drets i deures, transmissió i consolidació dels valors propis d’una societat democràtica, l’equitat com a garantia d’igualtats d’oportunitat i el foment de la pau i el respecte dels drets humans.

Per aquest motiu, des dels claustres manifestem que:

El diàleg i el consens són les vies imprescindibles per arribar a acords. Les mesures repressives, la por o la força no faciliten, en cap cas, la resolució de conflictes. Així és com es treballa a l’escola, donant exemple al moviment social viscut actualment.

El respecte per la democràcia ens porta a encoratjar el moviment social pacífic, i a continuar donant exemple de convivència, independentment de quina ideologia es defensi.

Només des de la llibertat i el respecte a les persones i a les idees és possible educar els nostres infants i joves per tal que esdevinguin ciutadans solidaris, respectuosos i compromesos amb els altres.

Claustre de mestres  de l’Escola Josep Ventalló i Vintró. Terrassa , 29 de setembre de 2017


Volem la Pau Avui, en arribar a l'escola, hem fet un acte commemorant el Dia Internacional de la Pau. El pares també han estat a l'acte en que hem escoltat una cantata per la pau, alhora ho han fet totes les escoles de Terrassa.
A classe també hem parlant de com és important el respecte a tothom i que hem de treballar per la Pau. 

21 de setembre de 2017


VIU EL NOU CURS 17-18!!!


Venda de llibres 
    Recordeu que demà i divendres l'AMPA vendrà els llibres de text a l'Escola
        Dijous, 7de setembre: de 9 a 13h i de 15 a 17h
        Divendres, 8 de setembre: de 9 a 13h, per 1r i 2n

Comments