INICI curs 16-17

Fi de curs. Comiat de sisè Concert de flauta, ball de bastons, regals dels padrins de 1r, esmorzar especial,... per al darrer dia de curs
  


Nou sistema d'avaluació a primaria Aquest tercer trimestre s'inicia a les escoles un nou sistema d'avaluació, us deixem l'enllaç a aquest document que explica molt bé com és aquest nou sistema .Informació per a les families sobre la nova avaluació a Primària.
http://ensenyament.gencat.cat/web/.content/home/departament/publicacions/a-cop-ull/info-primaria.pdf


6è Mi mundo ideal Exposiciones orals
15de juny de 2017

Aya


Eder

Irene

Mohamed

Omaira

Salma

Yanira


Zion5è English Theater Hem represent l'obra Snow White, la Blancaneus, per als nens i nenes de l'escola i també han vingut els pares i mares.
15de juny de 2017

 L'aula de música s'ha transformat en una petita sala de concerts. Avui han actuat els alumnes de 4 que repetiran l'actuació, el dijous pels alumnes de 1r i 2 n. Divendres els alumnes de 2n faran un tastet musical de la cantata l'Avi Pelacanyes als alumnes de p3, p4 i p5
Aquest mati els alumnes de 4t han cantat algunes cançons de la cantata "La Claudia Sol té un Do" als alumnes de 5è. Us en deixem una petita mostra.

13 de juny de 20176è Observació pulmons A sisè, hen fet l'observació del funcionament dels pulmons.
8 de juny de 2017
 


Festa fi de curs AMPA ⁠⁠⁠⁠⁠La festa de final de curs que organitza l’AMPA de l’escola, és un moment de trobada i diversió en què, a més dels jocs i saltar en els inflables, els nens que han participat de les activitats extraescolars fan una presentació: hem pogut gaudir de l’espectacle de ballet i de patinatge.

3 de juny de 2017

  

https://goo.gl/photos/hgdPfaRBQV3mEXyeA Veure més fotografies


3r i 4t al Cosmocaixa ⁠⁠⁠⁠⁠Hem visitat el museu experimentant i conèixent amb les activitats. A més 3r ha fet l'activitat Creactivity on practicar l'art de pensar amb les mans, dissenyar, fer i experimentar i 4t ha entrat al Planetari reproduint el cel i fent una introducció a l'astronomia.

2 de juny de 2017 

  

https://goo.gl/photos/hgdPfaRBQV3mEXyeA Veure més fotografies


P5 i 5è Lectura compartida Els alumnes de P5 i 5è han tingut l'últim dia de lectura compartida. Per acomiadar-se han fet junts un punt de llibre. Es trobaran a faltar!

2 de juny de 2017 

https://goo.gl/photos/hgdPfaRBQV3mEXyeA Veure més fotografies


Educació Infantil: Mengem nespres del nostre pati! 
⁠⁠⁠⁠⁠El dijous passat els nens i nenes d' educació infantil vam collir nespres i els varem tastar. Estan boníssims!!!!
⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠25 de maig de 2017 
        


Cicle Inicial: Visita al Funicular de Vallvidrera ⁠⁠⁠⁠⁠
26 de maig de 2017 
 

https://goo.gl/photos/hgdPfaRBQV3mEXyeA Veure més fotografies


Cicle Mitjà: Cantata ⁠⁠⁠⁠⁠Els nens i nenes de 4t van cantar al Teatre Principal "La Clàudia Sol té un Do", l'alumnat de 3r hi van poder gaudir de l'espectacle. Després van dinar i jugar una estona uns al Parc de Vallparadís i els altres al Parc de Sant Jordi
26 de maig de 2017
  
 


https://goo.gl/photos/1rt7hPJaTzshquNE8 Veure més fotografies


3r Gimcana matemàtica amb les famílies ⁠⁠⁠⁠⁠Dimecres i dijous passats, els de 3r, vàrem fer una gimcana matemàtica i vam convidar a les nostres famílies. Moltes gràcies per venir-nos a veure i ajudar-nos a fer les proves!! Erem molts!!! Feia un sol que cremava les pedres però ens vam esforçar per mesurar tots els racons del nostre pati!!! Ens ho vam passar molt bé i vem aprendre moltes coses.

24-25 de maig de 2017
 

https://goo.gl/photos/1rt7hPJaTzshquNE8 Veure més fotografies


6è Canvi climàtic Avui els nens i nenes de 6è han fet un taller sobre el canvi climàtic.Cicle Superior: Visita a la UAB. Taller de creació de video-jocs i taller de traducció i interpretació ⁠⁠⁠⁠⁠Els nens i nenes de CS que han participat en el projecte CROMA amb voluntaris de la UAB han visitat les seves instal·lacions. També han fet una gimcana. Els nens de cinquè han un taller on els hi han explicat com es creen els personatges dels videojocs i han pogut jugar. Els nens i nenes de 6è han fet un taller de traducció i interpretació, amb els parells específics que fan servir els professionals!
23 de maig de 2017 
 

 https://goo.gl/photos/1rt7hPJaTzshquNE8 Veure més fotografies


Educació Infantil:"VULL SER UNA FLOR"  les classes de P-3, P-4 i P-5 hem participat de l' activitat del PAME "Vull ser una flor", conte que explica la importància del compostatge de les plantes .
22 de maig de 2017  
 


6è Colònies a Cala Montjoi  els nens i nenes de 6è han marxat de colònies.

17-18 i 19 de maig de 2017 
 
 


2n Sorpresa musical A la classe de 2n hem pogut gaudir del so relaxant d'aquest petit instrument.
16 de maig de 2017  


Cloenda projecte LECXIT Ahir es va fer l'acte de cloenda d'aquest curs del projecte LECXIT on ha participat la nostra Escola.  Hi van assistir quatre dels 7 alumnes participants.Va ser un acte de reconeixement als voluntaris I voluntaries dels instituts de cada zona que han dedicat part del seu temps al projecte LECXIT impulsat per la Fundació Bofill.

15 de maig de 2017  
 


5è Anem a escoltar Jazz Els alumnes de 5è el dilluns vàrem anar al Jazz Cava a escoltar una audició de Jazz. Vam disfrutar molt i vàrem aprendre la importància de la improvisació en aquests tipus de música. 
15 de maig de 2017  
 

Un alumne va tenir la  sort de poder sortir a l'escenari i per uns minuts convertir-se en director. Per cert, va fer una actuacio genial!. Amb aquest trosset de vídeo ho podeu veure.


Menjador  visita Tartarokhus la mascota del menjador
12 de maig de 2017  


5è Concurs  Aquesta tarda els alumnes de 5è han participat en un concurs: "Quin equip serà capa¢ de crear l'estructura més alta, en 20 minuts, a on s'aguantés adalt un núvol i sense ajuda?" L'important no era guanyar sinó aprendre a treballar en equip, potenciar l'enginy i sobretot passar-s'ho molt bé!
11 de maig de 2017  
 


Els alumnes d'educació infantil hem anat al Cosmocaixa.  Hem visitat el bosc inundat i la sala de la matèria.També hem participat de l'activitat clic i ens ho hem passat molt bé! 
27 d' abril de 2017 
 
 
 


Menjador contra el bulling els nens i nenes de 6è que es queden al menjador han fet aquest vídeo.
6 de maig de 2017 


El Ziyad de 5è premiat al concurs dibuix BBVA dissabte es va fer l'acte de lliurement de premis.
6 de maig de 2017 

3r Sortida Museu Tèxtil Divendres passat, els de 3r, vam anar al Museu Tèxtil de Terrassa. Vàrem viatjar en el temps i els nostres vestits també.  Mireu que guapos i guapes!! També vam poder vestir un maniquí al nostre gust i veure les diferències amb els vestits d'ara.
5 de maig de 2017 


5è Colònies d'Anglès avui els nens i nenes de 5è han marxat de colònies.
3-4 i 5 de maig de 2017 
  Jocs Florals Com cada any vam celebrar el Sant Jordi  i tot l’alumnat de primària va participar en el concurs de Jocs Florals, escrivint contes, narracions i poemes en català i castellà. El cicle inicial a més va fer dibuixos. Ah! també hi va haver premi per als bons lectors que llegeixen molts llibres de la biblioteca. Aquests van ser els guanyadors: 

Narriva i conte, al Cicle Inicial van rebre premi pel conte, de Primer, el 1r la Maria Fábrega, el 2n l’Aitor Torres i el 3r la Hafsa Nouynou; de Segon A, el 1r la Mariona Moreno, el 2n l’Abril Delgado, de dibuix  i el 3r l’Eshter Galván; de Segon B, el 1r l’Erika Varó, el 2n l’Asier Riera i el 3r la Lucia Espinar i de dibuix de Primer el David Fernández de Segon A l’Ainhoa Heredia i de Segon B el Mario Gallego. Al Cicle Mtjà, de català la Mireia Martín (3rA), l’Aranxa Forero (3rB), la Marina Gómez (4tA), la Valèria Pérez (4tB) i dos Accèssits per al Leo Cordero (3rB) i la Sarai Fábrega (4tB); de castellà la Cristina Constantín (3rA), el Santi Soriano (3rB), l’Ainoa Bermúdez (4tA), l’Hugo Garzón (4tB) i dos Accèssits per l’Estrella Fernández (3rA) i l’Ashanty Solano (4tA). Al Cicle Superior, de català, la Carla Garcia (5èA), la Polina Berg (5èB), la Salma Oulat (6è B); de Castellà la Irene Guerra (6èB); de Poesia la Lucía Guerra (5èB) el Ziyad El Himi (5èB), el Zion Plaza (6èB) i la Yanira Esteban (6èB), han rebut Accèssits el Raúl Cortés (5èA) i la Jènnifer Augusto (5èB).

28 d'abril de 2017
    
  

4t Hem explicat un conte a P4 vam explicar una versió del conte de Sant Jordi de l'escriptor Joles Sennell, que es diu Tatxí-tatxó i la draga, en acabar els vam regalar el conte amb dibuixos que vam fer els nens i les nenes de 4t.
28 d'abril de 2017 
  

3r Experiment Volcà  Els nens i nenes de 3r  van construir el seu volcà i el fan fer entrar en erupció!!
Va ser molt divertit! Després d'observar vam elaborar la nostra hipòtesi: es formarà una estalagmita o una estalactita? Per què ha passat això?
27 d'abril de 2017 
  


Projecte Lècxit dilluns passat va finalitzar el programa Lècxit amb gran satisfacció per part de l'alumnat que hi ha participat i les famílies. Aquest projecte d'impuls la lectura es fa amb la col·laboració d'alumnat de l'Institut Egara.  
24 d'abril de 2017 
       


4t Sortida judo FUPAR i mNACTEC  hem sortit de l'escola en autobús i hem pujat l'Avinguda Abad Marcet fins a FUPAR, allà ens esparaven per ensenyar-nos una mica de judo, ens ha agradat molt. En acabat hem esmorzat i jugat a la Plaça de can Roca i cap el migdia hem baixat cap a la Rambla per visitar el Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya, ens ha agradat molt!!!
25 d'abril de 2017 


Els nens i les nens de P3 hem recollit les faves que vam plantar al novembre
19 d'abril de 2017
     


Setmana Cultural dedicada a l'escriptor Roald Dahl hem fet un munt d'activitats: CINEMA, TEATRE, CANÇONS, CONTES, PLÀSTIQUES, JOCS, IMAGINACIÓ, AMB COMPANYS D'ALTRES CURSOS, AMB LES FAMÍLIES, MÀGIA...
3 al 7 d'abril de 2017 


Fruita a l'Escola  ABRIL 5, 6 I 7 MADUIXES, PERA I POMA Moltes Gràcies a les famílies col.laboradores que cada mes ens preparen la fruita que mengem.


Cinema i Valors  Avui tota l'escola hem vist la pel·lícula "Mi amigo el Gigante", basada en el conte de Roald Dahl, amb motiu de la setmana cultural de l'escola dedicada a l'autor. Les famílies també han participat en una sessió de cinema. Després del visionat de la pel·lícula s'ha fet un debat i un treball plàstic al voltant de les idees bàsiques del film.
3 d'abril de 2017
  


3r Hem estat observant minerals. Ha estat molt divertit... però les pedres precioses ens hem conformat veient-les a l'ordinador.
31 de març de 2017
     


Bones Pràctiques El 21 de març vam publicar la notícia de la II Cantada Intercentres. En aquest enllaç del Blog del Servei Educatiu del Vallès Occidental II, en l'apartat de Bones Pràctiques d'Experiències de Centres d'Educació a Terrassa i Entorn, també podeu trobar-hi un vídeo recull de l'activitat.6è Excursió a la Serra de l'Obac Hem gaudit de la natura i hem après mitjançant l'activitat "Coneguem els nostres parcs". A més, ens ha fet un dia fantàstic!
30 de març de 2017
https://goo.gl/photos/a9L5i5CpMjwWZ5XN6 
 https://goo.gl/photos/a9L5i5CpMjwWZ5XN6


3r i 4t Violinistes Hem descobert les parts i el so del violi. Per una estona ens hem sentit violinistes.
28 de març de 2017
   


5è i 6è juguem a Escacs 
Avui ha començat l'activitat d'escacs a l'escola. De moment es farà els dimarts a l'hora del pati
28 de març de 2017
https://goo.gl/photos/Z4VXCqDeYnbsW23k7 https://goo.gl/photos/Z4VXCqDeYnbsW23k7 https://goo.gl/photos/Z4VXCqDeYnbsW23k7


Marxem de colònies  dilluns 27 i dimarts 28 de març els nens i les nenes de P4 - P5 - 1r - 2n - 3r i 4t anirem a la casa de colònies La Carral a la comarca del Solsonès.
27 i 28 de març de 2017
https://goo.gl/photos/aa32w8m3jySFmLNF8 https://goo.gl/photos/aa32w8m3jySFmLNF8


NENS I NENES D'INFANTIL  AL RACÓ DELS CONTES.
24 de març de 2017
    

5è Activitat "Viu el Parc"  Avui a la tarda , els de 5è, han realitzat la primera activitat de "Viu el parc".Han après què és un parc natural i què hi podem trobar.
La segona activitat es realitzarà al Parc nçNatural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac.
24 de març de 2017
https://goo.gl/photos/LNDrvnCdwPLU6Mjo7 https://goo.gl/photos/LNDrvnCdwPLU6Mjo7


II Cantada Intercentres En aquesta trobada hem partipat els alumnes de l'Escola Pilarin Bayes , Escola Cesc Aldea i Escola Josep Ventalló juntament amb els alumnes de 1r de l'ESO i la Coral de l'Institut.
Alguns exalumnes del nostre centre han respost les preguntes que han fet els alumnes de 6è i els han donat tranquil·litat i bons consells per aquesta nova etapa que comencaran el curs vinent.
21 de març de 2017
 


La Mariona de 2n ens ha fet una audició de guitarra avui hem tingut una fantastica sorpresa, la Mariona de 2n ens ha fet una audicio.de guitarra i ens ha explicat algunes curiositat de l'instrument.
20 de març de 2017


6è Preparant el concert i el ball de bastons que farem el dia 21 a l'Institut Egara 
15 de març de 2017
 


P4 TREBALLEM EL PRISMA Els nens i nenes de P4 hem començat a treballar la geometria.  El prisma ha estat el protagonista en aquesta sessió. Hem observat que és un cos amb volum, cares planes i que no rodola.  Hem trobat coses a la classe amb aquesta forma, hem estampat les cares i hem intentat fer un amb plastilina. Ens ho hem passat molt bé!
13 de març de 2017
    


El dimarts passat, els nois i les noies de 6è vam visitar el Museu d'Història de la Catalunya a Barcelona i després vam dinar a la plaça de la Ciutadella amb els nostres companys de 5è. Ens ho vam passar molt bé!! 
7 de març de 2017
https://goo.gl/photos/64ajXYX57NPG6aHX9  

5è Sortida "Museu d'Història de Barcelona"  dimarts passat, els nens i nenes de 5è vam anar al Museu d'Història de la Ciutat a Barcelona i després vam dinar a la plaça de la Ciutadella. 
7 de març de 2017
https://goo.gl/photos/64ajXYX57NPG6aHX9 https://goo.gl/photos/64ajXYX57NPG6aHX9 https://goo.gl/photos/64ajXYX57NPG6aHX9

Preinscripció i Matrícula CURS 17-18

Veniu a conèixer la nostra Escola!!!

PORTES OBERTES dimarts 14 de març a les 15.15h
Preinscripció: 23 de març a 4 d'abril   -  Matrícula: 12 a 16 de juny

 

The Fonix Concurs d'Anglès, Avui els alumnes Luka Kodak Parra (5è) i Zion Plaza Garzón (6è) han participat en el concurs d'anglès The Fonix. Ha estat una experiència molt significativa per ells. S'han presentat amb motivació i il·lusió per participar-hi.  Els desitgem molta sort als dos representants de la nostra escola.  Good luck 🍀!
25 de febrer de 2017


Gran Festa de Carnestoltes la pluja no ha aturat la Festa i la Disbauxa... tots disfressats i el polisportiu ple amb els nens i les nenes, mestres i pares, mares, avis, àvies... Uns fantàstics balls i una extraordinària batucada de 6è, Visca el CocoVintró!!!
24 de febrer de 2017
 https://goo.gl/photos/knJN4eZgwkXV4GKG7 https://goo.gl/photos/knJN4eZgwkXV4GKG7 https://goo.gl/photos/knJN4eZgwkXV4GKG7

P4 i P5 : ACTIVITAT A L' ESCOLA "JUGUEM AMB ELS POETES"  
Aquest dimarts  la Rosa Fité ha vingut a l' escola i ens ha explicat un conte. També hem endevinat alguns animals en poemes d'en Pere Quart.  
21 de febrer de 2017
   


Ha arribat el Carnestoltes Cocovintró, 6è ha tocat una batucada espectacular i ha llegit el pregó que ens anuncia consignes per cada dia: dimarts anirem amb pijama, dimecres amb nom d'un amic pintat a la cara i dijous el cabell pintat i divendres...???
20 de febrer de 2017
   


P5 ELS DOFINS: ENS HAN VISITAT ELS NOSTRES

FILLOLS DE L' ESQUITX. ENS HO HEM PASSAT MOLT BÉ! 
17 de febrer de 2017
 
   
 


Fruita a l'Escola

FEBRER 15, 16 I 17 KIWIMANDARINATARONJA I POMA   .   MARÇ 15, 16 I 17 PERAPOMATOMÀQUET I TARONJA


5è Pràctica d'observacio d'un peix  
14 de febrer de 2017
 
https://goo.gl/photos/yynBkfGRvEhh5HSCA https://goo.gl/photos/yynBkfGRvEhh5HSCA https://goo.gl/photos/yynBkfGRvEhh5HSCA
 

1r i 2n hem anat d'excursió al Cim d'Àligues  
1 de febrer de 2017
 
https://goo.gl/photos/U7efBnKamWkHSgZ37 https://goo.gl/photos/U7efBnKamWkHSgZ37 https://goo.gl/photos/U7efBnKamWkHSgZ37
 

4t hem explicat un conte a P4  La Girafa, el Pelicà i Jo, de Roald Dahl, amb el suport de les il·lustracions de Quentin Blake, que hem pintat molt boniques. 
7 de febrer de 2017
 
  
 

Tota l'escola ens hem unit per la PAU  Cantant cançons i fent rotllanes que s'han convertit en un gran símbol de la Pau. Els de 5è i 6è ens han donat un etiqueta a cada nen, nena i mestra amb adjectius bonics que ens ajuden a aconseguir la Pau. Gràcies a tots i totes!!!
30 de gener de 2017
 
Fotos    


5è Fem un joc que ens ajuda a conèixer la situació a Síria Els nois i noies de 5è, han jugat a un joc molt especial. Un joc que ens ha apropat a la situació que estan patint els nens i nenes refugiats de Siria.

23 de gener de 2017
 


Fruita a l'Escola Per tal de fer difusió de la campanya fruita a l'escola, l'alumnat de 4t hem fet alguns cartells.

18, 19 i 20 de gener de 2017
  
3rB Mannequin Challenge Els de 3rB a la classe d'anglès, recreant algunes de les activitats que fem.

21 de desembre de 2016Activitats de Nadal Aquest Nadal hem fet diverses activitats i ens ho hem passat molt bé!

22 de desembre de 2016
   
Enllaç fotos de Nadal


Extraescolar Ballet Els nens i nenes que fan l'extraescolar de ballet han fet una exhibició on han mostrat el què estan aprenent. Tothom ha gaudit molt de l'espectacle. Ha estat fantàstic!

16 de desembre de 2016
  Infantil A l'ambient d'experimentació hem descobert que els objectes de metall fan soroll i hem organitzat un grup de percusió.

16 de desembre de 20164t Mannequin Challenge Els de Quart A també hem fet el nostre Mannequin Challenge, aquest és de prova, ja que faltaven alguns companys.

16 de desembre de 2016Nadal Ja ha arribat el Nadal al Ventalló!

15 de desembre de 2016Cicle Superior Reunió delegats Avui al migdia hem fet la segona reunió del trimestre dels/les delegats/des i subdelegats/des del cicle superior.

13 de desembre de 2016
 


3r Mannequin Challenge Els de tercer A l'hem immortalitzat així moments d'aquest trimestre! Heu vist que quiets i callats estem?

13 de desembre de 2016Infantil El Tió ha arribat a Infantil!

13 de desembre de 2016
 Calendari Musical Durant tot el mes de desembre anirem descobrint cada dia un regal musical que compartirem a classe de música.
Els alumnes que no tinguin classe els podran trobar i gaudir al bloc de musica . Avui els alumnes de 4t hem vist i imitat l'audició "La maquina d'escriure de Leroy Andersen" .

1 de desembre de 2016
 6è Experiments 
Els i les alumnes de 6è hem fet l'experiment sobre la sedimentación, la qual hem treballat a Coneixement del Medi Natural.
29 de novembre de 2016
 Fruita a l'escola 
divendres, dilluns i dimarts hem esmorzat fuita. Els pares han col·laborat posant-nos a punt: pomes, peres, raïm i mandarines, amb l'objectiu afavorir i fer-nos conscients dels múltiples beneficis que la fruita té per la salut.
25-28 i 29 de novembre de 2016Educació Infantil:  Hem començat els  ambients!
Aquesta tarda els nens i nenes de P-3, P-4 i P-5  hem començat una organització nova, els ambients. Hi ha cinc ambients: EXPERIMENTACIÓ, PLÀSTICA. PSICOMOTRICITAT,CONSTRUCCIÓ I  LA LLUM. 
28 de novembre de 2016
D' EXPERIMENTACIÓ1r
A classe de matemàtiques 
Els nens i nenes de primer aprenem els nombres jugant al dòmino.
25 de novembre de 2016


1r i 2n Hem anat a l'auditori del Caixa Fòrum de Barcelona
 
a veure l’espectacle “El col·leccionista de paisatges “

Hem pogut gaudir d’un concert espectacle on hem pogut veure alguns instruments en directe i també un actor que ens ha animat amb els seus malabarismes al llarg de tot l'espectacle. Ens a agradat molt i tothom ha disfrutat de valent.

23 de novembre de 2016  
https://goo.gl/photos/q2vYm7WV2sMg3ToVA https://goo.gl/photos/q2vYm7WV2sMg3ToVA


4t Sortida a la Masia can Deu de Sabadell
 ens han explicat la producció de l'oli i també hem fet sabó. Després hem aporfitat que ha fet molt bon dia per jugar pels voltants.
17 de novembre de 2016
 https://goo.gl/photos/rDAvCKjLJc8QGXeb8 https://goo.gl/photos/rDAvCKjLJc8QGXeb8


P5 i 5è Padrins lectors 
 els alumnes 5è  van explicar un conte als seus fillolls de P5 . 
Els ha agradat molt!
16 de novembre de 2016Cinema a l'escola 
hem fet la 1a sessió d'aquest curs de Cinema a l'escola, cada cicle hem vist una pel·lícula, algunes basades en llibres de Roald Dahl i després hem parlat sobre els valors.
15 de novembre de 2016


5è i 6è Visita a la Fàbrica de Xocolata Simon Coll
10 d'octubre de 2016
 
Fabrica Xocolata
Si voleu veure totes les fotografies, cliqueu les imatgesRoald Dahl  la revista Cavall Fort 1303, que ha sortit el novembre de 2016, hi trobareu aquest abecedari. Si el voleu consultar feu clic aquí. 
http://www.cavallfort.cat/cavallfort/ca/cavall-fort/1303/5-finestra.html http://www.cavallfort.cat/cavallfort/ca/cavall-fort/1303/5-finestra.html

 

Roald Dahl era tan alt (1,98 m!) que, quan va pilotar un avió de guerra, els genolls li tocaven la barbeta i, quan aterrava, els mecànics de l’aeròdrom l’havien de treure de la cabina a pes de braços, de tan garratibat com quedava.A molts relats de Dahl hi ha bèsties simpàtiques: guillots com Mr. Fox, tortugues com Agu Trot o bestioles menudes com les cuques que viuen al Préssec Gegant. Fins i tot, a vegades, n’inventa de noves, com l’ocell Capgirolla.


4t Obres d'Art molt saludables
28 d'octubre de 2016
Hem començat a treballar el programa Créixer Sans, celebrant la Castanyada amb aquests plats apetitosos.


3r i 4t Excursió Serra de Galliners
5 d'octubre de 2016
Els alumnes de Cicle Mitjà, hem anat d'excursió a la Serra de Galliners, hem sortit a peu de l'escola i hem pujat fins el Mirador de la Guaita o Pujol Blanc que es troba a 317 m. des d'on hem pogut veure la plana del Vallès i les muntanyes de Sant Llorenç del Munt, Collserola, Montserrat i el Montseny.
Si voleu veure totes les fotografies, cliqueu la imatge
Serra de Galliners
Dinant prop de la Font de la Bòbila