INICI

Benvinguts
tot esta per fer


Ajuts per a l'alumnat amb NEE pel curs 2015-2016.

US DEIXEM L'ENLLAÇ A LA REVISTA LA CEBA ON HEM PARTICIPAT COM A ESCOLA.Les nenes de rítmica de l'escola han quedat les primeres al V Trofeu espiral de colors en la categoria Pre-benjamin Iniciació 1. ENHORABONA!Els nens de 5è i 6è han preparat un programa de ràdio especial "Sant Jordi". No us ho perdeu!http://concursescolar.gaudiexperiencia.com/photos
Els nens i nenes de 5è participem al concurs GAUDÍ EXPERIÈNCIA

Hem fet unes fotos al Park Güell i les més votades guanyaran. Voteu per les nostres fotos! Podeu votar totes amb 5 estrelles!
Aquí us deixem les fotos de l'entrega de premis de la 28a edició del concurs de CASSA. Moltes felicitats a l'Einar Soto pel 2n premi i a la Irene Montes per l'accèssit.


Els nens i nenes de 3r van fer el taller "Urbanins" a l'escola. Cliqueu la imatge si voleu llegir l'article que han publicat a Petit Sabadell explicant tota l'activitat.

Curs 2013-2014


US DEIXEM L'ENLLAÇ A LES REVISTES LA CEBA I AGENDA 21 ON VAM PARTICIPAR COM A ESCOLA.


CONTA CONTES ALS ALUMNES 

D'EDUCACIÓ INFANTIL I CICLE INICIAL

Us volem mostrar l'activitat que ens van fer els alumnes d'animació sociocultural de l'IES Ribot i Serra.


Tintín va arribar a la nostra escola

https://sites.google.com/a/xtec.cat/escolajoaquimblume/tintin

PROJECTES D'ESCOLA
ILEC
http://www20.gencat.cat/portal/site/ensenyament/menuitem.75e1c94eb5dd9e184ed22010b0c0e1a0/?vgnextoid=88c5b5bb8fee3310VgnVCM1000008d0c1e0aRCRD&vgnextchannel=88c5b5bb8fee3310VgnVCM1000008d0c1e0aRCRD

             Un dels projectes més importants en el qual participa l'escola és l'ILEC (Impuls de la Lectura Escolar a Catalunya). A continuació us deixem l'enllaç a la web on podeu trobar unes recomanacions per a les famílies, unes activitats per als alumnes i uns recursos, materials i experiències de centres. Esperem que gaudiu molt amb els vostres fills/es.

            El Departament ha triat una de les nostres activitats com a Bona pràctica educativa, us deixem l'enllaç al vídeo perquè el pugueu veure:

http://www.xtec.cat/web/projectes/lectura/impulslectura/pract_aula


AGENDA 21


Una alumna de la nostra escola, Laura Zulet de 6è, va ser la guanyadora del concurs de cartells del 10è aniversari d'Agenda 21 escolar de la nostra ciutat. En aquesta fotografia veiem el moment en el qual li van donar una capsa amb vals regals per a realitzar activitats i un cartell per ella i un altra per a l'escola.
 

LLIBRES SOCIALITZATS

Des del maig del 2006, data en què es va presentar el primer projecte de l'escola, s'han anat socialitzant de manera progressiva els llibres de text i de lectura a l'etapa d'Educació Primària. Amb aquest projecte volem:
  • Oferir una resposta pedagògica adient a la nova realitat social.
  • Ser coherents amb el nostre Projecte Educatiu tot fomentant l'estalvi de paper.
  • Desenvolupar valors tals com la solidaritat, el respecte vers el material comú, el saber compartir, etc.
  • Ampliar la socialització del material fungible i complementari que es realitza des de P3 fins a 6è.