PROJECTES ESCOLA‎ > ‎

English

Des de fa molts anys tot el claustre de l’escola és conscient de la gran importància i necessitat del domini de la llengua anglesa per ser competent en la societat globalitzada en què vivim. És per això que el foment i el treball per incorporar aquesta llengua en el nostre projecte educatiu és una realitat que portem a terme des de fa temps.

Els quatre especialistes d’anglès amb els que compta l’escola s’han format per poder portar a terme els diferents projectes lingüístics d’anglès que s’imparteixen a la nostra escola, tant d’Educació Infantil com d’Educació Primària, tots ells aprovats, guiats i finançats pel Departament d’Educació.

La nostra feina comença a l’Educació Infantil, ja des de P3. En aquesta etapa l’objectiu principal és que l’alumne es familiaritzi amb la llengua anglesa a través de contes, cançons, jocs... d’una manera relaxada, natural i contextualitzada. És per això que a més de tenir molt clara la metodologia i organització de les sessions, fomentem la comunicació oral per garantir les situacions de diàleg. D’aquesta manera es creen situacions comunicatives i significatives pels alumnes que fan que aquests gaudeixin mentre aprenen.

A Primària augmentem de manera progressiva les sessions en llengua anglesa, garantint que almenys una sessió setmanal sigui en grup reduït. A partir de 3r, un cop per setmana treballem per racons “corners” on els alumnes treballen les diferents habilitats de listening, speaking, reading i writing de forma autònoma i cadascú al seu ritme. A 5è i 6è incorporem l’assignatura de Science.

A més a més, l'escola compta amb la col·laboració d'estudiants nord-americans. Mitjançant aquest suport, pretenem que els alumnes puguin treballar l'expressió oral (speaking) i fer ús d'aquesta llengua d'una manera significativa.

Altres activitats que realitzen els nostres alumnes al llarg de les sessions de llengua anglesa són: préstec de llibres (lectura d'un llibre en llengua anglesa quinzenalment, a partir de quart), sortides al teatre, tallers durant les hores de menjador, participació en el concurs “THE FONIX”, colònies en anglès a sisè, summer camps a l’estranger, contes explicats per nadius, intercanvi de correspondència amb una escola de Finlàndia (Cicle Superior) i preparació individualitzada pels exàmens de Cambridge. 

American students in our school! on PhotoPeach


Comments