Benvinguts i benvingudes al web de l'escola Colònia Güell
Els nostres blocs
P3    P4    P5    Primer    Segon    Tercer    Quart    Cinquè   Sisè  English    Biblioteca    7Ciències    Música  

Publicació de llistes amb el barem provisional

26 març 2015 , 8:13 publicada per Escola Colònia Güell   [ actualitzat el 26 març 2015 , 8:49 ]

Benvolgudes famílies,

Seguint el calendari oficial de preinscripció, demà dia 27 d'abril farem pública la llista de les sol·licituds de preinscripció amb el barem provisional.

Podeu consultar-la ininterrompudament entre les 9 i les 20h al taulell d'anuncis de l'escola, que trobareu al costat de la porta principal de l'edifici.

Durant les vacances de Setmana Santa, la reixa exterior romandrà tancada i podreu tornar a consultar el llistat a partir del dia 7 d'abril.

Recordeu que, en cas que la puntuació reflectida al llistat sigui incorrecta, cal que feu la reclamació corresponent per a poder rectificar l'error entre els dies 7 i 9 d'abril.

Escola Colònia Güell

Ordres del Carnestoltes

10 febr. 2015 , 2:47 publicada per Escola Colònia Güell

Benvolgudes famílies,

Aquesta setmana, entre taller i taller del projecte, també hem de seguir les ordres que ens ha encomanat el Carnestoltes. Dos pregoners i dues pregoneres de sisè ens van llegir el seu pregó:

Pregó carnestoltes 2015.pdf


Jornades de Portes Obertes per a la Preinscripció

24 gen. 2015 , 9:29 publicada per Escola Colònia Güell   [ actualitzat el 24 gen. 2015 , 9:29 ]

Benvolgudes famílies,

Us informem que hem planificat les dues jornades de Portes Obertes per tal de donar a conèixer el nostre Projecte Educatiu a aquelles de vosaltres que pugueu estar interessades. A més, també farem un recorregut per les instal·lacions del centre i respondrem els vostres possibles dubtes.

Tindran lloc en dos dies, en diferent horari per tal de facilitar la vostra assistència:
  • Dimarts 17 de febrer, a les 15:15h
  • Dijous 19 de febrer, a les 9:15h

Per tal d'organitzar millor la vostra visita, preguem que responeu aquest breu qüestionari:El diari digital està en marxa!

14 des. 2014 , 6:59 publicada per Escola Colònia Güell   [ actualitzat el 14 des. 2014 , 7:03 ]

Benvolgudes famílies,

Com ja sabeu, el nostre projecte d'enguany està relacionat amb el periodisme. A les classes ja estem treballant diferents aspectes i cada nivell ho està enfocant segons la proposta del cicle: les notícies, la ràdio, els reportatges, etc.

De forma paral·lela, s'ha incorporat al nostre equip com a estudiant en pràctiques la Sara Soler, que està cursant 4t de Pedagogia a la Universitat de Barcelona i una de les seves tasques és la de col·laborar en la dinamització d'aquest projecte.http://escolacoloniaguell.wix.com/diari-digitalÉs per això que s'està encarregant de dirigir el primer diari digital de l'escola, que avui us presentem i us animem a seguir la seva interessant evolució, tot ple de notícies i esdeveniments que impliquen els nens i nenes de la nostra escola.

Desitgem que us agradi!La Setmana de la Ciència

20 nov. 2014 , 2:01 publicada per Escola Colònia Güell

Benvolgudes famílies,

Com ja us hauran informat els vostres fills i les vostres filles, aquesta setmana estem celebrant la 19a Setmana de la Ciència, que és una iniciativa coordinada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació.

Amb aquesta iniciativa, se celebren a tot Catalunya un ventall molt ampli d'activitats de divulgació científica, com ara xerrades, tallers, jocs, exposicions, etc. amb l'objectiu de despertar i potenciar l'interès del jovent per la ciència i la tecnologia.

Us deixem amb el programa d'activitats planificades en aquesta setmana:


Escola Colònia Güell

Què és el Consell Escolar?

13 nov. 2014 , 22:33 publicada per Escola Colònia Güell

Benvolgudes famílies,

amb motiu de les eleccions per a renovar part dels membres del Consell Escolar, les dues classes de tercer van rebre l'encàrrec de fer un petit treball de recerca sobre que són i com funcionen els Consells Escolars.

Després de fer una recerca individual d'informació, van decidir que un bon mitjà per apropar-­se encara més al que són els consells i com funcionen i alhora difondre les seves troballes, seria fer una entrevista cada classe i gravar-­les en vídeo, per la qual cosa els nens i nenes van dissenyar les preguntes i van escollir dos dels mestres que estan al Consell.


3rA

Entrevista de 3rA3rB

Entrevista de 3rB


Aprofitem per a animar-vos a presentar les vostres candidatures.

Escola Colònia Güell

Problemes amb el telèfon

10 set. 2014 , 2:54 publicada per Escola Colònia Güell

Benvolgudes famílies,

Estem treballant per a resoldre els problemes que tenim amb la nostra línia de telèfon. Són intermitents i funciona a estones.

Si voleu contactar amb nosaltres i noteu que sempre estem "comunicant" o que la trucada es talla, proveu més tard o envieu un correu electrònic.

Disculpeu les molèsties.

Escola Colònia Güell

Reunió informativa d'inici de curs: 9 de setembre

7 set. 2014 , 0:29 publicada per Escola Colònia Güell

Benvolgudes famílies,

En primer lloc, desitgem que hagueu tingut un bon descans estival.

Un cop més, tenim en marxa un nou curs escolar i us recordem que el proper dimarts 9 de setembre farem la reunió d'inici de curs al gimnàs, amb els següents horaris:

-Famílies d'Educació Primària (1r a 6è):  17h
-Famílies d'Educació Infantil (P3, P4 i P5): 18h

Farem la presentació de l'equip docent i us explicarem les línies generals de treball i funcionament que seguirem al llarg del curs 14-15.

L'AMPA, per la seva banda, també farà la seva intervenció i us informarà sobre els serveis que oferirà l'associació i posarà al vostre abast els fulls d'inscripció del menjador de la nova empresa.

Bon curs a tothom!

Cordialment,

Equip de mestres

Reunió futures famílies de P3

26 juny 2014 , 3:26 publicada per Escola Colònia Güell

Benvolgudes famílies,

Hem enviat un correu a totes les famílies dels infants que faran P3 el proper curs, convocant-vos a la reunió que tindrà lloc el proper dilluns dia 30 de juny a les 17h.

Us esperem a la biblioteca dels Somnis per tal d'explicar-vos com és l'entrada a l'escola, com farem el procés d'adaptació, com és un dia a una classe de P3 i, en definitiva, per resoldre tots aquells dubtes que pugueu tenir.

Fins dilluns!

Llistat de llibres de text, curs 14-15

25 juny 2014 , 5:14 publicada per Escola Colònia Güell

Benvolgudes famílies,

Us adjuntem els llibres de text del proper curs, que distribueix l'AMPA de l'escola.

Si necessiteu més informació al respecte, podeu contactar amb l'associació a través del correu ampaceipcoloniaguell@hotmail.com

Escola Colònia Güell

1-10 of 44

Comments