Aquest és l'antic web de l'escola Colònia Güell
A www.escolacoloniaguell.cat trobaràs la versió actual

Els nostres blocs
P3    P4    P5    Primer    Segon    Tercer    Quart    Cinquè   Sisè  English    Biblioteca    7Ciències    Música  

Web traslladada

17 de des. 2015, 3:01 publicada per Escola Colònia Güell


Si has arribat a aquesta pàgina a través de Google, t'informem que hem fet un trasllat i tenim una nova pàgina.

La pots consultar a:         www.escolacoloniaguell.cat


Recomanacions per a la tornada a l'escola

5 de set. 2015, 3:11 publicada per Escola Colònia Güell

El Departament d'Ensenyament, al seu portal "Família i Escola", fa les següents recomanacions per a una bona tornada a l'escola:

"S'acaba l'estiu i de nou comença el curs escolar. Després d'un temps llarg de descans, cal preparar-se per fer més fàcil i profitosa la tornada a l'escola dels vostres fills. Seguidament us fem arribar algunes recomanacions que cal tenir en compte per fer una posada a punt i començar el curs en òptimes condicions."(...)El nou curs ja comença!

1 de set. 2015, 23:24 publicada per Escola Colònia Güell

Benvolgudes famílies,

Ja tenim en marxa un nou curs, amb noves il·lusions i energies renovades.

Us recordem que el proper dimarts dia 8 de setembre farem la reunió de presentació del curs 15-16, on podrem retrobar-nos tots plegats i donarem a conèixer els projectes i les novetats per a l'any escolar que comença.

A les 17:00h estan convocades les famílies d'Educació Primària (1r a 6è) i a les 18:00h serà el torn de les famílies d'Educació Infantil (P3, P4 i P5).

Si necessiteu qualsevol aclariment, podeu contactar amb l'escola amb els mitjans habituals.Bones vacances!

6 d’ag. 2015, 23:49 publicada per Escola Colònia Güell

Desitgem que pugueu gaudir d'aquests dies d'estiu. L'escola romandrà tancada fins el dia 1 de setembre.

Us recordem que el dimarts 8 de setembre a la tarda farem la trobada en les que presentarem l'equip docent i les novetats del curs 15-16. Període de matriculació

4 de juny 2015, 7:03 publicada per Escola Colònia Güell

Benvolgudes famílies,

Tal i com indica el calendari de preinscripció i matriculació, el proper dia 8 de juny s'inicia el període de matrícula per al curs 2015-2016. El termini finalitza el dia 11 de juny (el 12 és festiu a les escoles de Santa Coloma).

En el nostre centre, haureu de posar-vos en contacte amb l'escola i fer-nos saber que voleu la plaça que se us ha assignat per al vostre fill o filla.

Podeu contactar amb nosaltres per a aquesta confirmació a través de les següents vies de comunicació:

-Per telèfon, al 93 6450762, dilluns i dijous de 8 h. a 15 h.; i dimecres d'11:30 a 15h. (demaneu per Secretaria)
-Presencialment, dilluns i dijous de 8 h. a 15 h. i dimecres d'11:30 a 15h. (demaneu per Secretaria)
-Per correu electrònic a l'adreça ceipcoloniaguell@xtec.cat

En el moment de trucar, des de la Secretaria de l'escola us comunicaran si falta alguna documentació (fotocòpies, fotos, etc.).

Igualment restem a la vostra disposició per a resoldre els possibles dubtes que us sorgeixin.

Properament, les famílies dels futurs P3 rebreu un correu indicant data i hora de la reunió a la qual us presentarem a les tutores (tindrà lloc una tarda a finals de juny). A més, a principi de setembre farem, com és habitual, una trobada amb totes les famílies (de tots els cursos) i presentarem el professorat, les línies de treball del curs, etc.

Cordialment,

Equip directiu

Llistat d'admesos curs 15-16

12 de maig 2015, 1:03 publicada per Escola Colònia Güell

Benvolgudes famílies,

Des d'avui dia 12 de maig, es troben publicats els llistats definitius dels infants admesos en el procés de preinscripció i matrícula per al curs 15-16. 

Aquests llistats dels nens i les nenes que han obtingut plaça al nostre centre els podeu consultar al taulell d'anuncis de l'escola, al costat de l'entrada principal. L'horari en què trobareu oberta la reixa d'accés és de 8 a 20h.

El proper pas serà la matrícula, que tindrà lloc entre 8 i el 12 de juny i sobre la qual rebreu informació més endavant.

Escola Colònia Güell

Guanyadores i guanyadors dels Jocs Florals 2015

27 d’abr. 2015, 7:52 publicada per Escola Colònia Güell

El passat dijous 23 d'abril, dia Internacional del Llibre i festivitat de Sant Jordi, vam lliurar els premis dels V Jocs Florals de l'Escola Colònia Güell, amb el repartiment de premis que trobareu al fitxer adjunt.

Felicitem a tots els participants per la gran qualitat de les obres i us animem a continuar així de creatius i creatives el curs vinent!


La Setmana de Sant Jordi

20 d’abr. 2015, 6:33 publicada per Escola Colònia Güell

Benvolgudes famílies,

Engeguem la setmana de Sant Jordi amb la "Tarda de contes", on rebem la visita de mares, iaies, pares, tietes, etc. i expliquen contes a Educació Infantil i Cicle Inicial. Podeu consultar el programa en l'adjunt.

Avui dilluns comença P3, dimarts P4, dimecres P5 i dijous Cicle Inicial.

A més, dijous, la diada de Sant Jordi, farem altres activitats:

  • L'equip de mestres d'Educació Infantil interpretarà la llegenda de Sant Jordi, amb uns personatges ben peculiars.
  • Els nens i nenes de primària, aniran al gimnàs a sentir el veredicte de les obres guardonades dels V Jocs Florals de l'escola. A més, els guanyadors i les guanyadores dels premis, llegiran a la resta de cursos la seva obra premiada.
Escola Colònia Güell

Publicació de llistes amb el barem provisional

26 de març 2015, 8:13 publicada per Escola Colònia Güell   [ actualitzat el 26 de març 2015, 8:49 ]

Benvolgudes famílies,

Seguint el calendari oficial de preinscripció, demà dia 27 d'abril farem pública la llista de les sol·licituds de preinscripció amb el barem provisional.

Podeu consultar-la ininterrompudament entre les 9 i les 20h al taulell d'anuncis de l'escola, que trobareu al costat de la porta principal de l'edifici.

Durant les vacances de Setmana Santa, la reixa exterior romandrà tancada i podreu tornar a consultar el llistat a partir del dia 7 d'abril.

Recordeu que, en cas que la puntuació reflectida al llistat sigui incorrecta, cal que feu la reclamació corresponent per a poder rectificar l'error entre els dies 7 i 9 d'abril.

Escola Colònia Güell

Ordres del Carnestoltes

10 de febr. 2015, 2:47 publicada per Escola Colònia Güell

Benvolgudes famílies,

Aquesta setmana, entre taller i taller del projecte, també hem de seguir les ordres que ens ha encomanat el Carnestoltes. Dos pregoners i dues pregoneres de sisè ens van llegir el seu pregó:

Pregó carnestoltes 2015.pdf


1-10 of 52

Comments