REALITAT AUGMENTADA

CODIS QR

  
azonmedia
 és un generador de codis QR molt complet. Des d'aquesta web podeu generar codis QR de text, URL, nº de telèfon, missatge SMS, una adreça de correu electrònic, crear la nostra tarja de visita, geolocalitzar un punt a google maps, fer el nostre de xarxes socials, un vídeo de YouTube ...

Podem crear un compte gratuït i fer el seguiment del nostre codi per saber quantes persones l'han escanejat.

 

QR-Planet 
Un altre generador de codi QR, en aquest cas podem seleccionar l'idioma: espanyol, català, anglès, alemany o italià. QR-Planet és molt senzill d'utilitzar:

QRfy és un altre generador de codis QR força complet i senzill d'utilitza, al igual que l'anterior també podem seleccionar l'idioma  català o castellà.
REALITAT AUGMENTADA I GEOLOCALITZACIÓ


REALITAT AUGMENTADA I 3D

La Realitat Augmentada obre una nova porta a l'ensenyament aprenentatge. Amb la realitat augmentada, els alumnes, interactuen i experimenten amb els continguts.
Segons la Wikipedia : " La Realitat Augmentada consisteix en un conjunt de dispositius que afegeixen informació física ja existent. Aquesta és la principal diferència amb la realitat virtual, ja que no substitueix a la realitat física, sino que sobreimprimeix les dades informàtiques al món real".

La Realitat Augmentada complementa la realitat virtual amb informació, superposant elements, unificant-los, sumant-los. En resum, la webcam captura la realitat, la posició de l'usuari i des d'allà genera un escenari virtual.

Un software molt senzill i gratuït per experimentar, de forma molt bàsica, la realitat augmentada: Les animaux du future (Los animales del futuro). Amb aquest software, només és necessari un ordinador i una webcam.

La pàgina "Les animaux de future" està en francés, però el software. Quan entrem al lloc, a l'esquerra llegim "Osez l'experience ..." (faci una prova), al fer clic accedim a la pàgina principal, en la que ens indiquen quatre passes a seguir:

1. Imprimir una figura i retallar-la.
2. Descarregar el programa

Comments