BENVINGUDA

 


Publicat per Manel Sales a EDUTAC amb llicència (cc)

 

La web 2.0 es basa en aquells sistemes que potencien la transmissió d'informació i la col·laboració entre persones per a crear coneixement social, és a dir, coneixement creat no per una sola persona sino per moltes.
L'educació 2.0 permet desenvolupar actituts de col·laboració, respecte i cooperació, habilitats i/o capacitats per a buscar, seleccionar, interpretar, crear ... informació, i per tant, representa una eina excel·lent per a fer dels nostres alumnes persones competents, capaces de desenvolupar-se en la Societat del Coneixement.

Les eines no poden ser un objectiu en si mateixes, sino que aquestes ens ajudaran a aconseguir que els nostres alumnes assoleixin habilitats i competències.

En aquesta WIKI intentarem recopilar, compartir, comentar i buscar eines que ens facilitin el treball per competències a l'aula. Intentarem donar idees per a fer un bon ús, un ús didàctic.
Els mestres haurem de tenir la ment oberta i ser capaços de:

- Aprendre mentre ensenyem.
- Destriar entre eines molt vistoses, però amb poc contingut educatiu.
- Diferenciar entre el que aprèn la persona que crea l'activitat i el que aprèn la persona que la utilitza.
- Fer reflexionar els alumnes sobre el seu propi procés d'aprenentatge.
-Els veritables representats de l'aprenentatge són els alumnes, el mestre ha de ser un guia.

FORUM DEL CURS

  • En aquest espai podeu exposar els vostres dubtes i entre tots intentarem donar resposta. Per participar-hi cal entrar des de la barra lateral esquerra "FORUM DEL CURS" i fer una nova entrada exposant un dubte. Si el que volem és fer un comentari a una entrada (dubte) feta per un company, farem clic des d'aquí al títol de l'entrada i participarem fent un comentari a aquesta entrada.