Notícies

En aquest apartat posem les notícies que poden ser d'interès de la comunitat educativa i de persones i entitats que vulguin conèixer la nostra escola i estar al dia de les nostres activitats.

Si es vol veure més informació, en aquesta pàgina web tenim diferents apartats amb activitats, projecte educatiu, equip docent...

Projecte Lecxit

publicada per Escola Vicente Ferrer

Si vols invertir una hora a la setmana a ajudar a nens i nenes de l'escola a millorar la seva lectura, cada dijous de 16:30 h a 17:30 h, tens una oportunitat única!

L'any passat vam començar aquest projecte i va ser molt satisfactori tant pels infants com per les persones voluntàries!Escola Nova 21

28 set. 2016, 9:26 publicada per Escola Vicente Ferrer   [ actualitzat el 28 set. 2016, 9:33 ]

L'Escola Vicente Ferrer ha entrat a formar part del programa Escola Nova 21. Aquesta incorporació suposa un impuls els canvis endegats al centre des de la seva creació i, sobretot, els darrers 3 anys.
En els mesos vinents caldrà que ens anem integrant en un treball en xarxa, a partir d'uns tallers on participaran escoles del programa. A més, el nostre equip docent iniciarà aquest mes d'octubre una formació encaminada a potenciar el pensament matemàtic a l'escola, que se sumarà a les iniciatives conjuntes del programa Escola Nova 21. 
Esperem seguir comptant amb la confiança i el suport de les famílies en aquest nou camí, que no és més que un salt endavant en la mateixa direcció que vam iniciar fa uns cursos.
L'equip docent, amb el suport del personal d'administració i serveis i amb la col·laboració de moltes famílies, entitats del barri i administracions posarà tot l'esforç i tota la professionalitat que sigui capaç per tirar endavant aquest projecte.

Equip directiu
Escola Vicente Ferrer

Dia europeu de les llengües

22 set. 2016, 8:42 publicada per Escola Vicente Ferrer

El dilluns 26 de setembre es commemora el Dia Europeu de les Llengües. Per aquest raó us posem una explicació i un petit vídeo.

El Dia Europeu de les Llengües se celebra des de l’any 2001 a iniciativa del Consell d’Europa. La diversitat lingüística present a Europa és un valor afegit que permet una millor entesa intercultural, és un element bàsic per entendre l’herència cultural i permet promocionar el plurilingüisme en aquest continent i arreu del món.

El desenvolupament del plurilingüisme entre els individus proporciona les condicions necessàries per a la inclusió política i social de tots els membres de la societat, per a la mobilitat per motius de feina i de lleure en un món globalitzat i multilingüe, per poder tenir accés al coneixement i per afavorir la presa de consciència i el respecte cap a la diversitat lingüística.

Festa inici cultures i tradicions

17 set. 2016, 4:06 publicada per Escola Vicente Ferrer

El divendres 23 de setembre farem una festa per presentar l’eix temàtic que anem a treballar al llarg d’aquest curs: CULTURES I TRADICIONS.

Per celebrar-la, farem una gimcana amb proves referents a la cultura catalana. 

Ens agradaria poder comptar amb la vostra col·laboració, sobretot pel que fa a la prova de cuina. 

Si esteu interessades, poseu-vos en contacte amb el tutor o tutora del vostre fill o filla abans del dia 20.


Autoritzacions

8 set. 2016, 5:08 publicada per Escola Vicente Ferrer   [ actualitzat el 9 set. 2016, 5:49 ]

Inscripcions al menjador

8 set. 2016, 3:00 publicada per Escola Vicente Ferrer

A l'apartat Menjador podeu baixar-vos els documents informatius i per a poder fer la inscripció. S'han de portar a l'escola o enviar al correu menjadorvicenteferrer@gmail.com.
 

Reunions inici de curs

2 set. 2016, 8:11 publicada per Escola Vicente Ferrer

S'han establert els dies de les reunions de curs 2016-2017 i es poden consultar en l'apartat agenda d'aquesta pàgina web.

Cal tenir en compte els següents aspectes:
  • Les reunions comencen a les 17 hores i, si no s'indica el contrari, tindran lloc a l'aula corresponent.
  • Hi haurà un servei d'acollida a través d'un servei de monitoratge contractat, el preu del servei serà d'1 € per família.
  • En cas de força major es podria canviar alguna data, informant prèviament a totes les famílies implicades
Si teniu algun dubte podeu trucar o enviar-nos un correu electrònic.

Inici d'activitats

31 ag. 2016, 3:07 publicada per Escola Vicente Ferrer   [ actualitzat el 31 ag. 2016, 3:09 ]Us informem que a partir del dijous 1 de setembre el centre està obert per a qui necessiti venir a fer tràmits de secretaria o alguna consulta. 
És aconsellable trucar abans per demanar hora, perquè hi ha reunions i activitats programades que poden dificultar l'atenció personal.

Us recordem també que les classes comencen el dilluns 12 de setembre. Anirem penjant notificacions, calendari, autoritzacions, dates de reunions...


Casal setembre

20 jul. 2016, 0:00 publicada per Escola Vicente Ferrer


Si alguna família està interessada que el porti emplenat a l'escola, a la coordinadora del casal d'estiu.

Cal almenys 8 infants per a què es dugui a terme.

Proposta activitats extraescolars 2016-2017

18 jul. 2016, 0:15 publicada per Escola Vicente Ferrer   [ actualitzat el 18 jul. 2016, 0:19 ]


Tal i com es va explicar a l'assemblea de famílies sòcies de l'AMPA, aquest curs 2016-2017 les activitats extraescolars es gestionaran conjuntament entre l'AMPA i l'equip directiu del centre. Aquest fet, totalment nou, dóna més coherència a un projecte educatiu global.

En el quadre del costat teniu la proposta d'horari d'activitats.

Us podeu baixar el formulari d'inscripció, on també podeu veure una petita explicació de cada activitat, les normes bàsiques de funcionament i el preu; així com horari i preu dels servei d'acollida matinal.

Respecte al preu cal tenir en compte que les activitats duren una hora i quart (el primer quart d'hora és per berenar), per tant, cada sessió és un 25% més llarga que el curs passat.

Qualsevol dubte podeu escriure al correu de l'AMPA o al de l'escola.


1-10 of 167