Notícies


Fotos V Jornada Atlètica

26 d’abr. 2017, 1:47 publicada per Escola Vicente Ferrer

Totes les famílies, podeu veure els àlbums de fotos de la V Jornada Atlètica al vostre Clickedu. Cadascú veu els que corresponen als grups del vostres fills o filles.

Agraïm la col·laboració, amb unes magnífiques fotografies, de l'Eli Pedrosa (Mare del Leo de P4) i de l'Isa Martín (mare del Marc de 1r), de la gent de l'AMPA, que van repartir fruita, aigua, muntar i desmuntar les carpes i van estar en tot moment ajudant: i, evidentment, a tots els pares i mares voluntaris, que van acompanyar als grups durant tota la jornada.

GRÀCIES!!!

V Jornada atlètica

18 d’abr. 2017, 1:57 publicada per Escola Vicente Ferrer   [ actualitzat el 26 d’abr. 2017, 1:39 ]


Aquest divendres 21 d'abril celebrem la V Jornada Atlètica de l'Escola Vicente Ferrer.

Us esperem a l'Estadi Municipal Constantí Miranda de Sant Boi


Guia lectura Sant Jordi

18 d’abr. 2017, 1:13 publicada per Escola Vicente Ferrer


Recordatori colònies

21 de març 2017, 8:02 publicada per Escola Vicente Ferrer

Recordeu que cal portar la fitxa de salut de cara a les colònies el més aviat possible. També, que necessitarem la targeta sanitària (original).

Fotos Carnaval

3 de març 2017, 9:17 publicada per Escola Vicente Ferrer


A l'apartat festes podeu veure una foto de cada grup el dia de carnaval. La resta de fotografies es pengen en el Clickedu (només pels usuaris).

Piscina 1r i 2n

28 de febr. 2017, 6:39 publicada per Escola Vicente Ferrer


Aquest mes de març comencen el programa de natació escolar els infants de 1r i 2n. Us recordem que és el dimecres pel matí que van al Pau Gasol amb autocar

Alternativa a la Rua

24 de febr. 2017, 3:20 publicada per Escola Vicente Ferrer   [ actualitzat el 24 de febr. 2017, 3:20 ]

La Rua d'aquesta tarda s'ha transformat en un desfilada all gimnàs del centre, on muntarem el nostre "Sambòdrom" particular. Per tant, aquesta tarda a les 15 h (es pot venir a ajudar a disfressar a les 14:30 h) obrirem les portes i tots els assistents aniran al gimnàs per veure la desfilada. Caldrà tenir en compte alguns aspectes importants:
  • La capacitat d'aforament no és tant gran com si estiguéssim al carrer i demanem que no vinguin més de dues persones de cada família. Penseu que només dos acompanyants per cada infant ja fan gairebé 500 assistents. Potser és un dia per pensar en els nens i nenes i algun adult ha de renunciar-hi, atès que si ve massa gent no es podrà fer la desfilada.
  • És important posar-se en els llocs marcats, hi haurà alguns bancs i cadires de manera que la gent que està a primera fila no tapi els de darrere.
  • Els grups faran un volta pel gimnàs i pujaran a l'escenari on es farà una foto (que penjarem per si algú se la vol descarregar).
  • Hi haurà persones de l'equip docent, a més del conserge, orientant i donant indicacions.
  • No podrem seguir el grup de la nostra filla o fill i no el podrem veure tant com si féssim la Rua i no podreu estar amb tota la comoditat que ens agradaria; tot i així la idea és que els infants tinguin la seva festa.
Qualsevol dubte el consulteu al personal del centre.

Comunicat Rua: Important!

24 de febr. 2017, 2:04 publicada per Escola Vicente Ferrer

Tal i com ja us vam avançar, en cas de pluja la Rua s'haurà de suspendre. Hores d'ara no para de ploure i, tot i que no perdem l'esperança, estem preparant una alternativa. Us avancem alguns aspectes a tenir en compte:

L'hora per venir a ajudar a posar disfresses continua sent la mateixa, a les 14:30 h.
Es muntarà un recorregut per dins els instal·lacions de manera que els nens i nenes no es mullin i buscarem que, encara que no tot el que ens agradaria, les famílies puguin veure'ls. Caldrà llavors tenir en compte algunes consideracions: 
Ens podem ajuntar a l'escola més de 500 persones per tant, per la seguretat de tothom i sobretot dels infants, els familiars hauran de posar-se als espais on se'ls indiqui i no interrompre la desfilada.
No podrem veure i gaudir tot el que voldríem però almenys els infants tindran la possibilitat de mostrar les seves disfresses juntament amb tot el seu grup.
Hi haurà pel centre alguns mestres que donaran indicacions de com ens hem de situar i, probablement haureu de sortir abans de les 16:30 h per poder fer recompte de tots els alumnes i evitar problemes
En cas de fer aquesta alternativa, la recollida dels infants seria per la porta de sempre (com cada dia).
La idea és que la pluja, tot i poder incomodar als adults, no deixi als infants sense festa.

Demanem màxima difusió d'aquesta comunicació (grups de WhatsApp), abans del migdia enviarem un altre comunicat

Carnaval

17 de febr. 2017, 5:55 publicada per Escola Vicente Ferrer

S’apropa la setmana de Carnaval i amb ella la disbauxa. El Rei Carnestoltes les consignes ens demana:
  • dilluns: pentinat divertit
  • dimarts: pijama
  • dimecres: tota la roba d’un mateix color
  • dijous: banyador a sobre de la roba
El dijous 23 és el dijous llarder. Com mana la tradició farem un esmorzar col·lectiu on tothom ha de portar un entrepà de truita o de botifarra d’ou.

El divendres 24 farem la rua. Si us plau, mantingueu una distància prudencial amb els nens per tal de que llueixi la desfilada i no us poseu entre els grups. El recorregut serà el mateix del curs passat. Entrarem a la plaça de la Bòbila on farem una volta per a lluir les disfresses i tornarem cap a l’escola.

El divendres els nens/es de sisè i els pares/mares podran entrar a l’escola a partir de les 14:30h per la porta principal per a ajudar a disfressar els nens/es.

Recordeu que al finalitzar hi haurà xocolatada organitzada per l’AMPA.

20 de març, jornada de portes obertes.

3 de febr. 2017, 3:07 publicada per Escola Vicente Ferrer   [ actualitzat el 7 de febr. 2017, 8:32 ]1-10 of 205

Ċ
Escola Vicente Ferrer,
18 de nov. 2016, 5:52