Notícies

En aquest apartat posem les notícies que poden ser d'interès de la comunitat educativa i de persones i entitats que vulguin conèixer la nostra escola i estar al dia de les nostres activitats.

Si es vol veure més informació, en aquesta pàgina web tenim diferents apartats amb activitats, projecte educatiu, equip docent...

Campanya en solidaritat amb el càncer infantil

publicada per Escola Vicente Ferrer

Enguany, com cada curs des de la creació de l'escola, tornem a col·laborar en la campanya d'AFANOC en solidaritat amb els infants amb càncer i les seves famílies.

Us enganxem el text de la notícia a la web d'AFANOC i us pengem un llibret informatiu sobre la casa que tenen a Vall d'Hebron i el cartell de la campanya.

Les famílies rebran informació aviat a través del correu electrònic i del Clickedu i podran participar adquirint la gorra a l'escola!

El Posa’t la Gorra! arriba a la seva 16 edició.

Aquesta campanya que té l’objectiu de donar a conèixer la realitat del càncer infantil fa aquest any una menció especial a l’esport Solidari. Cada vegada són més les persones que volen dedicar el seu esforç i els seus reptes a aquells qui per la seva malaltia no poden practicar-lo durant un cert temps i volem posar en èmfasi tota aquesta gran tasca solidària.

Amb aquesta campanya volem unir els valors que mouen l'esport solidari amb l’esperit de lluita que un infant o adolescent amb càncer haurà de fer front en la seva particular cursa.

Aquest any... POSA’T LA GORRA!... I corre pels Xuklis!

En aquesta nova edició, ens agradaria comptar de nou, amb la vostra col·laboració i que des de la vostra escola ens ajudéssiu a  donar a conèixer el càncer infantil i a poder distribuir i vendre les gorres.
 
Els fons aconseguits serviran per millorar la qualitat de vida dels infants malalts de càncer, millorant les seves condicions a l'hospital, donant suport psicosocial i per l’altra mantenint la Casa dels Xuklis (una casa d'acollida per les famílies que s'han de desplaçar perquè els seus fills i filles rebin  tractament als hospitals de referència).

Us esperem el proper 17 de desembre al Zoo de Barcelona i al Parc de la Ciutadella!Novetats al menjador

21 oct. 2016, 8:18 publicada per Escola Vicente Ferrer


Si entreu a l'apartat menjador podeu veure, a més d'informació i dels menús, una programació d'activitats que faran per la castanyada amb un menú especial el dia 28 d'octubre. 

També us posem un enllaç al bloc del menjador, un espai web on podreu veure activitats, novetats i notícies del menjador de la nostra escola.

Campanya de recollida de roba

12 oct. 2016, 0:05 publicada per Escola Vicente Ferrer


Durant aquests dies s'estan repartint les bosses a les aules.

El termini per portar la roba acaba el proper 26 d'octubre.

Estem pensant una fórmula per fer una exposició i que pugueu buscar, ja us informarem.

Un cop feta l'exposició, aquella roba de cursos anteriors que ningú hagi reclamat, la incorporarem a la roba donada per la gent.

Podeu descarregar-vos la carta de la Fundació GLORR adreçada a les famílies.

Programa de formació a famílies

11 oct. 2016, 6:20 publicada per Escola Vicente Ferrer   [ actualitzat el 12 oct. 2016, 0:09 ]

Com vivim el canvi Escola-Institut? Aquest és el tema central de la proposta del programa de Formació a Famílies que s'inicia aquest trimestre.


Constarà de tres sesisons on podreu compartir dubtes i interessos sobre la transició dels vostres fills i filles de l'escola a l'institut amb l'objectiu d'ajudar-los a millorar el seu èxit educatiu.


La proposta està enmarcada al projecte MarianaoTéCoR, impulsada per les Escoles Marianao, Benviure i Vicente Ferrer juntament amb l'Institut Marianao, que han programat les sessions i les impartiran de manera conjunta, per poder donar una visió global del pas de la primària a la secundària.


Es realitzarà a l'Institut Marianao (Passeig de les Mimoses, 18 de 15:15h a 16:15h els dies 20 d'octubre, 22 de novembre i 15 de desembre.


Us podeu inscriure a l'escola mitjançant un correu electrònic o presencialment a direcció..


Accès a clickedu

4 oct. 2016, 2:09 publicada per Escola Vicente Ferrer   [ actualitzat el 4 oct. 2016, 2:11 ]

Durant aquesta primera quinzena d'octubre, les famílies aniran rebent el seu nom d'usuari i contrasenya per poder accedir a la zona privada, la plataforma Clickedu.
S'aniran incorporant progressivament diferents serveis d'aquesta plataforma, s'informarà de cada canvi i s'atendran possibles dubtes i dificultats.
A dalt de tot de la barra lateral i en aquesta notícia, clicant sobre el logo de clickedu, podreu accedir-hi.

Barrejant 2016

2 oct. 2016, 9:41 publicada per Escola Vicente Ferrer

Durant aquest cap de setmana s'ha celebrat el Barrejant 2016, la 20ª edició de la trobada de la solidaritat de Sant Boi.

Enguany les escoles que hem col·laborat hem fet una tasca de desmuntar mentides, falses creences que hi ha respecte als immigrants.

El David i l'Adrià, de cinquè han estat els nostres representants, tot i que han vingut mestres, famílies i alumnes de diferents cursos. Alumnes de cicle superior van fer el mural i van buscar dades per tal de desmuntar el rumor que diu: la majoria d'immigrants són delinqüents.

En alguns moments d'aquest cap de setmana la plaça "de les piràmides" (Plaça Teresa Valls i Diví), semblava el pati de la nostra escola.


Si no podeu veure el quadre de fotos, cliqueu aquí.

Barrejant 2016


Projecte Lecxit

30 set. 2016, 10:53 publicada per Escola Vicente Ferrer

Si vols invertir una hora a la setmana a ajudar a nens i nenes de l'escola a millorar la seva lectura, cada dijous de 16:30 h a 17:30 h, tens una oportunitat única!

L'any passat vam començar aquest projecte i va ser molt satisfactori tant pels infants com per les persones voluntàries!Escola Nova 21

28 set. 2016, 9:26 publicada per Escola Vicente Ferrer   [ actualitzat el 28 set. 2016, 9:33 ]

L'Escola Vicente Ferrer ha entrat a formar part del programa Escola Nova 21. Aquesta incorporació suposa un impuls els canvis endegats al centre des de la seva creació i, sobretot, els darrers 3 anys.
En els mesos vinents caldrà que ens anem integrant en un treball en xarxa, a partir d'uns tallers on participaran escoles del programa. A més, el nostre equip docent iniciarà aquest mes d'octubre una formació encaminada a potenciar el pensament matemàtic a l'escola, que se sumarà a les iniciatives conjuntes del programa Escola Nova 21. 
Esperem seguir comptant amb la confiança i el suport de les famílies en aquest nou camí, que no és més que un salt endavant en la mateixa direcció que vam iniciar fa uns cursos.
L'equip docent, amb el suport del personal d'administració i serveis i amb la col·laboració de moltes famílies, entitats del barri i administracions posarà tot l'esforç i tota la professionalitat que sigui capaç per tirar endavant aquest projecte.

Equip directiu
Escola Vicente Ferrer

Dia europeu de les llengües

22 set. 2016, 8:42 publicada per Escola Vicente Ferrer

El dilluns 26 de setembre es commemora el Dia Europeu de les Llengües. Per aquest raó us posem una explicació i un petit vídeo.

El Dia Europeu de les Llengües se celebra des de l’any 2001 a iniciativa del Consell d’Europa. La diversitat lingüística present a Europa és un valor afegit que permet una millor entesa intercultural, és un element bàsic per entendre l’herència cultural i permet promocionar el plurilingüisme en aquest continent i arreu del món.

El desenvolupament del plurilingüisme entre els individus proporciona les condicions necessàries per a la inclusió política i social de tots els membres de la societat, per a la mobilitat per motius de feina i de lleure en un món globalitzat i multilingüe, per poder tenir accés al coneixement i per afavorir la presa de consciència i el respecte cap a la diversitat lingüística.

Festa inici cultures i tradicions

17 set. 2016, 4:06 publicada per Escola Vicente Ferrer

El divendres 23 de setembre farem una festa per presentar l’eix temàtic que anem a treballar al llarg d’aquest curs: CULTURES I TRADICIONS.

Per celebrar-la, farem una gimcana amb proves referents a la cultura catalana. 

Ens agradaria poder comptar amb la vostra col·laboració, sobretot pel que fa a la prova de cuina. 

Si esteu interessades, poseu-vos en contacte amb el tutor o tutora del vostre fill o filla abans del dia 20.


1-10 of 173