Notícies‎ > ‎

Comença el cole!!!

11 de set. 2018, 22:12 publicada per Escola Vicente Ferrer
Avui comença l'escola i amb ella un nou curs que esperem que vagi molt bé per a tothom. Algunes consideracions:
  • L'equip directiu s'ha renovat i ara la Susana Giménez és la cap d'estudis i la Neus Vílchez és la secretària.
  • Durant aquest matí penjarem l'horari d'atenció a secretaria per tema beques i pagaments. La Neus també és tutora de 5è i, per tant, aquest matí estarà amb els seus alumnes.
  • Per parlar amb direcció el millor és demanar hora. Es pot fer de forma presencial per correu electrònic o al telèfon de l'escola.
  • El centre vol tornar a activar el sistema d'avisos i comunicacions de les famílies via whatsapp. Us n'informaran a les reunions d'inici.
  • Les famílies dels infants que passen a primària, estigueu tranquil·les, a la reunió d'inici tindreu informació dels canvis que us podeu trobar i, en cas de dubtes, podeu consultar amb la tutora, l'Ana, mitjançant el seu correu electrònic. No patiu si aquests primers dies alguna cosa no està clara. Només avisar-vos que els alumnes tenen un box, com l'any passat, per deixar les seves coses.
  • Les famílies dels alumnes nous (sigui P3 o un altres curs), benvingudes a la vostra escola! Doneu temps als infants per adaptar-se i no dubteu en consultar qualsevol cosa.
Qualsevol dubte, problema, malentès, dificultat, gestió, disconformitat i... Si voleu, també alguna alegria; no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres. Les observacions i aportacions ens ajuden a millorar.

Gràcies per un altre curs de confiança! 

Benvinguts i benvingudes!!!
Comments