Blocs‎ > ‎Articles i informacions‎ > ‎

Ens fem socis de l'AMPA

23 de nov. 2018, 10:40 publicada per Escola Vicente Ferrer

Per què m’haig de fer soci de l’AMPA? De què serveix l’AMPA? Què en trec de formar-ne part? Què en treuen els meus fills? Realment són un sèrie de preguntes que es fa molta gent.

Si analitzem el que passa a la nostra escola, i estic segur que en moltes altres és gairebé igual, costa transmetre aquesta tasca. Una feina important, imprescindible pel bon funcionament del centre, però de vegades invisible a la gran majoria.

En primer lloc, cal tenir clar que a l’escola les famílies deixem allò més important que tenim, els nostres fills i filles. Els deixem i confiem que, no només en tinguin cura, sinó que els ensenyin i els eduquin en societat. La pregunta és: Deixem allò que més estimem i no hi participem? La resposta la sap cadascú, però des del nostre punt de vista, l’escola i les famílies hem de sumar esforços per aconseguir el millor desenvolupament possible per cada nen i nena. El punt ideal és aquell en que no parlem d’escola i família, perquè tots o totes som escola.

La millor forma de participar a l’escola, encara que no sigui l’única, és formar part de l’AMPA. Associar-se, anar a les reunions que ens sigui possible, participar activament o, almenys, donar el nostre suport. L’AMPA fa una sèrie de serveis pel centre, i la majoria d’elles reverteix a tots els infants, no només a aquells que són socis: Contractació del menjador i de les extraescolars; millores als interiors i exteriors de l’escola (jornades de bricolatge); jornades atlètiques...  Accions encaminades a ajudar a tots els nens i nenes de l’escola.

L’AMPA disposa d’uns recursos econòmics que provenen majoritàriament del cobrament de les quotes dels socis, tot i que també pot tenir alguna subvenció. Enguany, se li ha demanat des de l’equip directiu que ens ajudi a millorar alguns aspectes del centre, destinats a una millor atenció a l’alumnat. En aquest sentit, en la darrera assemblea s’ha concretat una compra d’arbres conjunta amb l’escola, per poder tenir més zones d’ombra natural i per complementar aspectes del procés d’aprenentatge dels nens i nenes. Per altra banda, es va aprovar també, una important inversió per ajudar al centre a canviar els ordinadors de l’aula d’informàtica. Des del centre, entenem que l’alumnat tindrà més oportunitats d’aprenentatge si pot treballar amb un material i uns equipament adequats i, els ordinadors que tenim, després d’anys d’un bon servei, ja no compleixen els requisits mínims per aquesta funció.

Gràcies a la col·laboració de l’AMPA, l’escola mirarà de canviar uns 13 ordinadors de l’aula d’informàtica. També volem que tothom sigui conscient que, si el 100% de famílies fossin sòcies de l’AMPA, s’hauria pogut plantejar una compra més gran o alguna altra ajuda diferent.

Aquelles famílies que encara no sou sòcies us animem a inscriure’s i pagar la quota. 25 € en un curs és una mitjana de 2,5 € al mes (sense comptar l’estiu). Us posem aquí sota un enllaç per donar-vos d’alta. Si voleu més informació podeu demanar-la al correu de l’AMPA ampa.escolavicenteferrer@gmail.com o parlar amb la direcció del centre.

 

Formulari d’alta a l’AMPA

 

Atentament,


David Parrón Garcia

Director

Escola Vicente Ferrer

Ċ
Escola Vicente Ferrer,
23 de nov. 2018, 10:50
Comments