BENVINGUTS A L'ESCOLA TOMÀS MORO
L'ESCOLA DEL BARRI DE CANYELLES
AL DISTRICTE NOU BARRIS DE BARCELONA
"la meva escola és la meva segona casa, però casa meva és la meva primera escola"
 
 
Als peus de la Serra de Collserola, tenim la sort de ser una Escola relativament petita, on tots ens coneixem, aprenem i creixem junts en un entorn amable i familiar.

Aquest any serà el 40è curs que obrim les portes!

"El Tomàs Moro va obrir l'últim trimestre del curs 79/80 amb els alumnes d'una petita escola que ja hi havia al barri. Però, va començar a ple rendiment el curs 80/81, que va ser quan jo hi vaig arribar, juntament amb un bon grup de mestres joves i il·lusionats, que formaven un claustre amb moltes ganes de treballar i de fer les coses bé. És molt important destacar que l'escola Tomàs Moro la va aconseguir l'AAVV de Canyelles, on la gent va lluitar i es va manifestar sense parar, fins que els Serveis Territorials la van concedir. Això va fer que un bon grup de pares i mares estiguessin molt compromesos amb l'escola, se la sentissin seva i treballessin conjuntament amb els mestres per tirar-la endavant de la millor manera possible. Amb molt d'esforç, el claustre i les famílies van aconseguir que l'escola Tomàs Moro passés de ser un somni pel bari a una realitat."
Aquest relat és part d'una conversa amb una mestra fundadora, la Mariona, que va tornar a l'escola per participar en els actes de comiat de la directora del centre d'aquests últims anys, la Júlia Lorenz Ainoza.                    

 
 

c/ Miguel Hernández, 11 - 08042 Barcelona
934272667 / a8035453@xtec.cat