QUI SOM?L'escola Sant Llàtzer és una escola de nova creació de titularitat pública. En aquests moments ofereix quatre nivells: P3, P4, P5 i 1r. L'escola anirà creixent a mesura que ho facin els seus alumnes. El setembre de 2014 vam estrenar nou edifici.
LA NOSTRA ESCOLA ÉS UNA ESCOLA:

· Participativa: xiquets i xiquetes, personal docent, mares i pares, iaios i altres professionals han de tindre-hi veu i s’ha de construir entre tots. Tothom s’hi ha d’implicar. 

· Comunicativa: diàleg permanent entre tots els sectors. Compartir idees i objectius i estar oberts a altres. L’agenda, la web, els blocs, el correu electrònic i la interacció tu a tu, com a mitjà de comunicació família-escola. 

· Amb uns protagonistes: els xiquets i les xiquetes. Protagonistes en els aprenentatges, partint dels seus interessos, avançant al seu ritme individual i afavorint la seua autoestima. 

· Amb prioritats: potenciar el millor de cada infant, fer-los autònoms i amb habilitats per relacionar-se amb l’entorn i amb els altres, amb esperit de cooperació i ajuda mútua. 

· Amb principis: una escola catalana, aconfessional, inclusiva i coeducativa. Una escola que valori més els processos que els resultats. Una escola que vagi pas a pas, oberta als canvis, on aprenguem a aprendre de tot, de tots i entre tots i gaudir mentre ho fem. 

· Amb recursos: suficients i flexibles, amb espais creats entre tots i per a tots.