ALUMNES

       
                                                  ALUMNES DE SISÈ A LA CALA RÀDIO. LECTURES SOLIDÀRIES. NADAL 2013                                                               Lectures dels alumnes de sisè                                                                                                                                               
                                                                                                               

                                                                                            CURS 2011-2012

PREMIS SAMBORI OMNIUM 2012

 

Dissabte 3 de març, dos alumnes de l’Escola Sant Jordi, la Clàudia Martí i Marc Sancho, van recollir el premi Sambori 2012 de redacció.

Òmnium Cultural convoca aquest concurs de narrativa que té per objectiu promoure l’ús literari del català a les escoles i instituts del principat, de la Franja i la Catalunya Nord. Enguany hi han participat més de 100.000 alumnes en el conjunt del Països Catalans, de manera que el Premi Sambori és avui el premi literari amb més participants d’Europa.

La solemnitat de l’acte,  emmarcada per la presència de personalitats rellevants del panorama polític i cultural de Tortosa, contrastava amb les intervencions del pallasso ebrenc Moniato Xou que ajudava a calmar i a “distreure” els nervis d’aquests joves escriptors.

Els finalistes del certamen, abans de recollir el seu premi, van llegir un fragment de les seves narracions. Els nostres finalistes, la Clàudia i el Marc, passaran a la fase Sambori Òmnium Catalunya on  presentaran les seves redaccions davant un jurat integrat per professors i professionals de l’àmbit de la cultura.

Des d’aquí  volem felicitar- los i també desitjar-los molta sort, alhora que els animem, a ells i a tots, a que continuïn escrivint.

      
Comments