Aquest lloc web ens permetrà conèixer moltes de les activitats que es desenvolupen a la nostra Escola i la seua relació amb l'entorn.

Notícies recents

 • XPERIMENTA 2015 Una altra vegada els alumnes de CS han rebut una "Menció especial" del concurs organitzat per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació.L'experiment que hem fet enguany porta per títol "Fem una estalactita".
  Publicat a les 7 de jul. 2015, 4:17 per Escola Llorenç Vallespí i Vidiella - ZER Riu i Serra
 • PARELLES LECTORES Una activitat, la lectura, que valorem molt. Volem que tots els nostres alumnes gaudeixin de la lectura i una manera de fer-ho és amb aquesta activitat que tots valoren molt positivament.Els objectius són el de millorar l’hàbit lector i la comprensió lectora, incentivar el gust per la lectura i millorar i fomentar la convivència i cohesió social.El fet de llegir conjuntament fa que els nens i nenes adquireixin el compromís de fer-ho bé. Aquí us deixem les fotos del darrer dia de l'activitat. Com feia molta calor, la vam fer al pati a la fresqueta. Es va acomiadar cadascú de la seva parella.
  Publicat a les 7 de jul. 2015, 4:08 per Escola Llorenç Vallespí i Vidiella - ZER Riu i Serra
 • CANAL 21: PETITS ARTISTES A mitjans del mes de maig ens van venir a gravar del canal 21 als alumnes de 1r fins a 6è. Aquesta vegada el tema era "Les mascotes". Prèviament havíem fet un dibuix i un petit text i aquell dia la periodista ens feia preguntes i dialogàvem amb ella sobre el tema en qüestió.En aquest enllaç podeu veure també el programa sencer.
  Publicat a les 7 de jul. 2015, 4:00 per Escola Llorenç Vallespí i Vidiella - ZER Riu i Serra
 • 5 de maig, DIA MUNDIAL DE LA HIGIENE DE MANS L’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta (HTVC) va organitzar la quarta edició del concurs de dibuix adreçats als nens i nenes de 6-7 anys d’edat de les escoles de Primària de la comarca del Baix Ebre als quals prèviament se’ls ha fet un taller interactiu amb l’objectiu de conscienciar, en l’àmbit educatiu, els nens, i les seves famílies. Enguany hi han participat gairebé 646 alumnes de 19 escoles entre les quals hi ha l'Escola de Benifallet. A l’acte de lliurament de premis van assistir directius del centre i professionals sanitaris que han fet els tallers, representants del Centre de Recursos Pedagògics del Departament d’Ensenyament i de les escoles, de l ...
  Publicat a les 7 de jul. 2015, 3:56 per Escola Llorenç Vallespí i Vidiella - ZER Riu i Serra
 • JUGUEM A LES "BIRLES" Des de la classe d'educació física hem volgut conèixer un joc que a Benifallet sempre ha estat tradicional i que s'han arribat a fer competicions.Des de l'escola volem que tots els xiquets i xiquetes coneguin aquest joc. Per això vam convidar a dos jugadors professionals del nostre poble: Josep Miró i Mingo Salaet que molt gustosament van acceptar la invitació.Ens van demostrar i explicar com calia jugar, com havíem de tirar les birles i quines puntuacions aconseguíem.A les fotos podreu veure que tots els xiquets i xiquetes hi van jugar i fins i tot les mestres.  
  Publicat a les 7 de jul. 2015, 3:49 per Escola Llorenç Vallespí i Vidiella - ZER Riu i Serra
 • EDUCACIÓ VIAL L'activitat ha estat guiada pels mossos d'esquadra.A CI ha tractat de l'ús del cinturó de seguretat. Als cicles mitjà i superior ens ha calgut portar les nostres bicicletes per seguir uns circuits on ens han posat en situacions que ens trobem a la vida real. Ens ha agradat molt l'activitat. Ha estat molt instructiva. Des d'aquí volem valorar molt el treball que fan els mossos vetllant per la nostra seguretat.
  Publicat a les 7 de jul. 2015, 3:34 per Escola Llorenç Vallespí i Vidiella - ZER Riu i Serra
 • SANT JORDI 2015 "Per l'abril, llibres i roses mil", diu una dita popular que fa referència a la festa de Sant Jordi.L'escola ha quedat envaïda per aquesta festivitat: l'entrada està decorada que sembla que haguéssim viatjat a l'edat mitjana, amb castells, escuts, princeses, dracs, cavallers, jocs i llibres, molts llibres al voltant d'aquest tema.Els alumnes de CS hem preparat la parada de venta de llibres i roses a la plaça del poble. A la tarda hem llegit les històries que havien inventat els alumnes de CI i CM. CS vam llegir un poema que vam crear i que és una jota per ser cantada.La diada ha estat esplèndida en tots els aspectes.Us deixem el ...
  Publicat a les 7 de jul. 2015, 3:31 per Escola Llorenç Vallespí i Vidiella - ZER Riu i Serra
 • FEM UN MINUT DE SILENCI El dimarts 21 d'abril, la comunitat educativa de l'Escola de Benifallet ens vam sumar a les mostres de condol per la mort del professor Abel Martínez de l'Institut Joan Fuster de Barcelona. En acabar el temps d'esbarjo i abans d'entrar a les classes vam fer un minut de silenci.  
  Publicat a les 7 de jul. 2015, 3:29 per Escola Llorenç Vallespí i Vidiella - ZER Riu i Serra
 • Quarts de final XI Certamen de Lectura en veu alta El dilluns 16 de març de 2015, la nostra ZER va participar al XI Certamen de Lectura en veu alta organitzat per la Fundació Enciclopèdia Catalana. Ens van representar alumnat de CM i CS de les escoles d’Aldover, Benifallet i Paüls en les categories de Grumets vermells i Grumets verds respectivament. Van estar acompanyats de les seves mestres i familiars i l’acte va tenir lloc a Tortosa, a la sala d’actes dels SSTT de les Terres de l’Ebre. Van representar a l'escola de Benifallet la Júlia Espinós Beltran (3r) i Genís Videllet Margalef (6è).Tots els participants van ser obsequiats amb un diploma i un llibre. Per segona vegada, una alumna de la nostra escola ...
  Publicat a les 8 de maig 2015, 1:48 per Escola Llorenç Vallespí i Vidiella - ZER Riu i Serra
 • La Mona de Pasqua 2015 A l'escola hem fet mones,ens han sortit molt bones!Dels més grans als més petitstots ens hem llepat els dits.En una tarda tan genial,la Jota ja és tradicional
  Publicat a les 10 d’abr. 2015, 3:55 per Escola Llorenç Vallespí i Vidiella - ZER Riu i Serra
S''estan mostrant les entrades 1 - 10 de 80. Mostra'n més »

Calendari d'activitats

Comments