ÚLTIMES NOTÍCIES!!!REBOST SOLIDARI

Després de tota una setmana treballant al voltant del Rebost Solidari a partir de la proposta de l'AMPA, no podem dir res més que estem molt satisfets de com ha anat tot plegat.

A les aules s'han fet activitats diverses al voltant del Rebost, l'alimentació saludable, recompte de menjar que els nens i les famílies heu anat portant, gràfiques per representar la informació, xerrades, visites al Rebost, el taller d'alimentació saludable ...

Finalment, gràcies a la col·laboració de tothom el total de menjar recollit...630kg !!!! 

Moltes gràcies a tots i a totes. Segur que al Rebost en faran un bon ús i amb la nostra petita aportació, moltes famílies es veuran beneficiades.

Mireu quin vídeo us hem preparat ...REBOST SOLIDARIVídeo: REBOST SOLIDARI 


CONTRIBUIM A L'ESTALVI ENERGÈTIC


Des del curs passat, l'escola participa en un programa promogut per l'Ajuntament de Sabadell amb l'objectiu d'estalviar energèticament i col·laborar per a la millora del medi ambient.

Després d'un any en què diferents escoles han implementat el projecte, s'ha avaluat els resultats.

Per a més informació, cliqueu a Continuem Treballant...!!!Ja tenim tema per a la SETMANA CULTURAL d'aquest curs 2017-2018!!!!

Aquests dies a classe els diferents grups han estat parlant sobre les propostes: Danses d'arreu del món; El pas del temps; El món de la fantasia; La música. I amb les explicacions i els comentaris que s'han fet a classe, cada grup ha triat una de les propostes i l'ha escrit a la butlleta de votació. Els nens de sisè han estat els presidents de taula. S'han encarregat de recollir els vots dels diferents grups i de fer el recompte.
Voleu saber sobre què girarà la nostra setmana cultural????? 
EL MÓN DE LA FANTASIA!!!!!!

https://sites.google.com/a/xtec.cat/escola-concordia/escola-concordia/IMG_0230.JPG

Més fotos: Votacions

BUTLLETÍ INFORMATIUHOLA FAMÍLIES, 

us presentem LA NOSTRA ESCOLA...amb un vídeo on us ensenyem com és i com treballem

Interessant, oi? Doncs, ENDAVANT I GAUDIU DE LES IMATGES...

https://gumen-catering.com   
    
http://ensenyament.gencat.cat/ca/inici/