Portada

HEM FET LA FESTA DE COMIAT DELS ALUMNES DE 6è

Primer hem vist un video en que els alumnes explicaven quins records s'emportaven.
Després cada padrí ha fet un intercanvi de regals amb el seu filloll, els padrins els donaven una motxilla de roba decorada per ells mateixos i els fillolls els regalaven un estoig de roba que ells mateixos havien decorat.
L'escola els ha regalat una samarreta amb la foto de tota la classe davant del grafiti que ens han deixat com record del seu pas per l'escola.
Tota l'escola els ha dedicat, els ha cantat  TENS UN AMIC de Gossos i per acabar els delegats de classe han dit unes paraules.
QUE VAGI MOLT BÉ L'ESTIU I RECORDEU:
TENIU UNS AMICS A L'ESCOLA!!

 

       Mireu les fotos


Colònies a Castellnou del Bages.

La setmana passada els alumnes de P5, 2n i 4t vam estar de colònies a Castellnou del Bages a la casa de colònies Dom Bosco i ens ho vam passar d’allò més bé!

Els alumnes de P5 i 2n van fer moltes activitats sobre el circ, com per exemple; la disfressa i els complements de pallasso, jocs, infables, malabars, patinets, excursions, etc.

Els alumnes de 4t van dedicar-se més a activitats esportives i d’aventura, com ara; els ponts als arbres, tir a l’arc, la tirolina, escalada, excursions, etc.

Van ser uns dies molt entrentinguts, on vam conviure amb els companys i companyes i vam acabar amb moltes ganes de repetir l’experiència un altre any.
 

DIJOUS GRAS

Tota l'escola hem anat al Parc de Sant Hilari.
L'alumnat d'infantil s'ha preparat els entrepans de butifarra d'ou. Els padrins i padrines els han vingut a buscar per acompanyar-los pel camí.
CARNESTOLTES
Avui el carnestoltes a l'escola ha arribat, al gimnàs l'hem esperat.
L'hem rebut amb màscares o la cara pintada de colors,  al final ens ha dit la consigna de
dimarts, dimecres, dijous, divendres (mica en mica
)
JORNADA DE PORTES OBERTES PEL CURS 2017/18


El proper 14 de març a les 15,15h. celebrarem la jornada de portes obertes, així les noves famílies podreu venir a veure la nostra escola, els nostres espais, com treballem, ...


Aquests és l'alumnat que va iniciar l'escola el curs 2010-2011