BENVINGUDA

Benvinguts al site de l'àrea d'Educació Física de l'escola Pompeu Fabra de Lloret de Mar. En aquest site us informarem del que s'està treballant en la nostra àrea en els diferents cicles de Primària. També trobareu informacions d'esdeveniments esportius que es realitzin en el nostre poble.

El nostre poble compta amb un teixit esportiu molt ampli que pot oferir una varietat esportiva molt amplia: esports d'equip (hoquei patins, futbol, futbol sala, basquet, voleibol, handbol, etc), esports individuals (atletisme, patinatge, gimnàst
ica, tennis, natació, arts marcials, etc) i esports tradicionals (com per exemple el rem). Grans esportistes provenen de Lloret com per exemple Ivan Tibau (hoquei patins, capità selecció catalana i actual Secretari General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya), Jose Luís Blanco (atleta, participant als JJOO de Pequin 2008), Àngel Mullera (atleta, participant als JJOO de Londres 2012), Marc Muniesa (futbolista,ex jugador del FC Barcelona) per nombrar uns quants i molts més que actualment formen part dels equips de base i que en un futur podrem sentir-nos orgullosos de dir que son del nostre poble.

En la nostra vila també comptem amb espais de lliure utilització per poder gaudir de l'activitat física com els espectaculars camins de ronda que uneixen lloret amb Blanes i Tossa de Mar, les Vies Braves (com un camí de ronda però marítim protegits amb boies), parcs urbans de salut i des d'inicis de 2016 un Parc de Street Workout (situat a la platja de Fenals).

Lloret de Mar es consolida any rere any com una de les destinacions més importants de la Costa Brava en turisme esportiu. Lloret de Mar està certificat com a destinació de turisme esportiu (DTE) des del 2006. Durant el 2015, van passar per Lloret de Mar 29.118 esportistes i 20.026 acompanyants. (Font: Article online "El turisme esportiu continua a l'alça a Lloret de Mar" El Punt Avui , 27 març de 2016)