Premi Fundació Orienta


 SUBMODALITAT/ ENTITAT

FUNDACIÓ ORIENTA

 BASES PARTICULARS
Els treballs presentats en aquesta modalitat han de tractar algun dels aspectes vinculats a les diferents línies que s’especifiquen a continuació:

1. Agressivitat, control d’impulsos

2. Famílies reconstituïdes

3. Bullying

4. Abús de noves tecnologies

5. Pares separats amb conflictes que afecten als fills

6. Recursos didàctics i educatius que potencien la Salut Mental de nens i adolescents: Contes, llibres, pel·lícules, APP, ...

7. La vergonya

8. La gelosia i l’enveja: rivalitat entre germans, l’acceptació d’un nou germà, voler ser sempre el centre d’atenció,...

9. Com ajudar als fills a guanyar autonomia i evitar la sobreprotecció

10. Com superar les pors: por a estar sol, a la foscor, als sorolls, als espais nous, a persones desconegudes, a separar-se dels pares, l’entrada a l’escola, a la mort, al rebuig, a la sexualitat,...

11. Gestió i expressió de les emocions per evitar somatitzar

12. Com superar vivències traumàtiques

 DESCRIPTORS 
Conductes disruptives, família, ús i abús de les noves tecnologies, recursos i salut mental, autonomia i sobreprotecció del menor, gestió d'emocions, vivències traumàtiques.

 ASSESSORAMENTS Treballs que ja s’estan portant a terme

 

Els alumnes, autors dels treballs,poden sol·licitar una entrevista en la que se li assignarà un professional perquè els pugui assessorar.

Treballs que s’inicien


Els alumnes, autors dels treballs, que estiguin interessats en fer el treball sobre algun tema proposat per la Fundació Orienta enviaran un mail a Mª José,secretària de docència i formació (mmunoz@fundacioorienta.com), informant dels treballs que inicien, propostes de temes i podran demanar entrevista per rebre assessorament sobre el treball a iniciar. Les entrevistes podran ser presencials o via Skype.


 RECURSOS Bibliografia (llibres, articles,revistes...) de la que disposa la biblioteca de la Fundació i la web  Orientat.org.


 PREMI- Premi al guanyador gentilesa de la Diputació de Barcelona

- Obsequi finalistes E- Book