Premi Consorci de Turisme


SUBMODALITAT/ ENTITAT

CONSORCI DE TURISME DEL BAIX LLOBREGAT. CONSELL COMARCAL DEL BAIX LLOBREGAT

 BASES PARTICULARS

El turisme és una activitat que cada vegada està agafant més pes dins l’estructura econòmica de la comarca, convertint-se avui dia en un sector estratègic i de gran potencial.  

Aquest potencial be donat  gràcies a la seva situació estratègica al costat de Barcelona, incloent en el seu territori l’Aeroport Internacional del Prat-Barcelona, i a seva amplia varietat de recursos naturals, culturals i patrimonials. Indrets únics com per exemple la Cripta de Gaudí a la Colònia Güell, Patrimoni de la Humanitat per la Unesco, els Espais Naturals del Delta de Llobregat, el Parc de les Mines prehistoriques de Gavà, les Coves del Salnitre de Collbató, les platges, una gastronomia excel·lent basada en els productes cultivats en el Parc Agrari del Baix Llobregat, manifestacions culturals i festes tradicionals, així com una infraestructura turística de qualitat converteixen el Baix Llobregat en un destí amb moltes possibilitats.

Les perspectives de creixement són elevades i per això com a territori tenim el repte d’incrementar el nombre de visitants i turistes a la comarca. Amb aquest objectiu es proposa el següent àmbit d’estudi:

-creació de nous productes turístics: Dissenyar i planificar nous productes turístics innovadors, singulars, creatius i de caràcter experiencial, aplicant les noves tecnologies.

 DESCRIPTORS 
Turisme a la comarca, establiments i activitats turístiques, infraestructures turístiques, recursos naturals i patrimonials, gastronomia de la comarca, manifestacions culturals i festes tradicionals. 

 PREMI

- Premi al guanyador gentilesa de la Diputació de Barcelona.

- Obsequi finalistes: un pack d’activitats d’oci. Amb la col·laboració de: