• Trasllat
  Aquest espai m'ha servit durant més de dos anys per anar incorporant reflexions sobre el 0-3. El web ha rebut més de 145.000 visites i això m'omple de satisfacció. Per aquest motiu, ara, per poder avançar tots junts, fem una passa més i ens traslladem a un blog que ens permetrà recollir els vostres comentaris i aportacions, la informació i les opinions que van i que tornen i que ens enriqueixen a tots.


  Ens trobem a:

  Publicat a les 23 de set. 2014, 3:13 per MA. TERESA MIRO CUBIAS
 • Jornada TAC 0-8


  El proper dissabte dia 20 de setembre tenim una cita a la UVic on es durà a terme la jornada "TAC 0-8. Mirant el futur des del present".

  En aquesta jornada mestres i educadors de llar d'infants, parvulari i cicle inicial ens mostraran les experiències amb tecnologia que estan duent a terme amb els seus alumnes i famílies.

  La jornada començarà amb una conferència inaugural de la Doctora Mariona Grané: Créixer en escoles del segle XXI.

  Després d'una pausa, a les 11, començaran les presentacions d'experiències. Cada assistent, podrà triar en el moment de fer la inscripció les experiències que siguin més properes als seus interessos. Aquí en podeu veure tota la oferta.

  Pel que fa al cicle 0-3 està prevista la presentació d'experiències sobre comunicació amb les famílies, utilitzant la tecnologia, mitjançant la gestió dels espais web o de twitter; la realització de projectes utilitzant la tecnologia a la llar d'infants, i també l'ús de tauletes de forma educativa i significativa.

  Cal fer la inscripció abans del 7 de setembre!!  Publicat a les 1 de set. 2014, 5:03 per MA. TERESA MIRO CUBIAS
 • La importància del lliure moviment
  En aquests vídeos podem veure les diferents oportunitats de coneixement del propi cos i dels objectes que oferim als infants.

  En el primer vídeo se li ha ofert a l'infant un entorn segur, amb materials que estan al seu abast i en una situació corporal que el propi infant pot controlar.

  En el segon vídeo no se li ofereixen a l'infant oportunitats per al lliure moviment. L'infant no pot explorar l'entorn, ni conèixer les característiques dels objectes, ni desplaçar-se, ni trobar solucions motrius a les dificultats que se li plantegen.

  Per treure les pròpies conclusions només els hem de veure l'un rere l'altre.

  Vídeo de YouTube


  Vídeo de YouTube


  Publicat a les 19 de maig 2014, 0:12 per MA. TERESA MIRO CUBIAS
S''estan mostrant les entrades 1 - 3 de 40. Mostra'n més »

Comments