Entorn de serveis personalitzats de la XTEC

El correu web xtec incorpora nous elements i funcionalitats basats en la tecnologia Google Apps per a l'Educació que ofereixen aplicacions avançades de col·laboració i comunicació amb les següents característiques:

  • Comunicació integrada


A més del servei de correu web, els usuaris de la XTEC gaudeixen a partir d'ara d'un espai personal a Internet que permet també la col·laboració amb d'altres usuaris: xat, edició de pàgines web, agenda i documents que poden compartir entre ells.

  • Ubiqüitat: “a qualsevol lloc en qualsevol moment”


Una de les característiques d'aquest entorn, a banda de la gran capacitat d'emmagazetmatge, és la seva ubiqüitat: les aplicacions i les dades són accessibles des de qualsevol dispositiu amb connexió a Internet, sense necessitat d'instal·lar cap programari addicional. En tot lloc i moment hom té a disposició els documents personals, correus, agenda, etc.


  • Seguretat i protecció de dades


Aquesta facilitat d'accés a tots els continguts es realitza de forma segura ja que el contracte de serveis de Google amb la Generalitat de Catalunya en garanteix la seguretat , la privacitat, la confidencialitat de la identitat personal i l'accés a les dades emmagatzemades i el servei continuat, a més de la idoneïtat educativa i l'absència de publicitat.

L'adreça de correu de la XTEC i aquests nous serveis han de ser d’ús preferent en totes les tasques de l'activitat professional del personal docent.