Notícies‎ > ‎

Univers Internet. Descobrint la maleta pedagògica

4 d’oct. 2015, 13:21 publicada per SE CRP del Vallès Oriental I   [ actualitzat el 6 d’oct. 2015, 2:22 ]

Univers Internet. Descobrint la maleta pedagògica

 


 
 
És un projecte del CCCB que proposa una reflexió crítica i creativa sobre el conjunt de tecnologies vinculades a Internet i la transformació inèdita i accelerada que està provocant en les nostres vides. La maleta pedagògica té com a objectiu traslladar aquestes reflexions a l’aula. Està formada per cinc unitats didàctiques que permeten analitzar l’impacte d’Internet i les tecnologies que en deriven en tres nivells d’incidència –persona, ciutat i planeta–, i des de diferents punts de vista.
 

PER A QUÈ SERVEIX? 

La maleta està pensada per oferir una visió global d’Internet, però cadascuna de les unitats didàctiques pot ser realitzada de forma autònoma. D’aquesta manera, pot ser utilitzada dins d'assignatures tradicionals, treballs per projectes, crèdits de síntesi o projectes de centre interdisciplinaris.

Les propostes pedagògiques estan vinculades al currículum de l'ESO establert per la Generalitat de Catalunya. La transversalitat del projecte afavoreix el treball de les competències bàsiques i reforça els vincles entre les diferents àrees del coneixement
  


Si voleu conèixer millor els valors sobre els que es recolza la maleta, podeu llegir l'article L'Univers Internet dels adolescents, publicat al blog del CCCB Lab.

MATERIAL DESCARREGABLE
Tot el material és d’ús lliure i gratuït. Agrairem que, si us el descarregueu, ens ho feu saber (seducatiu@cccb.org) i al CRP també (a8930013@xtec.cat) Aquesta és una versió beta que millorarem amb els vostres comentaris. Moltes gràcies!

 

Comments