Notícies‎ > ‎

L'hort escolar (Joan Manuel Riera). La biblioteca escolar (Jaume Centelles)

30 d’abr. 2014, 4:42 publicada per SE CRP del Vallès Oriental I   [ actualitzat el 30 d’abr. 2014, 4:44 ]

L’associació Harmonia 2.0, entitat que promou el voluntariat educatiu a Les Franqueses, està ajudant, al llarg d’aquest curs, en la catalogació dels llibres de quatre biblioteques dels centres educatius i també en dos horts escolars.

Per la seva naturalesa, tant la biblioteca com l’hort poden esdevenir una cruïlla de coneixements en l’activitat escolar. Per aquest motiu han organitzat, amb el suport del Patronat de Cultura de les Franqueses i amb la col·laboració del CRP del Vallès Oriental, dues sessions obertes relacionades amb aquests temes:- Dimecres, 14 de maig:
L’escola tranquil·la I. Lhort escolar. A càrrec de Joan Manel Riera, biòleg i coordinador de l’Escola de Natura del Corredor.

 

- Dimecres, 21 de maig:
L’escola tranquil·la II. La biblioteca escolar. A càrrec de Jaume Centelles, mestre i autor entre altres publicacions de La biblioteca, el cor de l’escola.
  Aquestes xerrades-conferències es realitzaran a la Sala d’actes de Can Ganduxer (Les Franqueses del Vallès), a dos quarts de sis de la tarda. (mapa)

+ informació sobre l'associació

NO CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA
Comments