Notícies‎ > ‎

DIA DE LA CIÈNCIA.

13 de nov. 2015, 2:36 publicada per SE CRP del Vallès Oriental I   [ actualitzat el 13 de nov. 2015, 2:42 ]

DIA DE LA CIÈNCIA

 


 

Dia Ciència en Primera Persona. Conferències


S'han planificat més d'un centenar de xerrades-col·loqui a tot el territori adreçades a l'alumnat de 4t d'ESO i Batxillerat. Aquestes sessions estan a càrrec d'investigadors i d'investigadores que expliquen la seva tasca, tant des del vessant del treball científic com humà. S'han organitzat en l'àmbit de cada Servei Educatiu de Zona.

 

19a Setmana de la Ciència


Del 14 al 23 de novembre se celebrarà a Catalunya la 19a Setmana de la Ciència.

Durant la Setmana de la Ciència se celebraran tot un munt d’activitats de divulgació científica arreu del nostre territori.

Jornades de portes obertes, exposicions, xerrades, jocs, tallers científics… tot un ventall de possibilitats al teu abast.

Els temes centrals de l’edició d’enguany són la cristal·lografia i la biotecnologia amb motiu de la celebració, aquest 2014, de l’Any Internacional de la Cristal·lografia i l’Any de la Biotecnologia.

La Setmana de la Ciència és una iniciativa coordinada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació.

  Videoconferència


El 18 de novembre de 2015, a les 11:30 h, la investigadora Lara Laparra Cuervo de l’Institut de Ciències Fotòniques farà, a la seu central del Departament d'Ensenyament, una conferència destinada a alumnat de Batxillerat que s’emetrà en directe per a tots els centres docents de Catalunya. El seguiment en directe de la vídeo conferència es podrà fer des d’aquesta mateixa pàgina el dia indicat. Posteriorment, es podrà veure l’enregistrament en diferit.

La llum: aclarint el nostre futur

+INFO
 


Comments