Notícies‎ > ‎

Conferència: "Com fer funcionar un pla escolar AICLE". Dilluns 9 de febrer a les 18h.

23 de gen. 2015, 7:15 publicada per SE CRP del Vallès Oriental I   [ actualitzat el 4 de febr. 2015, 5:02 ]
    

Hi moltes maneres d’entendre i implementar un programa d’AICLE (Aprenentatge Integrat de Contingut i Llengua Estrangera) en una escola o institut.

Durant aquesta xerrada pràctica examinarem què ens diu la investigació i l’experiència dels que ja ho estan fent. Mirarem quins passos hem de seguir per desenvolupar un full de ruta al nostre propi centre per fer-lo funcionar amb èxit i bons resultats pel desenvolupament de llengües estrangeres de l’alumnat. Acabarem la sessió amb idees molt concretes de com posar en marxa el vostre propi pla AICLE.

Com fer funcionar un pla escolar AICLE

A càrrec de: Rachel Playfair (editorial OXFORD)

Inscripció (Aquí)Data: Dilluns 9 de febrer de 2015

Horari: de 18:00 a 19:30 hores

Destinataris: equips directius, equips de coordinació i docents en general. Conferència oberta. Cal inscripció.

Idioma de la conferència: català

Lloc: Institut Antoni Cumella

Zones d'aparcament públic


        Rachel Playfair  

Rachel va néixer a Stratford-upon-Avon, Anglaterra, però va créixer a Ontario, Canadà. Ha viscut a Catalunya des de l'any 1993, durant els primers 10 anys a Barcelona i ara, a Vilanova i la Geltrú, amb la seva família.

 

Va estudiar Psicologia a la Universitat de Guelph (Ontario), i ja a Barcelona va completar la seva certificació d'Ensenyament d'Anglès a International House. Més endavant va estudiar Ensenyament d'Anglès i Lingüística Aplicada de la Universitat Autònoma (Barcelona). Ha estat ensenyant anglès durant 20 anys al estudiants d'una àmplia varietat d'edats i capacitats, en acadèmies d'idiomes i universitats. Durant diversos anys va ser la cap del Programa d'Anglès Junior-Teen a l'Institut Nord-americà (Barcelona). Es va formar com a coach en 2012 i actualment treballa com a tal per ajudar els seus clients a tenir més confiança en l’ús de l’anglès en la seva vida professional. També treballa com a professora-coach i consultora en projectes educatius. Actualment és col·labora de l’editorial Oxford University Press.