Notícies‎ > ‎

Campanya educativa al Vallès Oriental: "Dóna menjar a Mr. Iglú"

24 de març 2014, 8:03 publicada per SE CRP del Vallès Oriental I   [ actualitzat el 27 de març 2014, 0:26 ]  • Mr. Iglú visita el Vallès Oriental per ensenyar els més petits el valor del reciclatge del vidre.

  • Prop de 5.000 alumnes del Vallès Oriental d’entre 9 i 11 anys es beneficiaran d’aquesta iniciativa impulsada per Ecovidrio.
 

Entre els mesos d’abril i desembre, Ecovidrio, l’associació sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclatge d’envasos de vidre al territori espanyol, durà a terme la campanya ‘Dóna menjar a Mr. Iglú’, destinada a transmetre als més petits el valor mediambiental del reciclatge d’aquest material.

Reciclatge del vidreLa campanya, que es podrà realitzar gràcies a la col·laboració del Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental, servirà per arribar, a través de 200 tallers, a prop de 5.000 alumnes que cursen de 3r a 5è de primària en diferents col·legis del Vallès Oriental durant el 2014.

L’activitat a les aules, de caire lúdic i educatiu, té una durada aproximada de 60 minuts i està conduïda per un equip d’educadors mediambientals. Amb l’ajuda de Mr. Iglú, explicaran als alumnes la importància del seu paper en la cadena del reciclatge dels envasos de vidre. El taller també servirà perquè els nens i nenes aprenguin a separar correctament aquest residu, així com per donar resposta a totes les preguntes que es puguin plantejar.

Si voleu més informació, ens podeu trucar al CRP (93.8464507) o visitar la web de la campanya:

"Dóna menjar a Mr. Iglú"

Si voleu realitzar el taller a les vostres aules, heu d’omplir el següent formulari, i els promotors del projecte es posaran en contacte amb vosaltres:

https://www.surveymonkey.com/s/formulari_inscripcio

Comments