Còmic (PRI-CS)

14 de set. 2017, 9:58 publicada per SE CRP Sarrià-Sant Gervasi   [ actualitzat el 9 d’oct. 2017, 19:54 ]
Inclou 38  còmics de diferents il•lustradors  adreçats a Cicle Superior de Primària amb l'objectiu de facilitar recursos als centres educatius per treballar el còmic  a l'aula.
Es presta, preferentment, als centres de la zona.


 
El còmic a l'aula

Un còmic és una estructura narrativa fàcil de llegir i d'interpretar, però difícil de crear.
En un còmic, l'autor hi descriu els fets i els personatges que formen el seu relat a través d'una seqüència de dibuixos, però també amb l'ajuda d'uns textos que situen l'acció o que reprodueixen els diàlegs dels personatges. Aquests textos són, a vegades, un complement per poder arribar a fer una bona lectura de la imatge o per donar informació complementària.

Per tal de construir la narració, molts autors de còmic fan servir una sèrie de tècniques i de recursos gràfics que permeten que, sobretot a partir de la visió de les imatges, el lector comprengui l'argument i la idea que li expliquen. Moltes vegades aquests recursos fan la seva funció narrativa sense que ho notem.

La imatge és, doncs, l'element principal del còmic. Tant és així que podem dir que un CÒMIC és compon d'un seguit d'IMATGES QUE EXPLIQUEN UNA HISTÒRIA. Font: Edu365


Contingut de la maleta


Portades dels còmics inclosos a la maleta