ARXIU‎ > ‎Arxiu 2016-17‎ > ‎

Activitats 16-17

Dinamització Educativa 

Una de les quatre línies principals d'actuació del nostre CRP, és la de 
donar suport  a la comunitat de centres docents i els seu alumnat,fomentant i organitzant activitats de cohesió i intercanvi, ja siguin curriculars, lúdiques, culturals o esportives.  Aquest eix de treball dona resposta a la necessitat d'enfortit la tasca docent competencial i  l'intercanvi d'experiències educatives entre professorat i 'alumnat de diferents centes. Els objectius de la dinamització educativa són els següents:
 • Promoure la interrelació i cohesió social de la comunitat educativa amb l’entorn.
 • Fomentar la participació activa dels centres per afavorir processos i contextos d'aprenentatge singulars i competencialment enriquits.
 • Potenciar la dimensió social de les persones, afavorint els processos i contextos d'aprenentatge inclusius en els quals  s’accepten  les diferències i es respecten les singularitats, tot posant èmfasi en les valors i les emocions.
 • Potenciar i canalitzar la creació i expressió artística i cultural 
                     


Vídeos de I Mostra de robòtica

13 de jul. 2017, 1:03 publicada per SE CRP Sarrià-Sant Gervasi   [ actualitzat el 31 de maig 2018, 3:18 ]


El passat 30 de maig es va celebrar la Primera Mostra de Robòtica i
programació educativa Sarrià-Sant Gervasi al Cosmocaixa.

A continuació, publiquem els vídeos del projectes exposats en cada
una de les següents sales.

SALA ÀGORA

 
MM Concepcionistas EI-P5 Nom del Projecte: Andy Warhol Frederic Mistra EI-P5 Nom del Projecte: Hi havia una vegada... Poeta Foix CI-2n Nom del Projecte: L'únivers
Dins del projecte de Andy Warhol activitats de recerca de lletres vinculades a POP ART. Els infants de P5 de la classe dels lleons utilitzen les bee-bots com a eina, en aquest cas concret, dins de l’àrea de llengua, per poder inventar i modificar petits contes i rondalles. Amb l’ajuda d’aquests simpàtics robots i, a mode de joc, poden treballar diferents competències lingüístiques dins de l’àrea de llengua, bé sigui catalana o castellana L’astronauta s’ha perdut en l’espai. Cal que l’ajudem a trobar el seu coet on hi ha el seu company esperant-lo. L’ajudem?Amb SCRACTCH JR, programarem l’astronauta perquè arribi a la seva nau.
Escola Projecte Nom del Projecte: El circMM Concepcionistas CI-2n Nom del Projecte: Ésser Vius Escola Frederic Mistral CI-2n Nom del Projecte: Un passeig per la ciutat
Hem muntat un circ amb les nostres bee bots. Ha estat un projecte on hem posat en joc diverses competències, àmbits de treball i sobretot, molta emoció.

Enllaç al vídeo del projecte ( versió llarga)
Dins de l'assignatura de Medi, treball de classificació dels animals. Coneixeu al Cubetto? En Cubetto és un robot de fusta que segueix les ordres que li donem i que sempre té moltes ganes de recórrer món. Treballant cooperativament, amb un rol diferent per a cada nen o nena (programadors, lector, escriptor i dibuixant) farem arribar a en Cubetto al seu objectiu i ens divertirem d’allò més


SALA AUDITORI

Escola Fàsia-Sarrià EE-CM Nom del Projecte: Cançons Tropicals


Escola Fàsia-Sarrià EE-CM Nom del Projecte: Bufa l'espelma I-E Costa i Llobera Nom del Projecte: Ballant a ritme de programació!
Amb uns tambors de fabricació pròpia i una placa makey-makey hem creat un petit joc amb scratch per a gaudir de la música i treballar l’atenció. El micròfon és un sensor perfecte per a treballar alguns conceptes amb l’Scratch i ens preguntem: perquè no es pot convertir en una espelma d’aniversari per un moment? Resultat d'un procés creatiu per dissenyar un projecte propi amb Scratch i Makey-Makey al taller de ciència del migdia
Escola Escola Tàber CS-6è Nom del Projecte: Crancs, magdalenes i ocells!


Escola Peter Pan CS-5è i 6è Nom del Projecte: Paquito, the Dragon Escola MM Concepcionistas CS-6è Nom del Projecte: Basic Angles
Presentem el resultat d'un procés creatiu que s'inicia amb l'estudi de l'electromagnetisme, per arribar a la programació utilitzant Scratch i Makey Makey. Cada grup ha treballat en la realització d'un projecte propi, dins del marc de l'Espai Migdia que ofereix l'Escola Tàber Els alumnes de cicle superior del Taller Educational Robotics de l’Escola Peter Pan van realitzar el seu primer projecte STEAM utilitzant littlebits. Aquest projecte que tot seguit us presentaran, va ser premiat com un dels guanyadors del concurs Create an Illuminating Invention Challenge organitzat per littleBits Dins de l'assignatura de matemàtiques, exercici d'angles amb Mindstorms.
Ecola Escola Frederic Mistral CS-6è Nom del Projecte: Construïm i programem robots
Us agraden els robots? Els alumnes de 6è construïm i programem robots amb lego WeDo; amb les peces de Lego i utilitzant sensors, aconseguim programar robots que detectin llum, moviment o inclinació i que reaccionin amb les ordres que els hi hem programat. Benvinguts al futur! 

Acte de lliurament de premis de Ciutat Jocs Florals 2017

7 de juny 2017, 4:23 publicada per SE CRP Sarrià-Sant Gervasi   [ actualitzat el 3 de set. 2017, 12:22 ]


           JJFF.jpgJJFF.jpgJJFF.jpgJJFF.jpgJJFF.jpgJJFF.jpgJJFF.jpgJJFF.jpgJJFF.jpgJJFF.jpgJJFF.jpgJJFF.jpgJJFF.jpgJJFF.jpgJJFF.jpgJJFF.jpgJJFF.jpgJJFF.jpgJJFF.jpg

jjff1.jpeg

El Saló de Cent va acollir els escriptors de les obres finalistes dels Jocs Florals dels diferents districtes de Barcelona i als seus acompanyats.


Il·lusió, rialles, literatura i alguna reflexió de fons.


Des del Centre de Recursos volem felicitar a tots aquells que us vau aventurar  en el món de l’escriptura, i que tal vegada ho feu sovint,  especialment als finalistes i la Noa de la Peña, de l’escola Tàber, que amb el seu escrit PARAULES, ha guanyat el premi a la MILLOR OBRA DE CICLE SUPERIOR DE PRIMÀRIA d'enguany


I ho volem celebrem, amb tots vosaltres, amb un petit fragment de l’obra guanyadora:


“...Ella pensava que el que feia no tenia cap importància i aquest acte es va tornar fins i tot rutinari. La llibreta i la Jana, una parella perfecte.”


 jocsflorals  Búsqueda de Twitter(1).png          JJFF.jpgJJFF.jpgJJFF.jpgJJFF.jpgJJFF.jpgJJFF.jpgJJFF.jpgJJFF.jpgJJFF.jpgJJFF.jpgJJFF.jpgJJFF.jpgJJFF.jpgJJFF.jpgJJFF.jpgJJFF.jpgJJFF.jpgJJFF.jpgJJFF.jpg

 

Treballs guardonats Jocs Florals 2017

19 de maig 2017, 4:35 publicada per SE CRP Sarrià-Sant Gervasi   [ actualitzat el 19 de maig 2017, 4:40 ]
cartell JF17 reduit.jpgEl passat dimarts 11 de maig de 2017, el Jurat dels  Jocs Florals Escolars del Districte de Sarrià Sant Gervasi es va reunir a la seu dels Serveis Educatius per dur a terme la difícil tasca de triar els millors treballs presentats.


Enguany, s'han presentat  268 treballs corresponents a 31 centres educatius del nostre Districte.


El Jurat va decidir premiar 34 treballs de diferents categories, dels quals 9 es van seleccionar com a finalistes als Jocs Florals Escolars de Barcelona. El lliurament de premis es va portar a terme en un Acte de Cloenda, el dimart, 24 de maig, a la Sala d'Actes del Col·legi Major Sant Jordi.


Relació dels treballs guardonatsD'altra banda,  el dia 6 de juny a les 10h al Saló de Cent tindrà lloc, al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona, l'Acte final de ciutat dels Jocs Florals Escolars de Barcelona.


Des d’aquí, us volem desitjat molta, molta sort als participants!
Programa de la Mostra de robòtica 2017

19 de maig 2017, 3:12 publicada per SE CRP Sarrià-Sant Gervasi   [ actualitzat el 21 d’oct. 2017, 3:42 ]
Per què robòtica infantil i primària?   La robòtica i la programació ajuden els nens i nenes a estructurar el pensament, a observar, a qüestionar, a detectar errors...


Us podeu descarregar el programa sencer en aquest enllaç
Per què aquesta mostra? 

El curs 2013-2014, es va posar en marxa el Projecte RoboTics’ 3-12 amb els objectius següents:
 • Implicar els centres educatius  d’educació infantil, primària i educació especial del  districte en la innovació mitjançant la robòtica educativa.
 • Fomentar vocacions científiques i tecnològiques en l’alumnat des de les primeres etapes educatives.
 • Oferir formació en robòtica educativa per al professorat, inclosa al Pla de Formació de Zona.
 • Donar suport als centres que vulguin desenvolupar projectes de robòtica educativa.
Els agents implicats han estat:

EL CRP (Servei Educatiu de Sarrià Sant Gervasi)

 •  Ha finançat la formació PFZ del professorat al llarg dels darrers cursos escolars
 • Gestiona el préstec de materials de robòtica i tauletes 
 • Coordina els Tallers ApPA

El Districte de Sarrià-Sant  Gervasi (Direcció de Serveis a les Persones i al Territori):

 • Ha subvencionat els kits de robòtica educativa i ha finançat els Talles ApPa
 • Duna (Empresa de serveis educatius), ha creat el disseny i aplicació del projecte ApPa (Aprendre a programar, programar per aprendre) a les aules de P5 i Cicle Inicial .


Els centres educatius

de Sarrià Sant Gervasi

que han participat en 

 • formacions PFZ
 • tallers ApPa  
 • préstecs de recursos

Els resultats, després d'aquests darrers anys han estat molt engrescadors i per això volem celebrar-ho amb aquesta Mostra!


Festa dels sentits 2017

3 de maig 2017, 23:59 publicada per SE CRP Sarrià-Sant Gervasi   [ actualitzat el 19 de maig 2017, 2:30 ]


Dimarts 9 de maig de 2017 es va celebrar 
17a Festa dels Sentits de Sarrià-Sant Gervasi. És tracta d'una una activitat de dinamització en la línia d’afavorir l’escola inclusiva i l’educació sensorial. L’activitat està organitzada per tallers. El professorat dels centres, juntament amb alumnes de la Universitat Blanquerna de 4rt curs del Grau d'Educació Primària de la Menció d'atenció a la diversitat i educació inclusiva preparen i dirigeixen els tallers del dia de la jornada  que finalitza amb un acte de cloenda on s'acomiaden tots els participants de la festa.


Ela alumnes de 6è de les escoles Orlandai i Poeta Foix participen en la festa tot acompanyant, fent de reporters, d'animadors, o donant suport a l'organització. Uns cent trenta alumnes  compartiran aquesta Festa dels Sentits, que constitueix una ocasió única per afavorir l’intercanvi d’experiències entre l’alumnat de les escoles d’educació especial i les escoles ordinàries. També per experimentar i gaudir, un any més, de les sensacions que aporten els sentits, que malgrat la discapacitat, es poden enriquir i desenvolupar.

Enregistrament BCN Festa dels sentits 2017

Els objectius d'aquesta festa són:
 • Afavorir l'intercanvi professional entre mestres de primària  de centres d'educació especial i ordinària.
 • Sensibilitzar l'alumnat perquè pugui treballar els sentits i les percepcions.
 • Treballar els valors de la solidaritat i la responsabilitat. 
Escoles participants:

                                     

 • CEE Fàsia

 • CEE Estimia

 • CEE Guru

 • CEE Paideia

 • CEE Pedralbes

 • CEE Nadís

 • CEE ASPASIM
 • ESC Orlandai

 • Poeta Foix

Organització

Servei Educatiu de Sarrià-Sant Gervasi-CRP

Districte de Sarrià-Sant Gervasi i escoles participants

Centre Cívic de Sarrià,

Universitat Blanquerna

Cloenda: Escola de Dansa Vàrium

Col·laboren

 • Somriures CTAC (Teràpia assistida amb Animals) -  JOCVIU

 • Universitat Blanquerna: Tots els/les estudiants de 4rt curs del Grau d'Educació Primària de la Menció d'atenció a la diversitat i educació inclusiva.


Aquests són els tallers que enguany ens han despertar tots els nostres sentits!!Taller  1 El regal

1_El regal.pngEls pares del Miquelet no saben que regalar-li pel seu aniversari i decideixen preguntar-li. El nen els descriu a poc a poc les característiques del seu regal perfecte. Els pares pensen en una xemeneia, un helicòpter i fins i tot un elefant. Però al final descobreixen que en realitat és molt senzill, el regal més bonic del món és una abraçada.

Aquesta activitat està plantejada com un conte que ens transportarà als sentiments i al descobriment del plaer d’una abraçada i un petó.Taller 2

La primavera


2_La primavera.jpg

Hi haurà tres espais

1r. espai: benvinguda.

Ballarem, ens guarnirem, ens posarem flors i collarets pel cos. Mirarem darrera fulls transparents de colors

2n. espai: el túnel. En endinsarem en el paisatge de la primavera per experimentar diferents sensacions.

3r espai: la gespa. Hi haurà petits racons on poder experimentar amb els sentits de l’olfacte, el gust, l'oïda i el tacte. També farem un mural primaveral amb pintures de dit.


Taller 3

El circ dels sentits

3_El circ dels sentits.jpgHi haurà quatre espais:

-El lleó (el tacte)

-El trapezista (l’olfacte)

-El mag (la vista)

-El pallasso (l’oïda).

Els grups iniciaran l’activitat de la mà del Presentador del circ els conduirà a escollir les atraccions a visitar. Per finalitzar ens trobarem tots al centre del circ per a realitzar el gran acte de cloenda amb música i grans bombolles de sabó.

Taller 4 El viatge espacial

4_viatge espacial.jpg
En aquesta activitat es durà a terme un viatge espacial, és a dir, els alumnes passaran per les diferents etapes que passa un astronauta quan va a la lluna. Es treballarà a partir dels colors, les temperatures i els diferents sentits, les diferents sensacions que viu un astronauta des de que puja al coet fins que arriba a la lluna.


Taller 5 Viatge pel món

5_VIATGE  PEL MÓN.jpgEns trobem a la platja de Barcelona. En caracteritzarem posant-nos ulleres de sol, barret, mocador al coll, una flor al cap, etc. So de les gavines i les onades.

Caldrà triar entre dues opcions de viatge, l’Antàrtida (experimenten sensacions de fred) o el Sàhara (experimenten sensacions de calor)


Taller 6 El mar

6_El Mar.jpgUn pescador , pesca un peix i es fa amic seu. Un cop es coneixen aquest ( el peix) el convida a fer una visita per descobrir i conèixer el FONS del MAR.

Coneixerà a un peix Globus, a un peix volador, a un cargol marí,...i amb ells farà un GRAN recorregut pel MAR.

Taller 7

Un racó molt pelut


7_Un racó molt pelut.png
Els nens treballaran aspectes com ara el temps d’espera, l’atenció,la responsabilitat, etc., tot interaccionant amb gossos de teràpia.Treballs seleccionats a la IX Mostra de Recerca Jove de Sarrià-Sant Gervasi

20 de març 2017, 4:22 publicada per SE CRP Sarrià-Sant Gervasi   [ actualitzat el 28 d’abr. 2017, 3:50 ]

La Mostra de Recerca Jove é
s un certamen anual al qual concorren els treballs de recerca de 2n de batxillerat realitzats per l'alumnat dels centres educatius del districte. 

El seu objectiu és fer un reconeixement al treball d'investigació, constituir una plataforma d'intercanvi d'experiències, distingir les millors recerques i donar a conèixer a la comunitat educativa i la societat en general, la recerca  de qualitat que es fa als centres educatius del Districte de Sarrià-Sant Gervasi.

El  dimecres, 29 de març va tenir lloc a la Universitat Politècnica de Catalunya  la IX Mostra de Recerca Jove de Sarrià-Sant Gervasi. 

Enhorabona a l'alumnat participant i als seu tutors i tutores que ens van permetre gaudir de la seva bona feina! Moltes gràcies també als centres i alumnes visitants que  van col·laborar aportant la seva valoració dels treballs exposats

Es van presentar 25 treballs corresponents a 9 centres diferents i la Mostra va rebre la visita de 90 alumnes de 1r de batxillerat que van poder escoltar de primera mà les explicacions dels autors i autores dels treballs exposats.

El jurat del districte, que està format per persones que representen diferents àmbits de la comunitat educativa:  professorat de la zona, serveis educatius, món universitari,  Districte i Consorci d’Educació de Barcelona,  seleccionarà tres treballs finalistes que es presentaran a la  Mostra de Recerca Jove de Barcelona.A Mostra de Barcelona també hi  participaran els treballs de recerca seleccionats dels altres districtes de la ciutat. Aquesta Mostra està organitzada pel Consorci d’Educació i l’Institut d’Educació de l’Ajuntament de Barcelona, conjuntament amb els Serveis Educatius (CRP) i districtes de la ciutat.


Treballs seleccionats 2017
Els tres treballs  seleccionats pel jurat foren els següents:
                                                           
 • El coet espacial ideal      
Autor: Ferran Craven-Bartle Corominas
TutoraMaria Cristina Rafecas
CentreInstitut Menéndez y Pelayo

 •  La importància del llenguatge cinematogràfic, l’evidència d’allò implícit
AutoraEmma Galicia Guillén  
Tutora:  Xabier Pérez
Centre:  C Betània Patmos

 •   Què i com trien l'aliment els ocells: experiments amb menjadores a diferents hàbitats 
Autor: Jan Lewenstein Sanpera   
Tutora: Ana Marin
Centre: INS Menéndez y Pelayo
Fitxa del treball

Centres participants:

Institut Menéndez y Pelayo , Institut Montserrat, Jesuïtes-Sarrià Sant ignasi, Jesuïtes-Sant Gervasi Infant Jesús, Escola Padre Damian, Escola Betània, Patmos, Escola Pia Balmes, Escola Sant Marc, Escola Pia Sarrià-Calassanç, .      
Valoracions de l'alumnat visitant de Mostra


Programa 2017

Visitants a la Mostra

 • Els tutors i tutores amb els seus grups d’alumnes  de  1r de batxillerat, que s’hagin inscrit, podran visitar la Mostra on els autors i autores dels treballs de recerca exposaran i presentaran el seu treball.
 • De manera simultània i per torns, la UPC ofereix per als grups d’alumnes visitants, unes visites guiades per diferents escoles i facultats de la UPC del Campus Nord.
 • Els familiars de l’alumnat i representants de la comunitat educativa que així ho desitgin, estan convidats a assistir a la inauguració i visita de la Mostra.


Organització
Centre de Recursos Pedagògics Sarrià-Sant Gervasi --  Universitat Politècnica de Catalunya -UPC-

Col•labora 
 Districte de Sarrià-Sant GervasiMarató de lectura 2017

18 de març 2017, 3:33 publicada per ANNA BLASCO OLIVARES   [ actualitzat el 4 d’abr. 2017, 4:48 per SE CRP Sarrià-Sant Gervasi ]

El proper divendres 31 de març de 2017, de  09.45 a 12.30 h es celebrarà la IV Marató de lectura en veu alta sota el lema:

“Les escoles de Sarrià Sant Gervasi portem la lectura al carrer”

Aquesta activitat és fruit del treball del seminari de coordinació de biblioteques escolars de la zona i consta de diferents activitats a l'entorn de la lectura:

 1. La marató de lectura en veu alta
 2. Taller literari "Històries en moviment" a càrrec de Tantàgora
 3. Parada de les biblioteques públiques de zona dues activitats: 
  1. Punt de llibre: Què és per tu la biblioteca? 
  2. Racó de lectura lliure
 4. Exposició de plafons que mostren el treballs de les escoles a l'entorn de la lectura i les biblioteques escolars.

Les activitats previstes es repartiran entre la Plaça del Consell de la Vila, la Plaça de Sarrià i la Placeta del Roser.

 Imatges de la Marató 2017

Participen

ESC Poeta Foix,  ESC Orlandai , ESC Nabí , ESC Tàber, ESC Dolors Monserdà-Santapau,  IE Costa i Llobera, INS Serrat i BonastreINS Montserrat, INS Menéndez y Pelayo.


Col·laboren

Biblioteca Clarà, Biblioteca de Collserola-Josep Miracle, Biblioteca Sant Gervasi-Joan Maragall.


Organitzen

Seminari de Biblioteques Escolars, Districte de Sarrià-Sant Gervasi, Servei Educatiu-CRP de Sarrià-Sant Gervasi.

    

2es Jornades d'esport inclusiu de Sarrià-Sant Gervasi

11 de març 2017, 22:43 publicada per ANNA BLASCO OLIVARES   [ actualitzat el 3 de set. 2017, 12:28 per SE CRP Sarrià-Sant Gervasi ]


Aquesta jornada esportiva vol promoure la trobada entre els nens i nenes de diferents centres educatius ordinaris i d’educació especial per visualitzar-nos com una societat plural que, mitjançant la cooperació i la convivència, fa evident que una escola per a TOTHOM és possible. 

A través de l’esport, com a nexe d’unió, volem que els nens/es i els nois/es de les diferents escoles comparteixin plegats espais, activitats i jocs per entendre la diversitat des d’una perspectiva diferent, sumant capacitats i avançant cap a la inclusió.


JUNTS X CRÉIXER  

2es Jornades d'esport inclusiu de Sarrià-Sant Gervasi

   28 i 30 de març del 2017


Participen: 

 • Alumnat de 3r i/o 4rt de primària de centres ordinaris (a escollir pels centres)
 • Alumnat de les escoles d’Educació Especial del districte.  

Es preveuen un total de 400 participants, 200 participants per dia.

CEE Estimia, CEE Fàsia-Sarrià; CEE Guimbarda, CEE Guru, CEE J. Moragas, CEE Nadis, CEE Pedralbes; CEE Taiga,  C Jeuïtes-Sarrià-Sant Ignasi, ESC Orlandai, ESC Poeta Foix,  ESC Tàber.

Jocs Florals escolars 2017

25 de febr. 2017, 3:07 publicada per SE CRP Sarrià-Sant Gervasi   [ actualitzat el 10 de març 2018, 8:43 ]


Novetat del curs 2016-17: 

 • Canvien algunes denominacions de categories i modalitats. 
 • S'afegeix una categoria nova per alumnat adult de GES (graduat ESO) en escoles d'adults.
 • A cicle inicial es poden presentar treballs col.lectius amb un màxim de 3 autors/es.Podran concursar a Ciutat i a Catalunya.
 • A nivell de Districte totes les modalitats seran premiades però a Ciutat, enguany, només pot optar un treball per categoria (poesia o prosa).


Actes de  lliurament de premis del :

     • Premis de la Ciutat es farà el dia 6 de juny a les 10h al Saló de Cent. 
     • Premis de Catalunya es farà el dia 10 de juny ( lloc a determinat).


IMPORTANT!
 • cada treball ha d’anar signat amb pseudònim
 • ha de constar la categoria a la qual es presenta l’autor/a 
 • no hi pot constar  el nom de l’escola.

I Mostra de Robòtica de Sarrià-Sant Gervasi

23 de febr. 2017, 7:10 publicada per SE CRP Sarrià-Sant Gervasi   [ actualitzat el 23 de febr. 2017, 7:15 ]

Mostra de robòtica i programació 
educativa. 
Sarrià -Sant Gervasi 2017
Educació Especial, E. Infantil i Primària 

Data: dimarts  30 de maig de 2017
Lloc de realització: Cosmocaixa. 
En dues sales simultàniament: Auditori i Sala Àgora 

Els projectes:
Cada grup classe prepara un petit projecte.
Un grup de 4/5 alumnes prepara la presentació…
Tot el grup-classe pot assistir a la Mostra però només l’alumnat que presenta el projecte puja a l’escenari i ho explica a la resta d’escoles.

La temàtica dels projectes és lliure.
La durada de cada presentació serà d'uns 5-7 minuts.
pLes presentacions es distribuiran en 4 nivells. Es podrà presentar 1 projecte per a cada nivell. 
Per què aquesta mostra?

El curs 2013-2014, es va posar en marxa el Projecte RoboTics’ 3-12 amb els objectius següents:
p
 • Implicar els centres educatius  d’educació infantil, primària i educació especial del  districte en la innovació mitjançant la robòtica educativa.
 • Fomentar vocacions científiques i tecnològiques en l’alumnat des de les primeres etapes educatives.
 • Oferir formació en robòtica educativa per al professorat, inclosa al Pla de Formació de Zona.
 • Donar suport als centres que vulguin desenvolupar projectes de robòtica educativa.
Els agents implicats han estat:

EL CRP (Servei Educatiu de Sarrià Sant Gervasi)

·   Ha finançat la formació PFZ del professorat al llarg dels darrers cursos escolars

·   Gestiona el préstec de materials de robòtica i tauletes 

·   Coordina els Tallers ApPA

Cursos 2013-14;  2014-15; 2015-16; 2016-17

El Districte de Sarrià-Sant  Gervasi (Direcció de Serveis a les Persones i al Territori):

·   Ha subvencionat els kits de robòtica educativa i ha finançat els Talles ApPa

·   Duna (Empresa de serveis educatius), ha creat el disseny i  aplicació del projecte ApPa (Aprendre a programar, programar per aprendre) a les aules de P5 i Cicle Inicial .

Cursos 2014-15; 2015-16; 2016-17


  Els centres educatius

  de Sarrià Sant Gervasi


   que han participat en 

 • formacions PFZ
 • tallers ApPa  
 • préstecs de recursosEls resultats, després d'aquests darrers anys han estat molt engrescadors i per això volem celebrar-ho amb aquesta Mostra!


1-10 of 19