Novetats maig 2016

LLIBRES 

Pulgarcito és el petit de sis germans, 
cinc dels quals són bessons, acompanyat del seu gat "Medianoche", viu les seves aventures entre la realitat i la ficció de la literatura infantil.
Un personatge emblemàtic de la sèrie és el científic senyor Ogro, que sembla molt ferotge però sempre és aplacat per la seva filla Trini, amiga del Pulgarcito. 
Aquest llibre és una reedició del "Pulgarcito" Edició 1981.
Premi Sambori Òmnium 2016

Òmnium Cultural de la Garrotxa, Osona i Ripollès ha editat un recull dels textos guanyadors del premi Sambori  Òmnium 2016. 
Un llistat dels centres participants, textos agrupats per categories, lletra grossa.. fan d'aquest recull un llibre de "lectures comarcals".


APLICACIONS
PIC COLLAGE             
PIC Collage  és una aplicació que ens permet 
crear divertits muntatges amb les nostres fotos i compartir-les amb els nostres amics. Ens permet afegir una foto des d'una càmera, buscar imatges internet, afegir fons diferents... + informacióEl nom “codi QR” ve de “quick response”, és a dir, codi de resposta ràpida. Es tracta d’un sistema per a transmetre informació a través d’una imatge formada per una matriu de punts. Ve a ser una evolució dels codis de barres que coneixem bé (tots hem comprat al supermercat algun cop…) però amb molta més capacitat, i van ser creats fa gairebé una dècada per una empresa japonesa subsidària de Toyota.     +INFORMACIÓComments