Novetats. Gener 2016

          LLIBRES-CONTES-LLIBRES-CONTES-LLIBRES-CONTES-LLIBRES

PIM, PAM, PAU!
Eduquem per la pau: idees i activitats per a educadores i educadors crítics.
Alonso, Ricard i Ros, Ariadna
Col·lecció Timball. Recursos per educar en valors. 
La pau no tan sols implica l'absència de guerra o conflicte sinó que també implica una absència o disminució de tot tipus de violència i un grau elevat de justícia social. La pau no és tan sols una meta sinó un procés global i a llarg termini que es construeix socialment, que requereix justícia social i equitat, utilitza mètodes no violents en la resolució de conflictes, promou el desenvolupament humà en harmonia amb el medi ambient, integra de forma no fragmentada la pau personal, social i amb la natura.

El llibre és un recull d'eines que aprofiten sobretot l'experiència de l'educació en el lleure en el treball d'infants i joves en l'educació per la pau. L'experiència és vasta i contrastada, malgrat que no sempre se li ha donat el nom d'educació per la pau. Des d'aquest reconeixement, volem compartir amb la resta d'educadors i educadores aquesta tasca.


M. DOLORS ALIBÉS
Una maleta farcida de llibres d'aquesta autora

Recull de diferents títols de  contes de l'autora adreçats a lectors a partir de 6 anys. 
També hi trobareu 27 exemplars del llibre "La lluna vol un fill" per si considereu oportú treballar aquest conte amb tot un grup classe, així com un dossier on consta tota la seva bibliografia i altres dades.
Aquí podeu trobar tot el llistat de llibres disponibles. 
FEM MEMÒRIA, CONSTRUÏM EL FUTUR
Eines educatives per a la comprensió del temps històric i la recuperació de la memòria històrica.

Tribó, Gemma (coord,)
Col·lecció Timball. Recursos per educar en valors. 

Proposa activitats orientades a descobrir que tots formem part del temps històric i que el nostre temps personal s'insereix en el temps col·lectiu, del qual es nodreix la memòria històrica. De manera progressiva, els infants i joves van prenent consciència de la seva relació amb el passat, el present i el futur. Aquest concepte els ajuda a comprendre que formem part de la humanitat com a construcció d'un futur més democràtic i més just.

+ informació

LA BLANCANEUS I ELS SET NANS
Conte tradicional

Us proposem una manera diferent i divertida d'explicar el tradicional conte de  la Blancaneus i els set nans. Disposem d'un conte vertical-mural, realitzat en roba, on hi trobareu tots els personatges del conte en format titella de pal. Ideal per a treballar l'expressió oral i fomentar la imaginació entre els més petits. 
Adreçat a educació infantil i cicle inicial de primària.


Comments