Novetats. Febrer 2016

LLIBRES-LLIBRES-LLIBRES-LLIBRES / DVDs-DVDs-DVDs-DVDs

1≠1

EL  llibre analitza àmpliament el concepte de desigualtat, fent especial referència a aquella que té l'origen en la distribució desigual dels recursos.
Ho fa trencant amb tòpics i aportant una sèrie d'exemples que ajuden a comprendre les peculiaritats de la desigualtat social en el món actual. 
Ofereix a més una sèrie d'activitats per realitzar amb infants i joves que tracten la temàtica sense complexos i amb una metodologia que potencia no només el coneixement i la comprensió, sinó també el compromís, l'acció i la implicació com a actituds vitals davant les injustícies socials. 

VULL MORIR D'AMOR

L’obra, amb un joc brillant en què es combina la realitat i la ficció, constitueix un despullament literari de l’autor, no solament del seu vessant espiritual i amorós, sinó també d’alguns aspectes de la seva vida i formació personals.
No ens trobem davant un llibre qualsevol, davant un llibre per a passar amablement l’estona tirant floretes amoroses a la bona gent. Aquest és un llibre que comporta una certa exigència, pensat per als qui són capaços de trescar per corriols espirituals i literaris, tocant sempre, però, de peus a terra. L’autor, amb una prosa que combina la bellesa literària amb la riquesa de l’expressivitat popular, sap arribar a la fibra del lector i evocar-li sensacions i emocions amagades, però inextingibles.
LA EXPRESIVIDAD DE LA CREACIÓN 
Convida a contemplar 
algunes formes d'art i de la natura i a deixar-se sorprendre per la bellesa.
La sorpresa ve accentuada per l'associació d'imatges de formes semblants però que corresponen a objectes molt diferents. Geometria, natura, art i religió dialoguen en aquesta confluència, cada una des del seu propi àmbit.
A partir d'una col·lecció d'imatges descobrim en les formes no tan sols unes figures immediates, evidents i properes, sinó també un fonament subtil de la realitat. 


LES MAGDALENES TAMBÉ JUGUEN

Els Tiki-Taka es preparen per jugar la lliga comarcal, però tot es complica per uns misteriosos robatoris al Súper dels pares de l’Andrés. Sembla que la culpable és la Busi, una jugadora de l’equip, però en Xavi i l’Andrés confien en la seva innocència. A més, sospiten que els de la colla del Casino hi tenen alguna cosa a veure.

MIEL 
dvd
Yusuf té sis anys i acaba de començar l'escola, on aprèn a llegir i escriure. El seu pare Yakup, és apicultor. Sovint s'endinsa al bosc per penjar eixams en els arbres més alts.  El bosc està ple de misteris per Yusuf, que gaudeix acompanyat del seu pare. Fins que un dia de sobte les abelles desapareixen i Yakup decideix entrar al bosc per descobrir que ha passat. 
+informació

SYRIA - SELF PORTRAIT
dvd
A Síria, els youtubers filmen i moren cada dia. Els altres maten i filmen. A París, Ossama Mohammed només pot filmar el cel i montar imatges de Youtube, guiat per l’amor que sent per Síria. D'aquesta tensió entre la distància, el seu país i la revolució, ha nascut un retrobament: una jove cineasta kurda d'Homs li va xatejar: Si estiguessis a Homs, què filmaries? El film és aquesta història.


Comments