Novetats abril 2016

      LLIBRES    
      S'HA ACABAT EL BRÒQUIL         
És el IV volum de "El racó de les expressions", un recull d'expressions, refranys, dites, modismes, frases fetes i locucions, que contribueix a difondre la riquesa de la nostra llengua.
Una eina didàctica al vostre abast.

PRODUCCIÓ ESCRITA I DIFICULTATS D'APRENENTATGE
Aquest llibre presenta un procediment d'anàlisi i avaluació de textos d'alumnes i proposa pistes d'ensenyament adaptades a les dificultats d'aprenentatge observades, mostrant textos escrits per alumnes de llengua catalana en cursos de primària i secundària. Presentar de manera senzilla una metodologia d'anàlisi complexa, que alhora pugui ser vàlida durant tota l'escolarització obligatòria, és el repte que es planteja aquest llibre.
APLICACIONS

Popplet és una interessant eina per organitzar les nostres idees, recursos, imatges, etc. en format gràfic. Té moltes funcions, ja que podem crear murs virtuals, mapes conceptuals, recopilació de recursos..amb un resultat clar i atractiu. Una aplicació molt útil per a fer treball col·laboratiu amb els alumnes i permetre diferents usuaris.
         
                      Tutorial   -  Exemple                            
                                     
I A MÉS A MÉS...

Us proposem una manera diferent d'explicar una llegenda de la nostra comarca: "El Mariner de Sant Pau"
 Disposem d'un conte vertical-mural, realitzat en roba, on hi trobareu tots els personatges del conte en format titella de pal. 
Ideal per a treballar l'expressió oral i fomentar la imaginació entre els més petits. 

Comments