Novetats - Setembre 2016

  LLIBRES - LLIBRES - LLIBRES - LLIBRES -LLIBRES
El centre educatiu de dol 
Com ”viure” la mort quan toca a les portes d’un centre educatiu? Aquesta publicació és una guia per al professorat, equips directius i altres professionals que treballen amb infants i adolescents. Hi trobareu orientacions sobre com afrontar la mort i altres pèrdues significatives amb el vostre alumnat i també un recull
d’experiències viscudes que il·lustren la importància d’afrontar la mort i el dol a les aules i donar així l’oportunitat al nostre alumnat, i també al professorat i a les famílies, d’abordar aquest tema obertament, sense por, sense neguits...Afrontat col·lectivament
  la pèrdua , el sofriment i el dolor permet donar resposta a moltes preguntes, a moltes inquietuds. Una formació integral no pot deixar de banda aquests aspectes.                                                                                   
Com et sents?
Reedició revisada i ampliada d’“Educació emocional a primària”. Incorpora programacions per competències i inclou un apartat per tractar el dol. Aporta les eines perquè les famílies, els mestres i totes les persones amb responsabilitat educativa puguin incorporar la dimensió emocional en l’educació dels infants. El llibre s’estructura en 4 grans blocs temàtics: autoestima, gestió d’emocions i de sentiments, empatia i resolució positiva de conflictes. Cada bloc consta d’un apartat teòric, que pretén contribuir a la reflexió sobre la pràctica educativa, i un altre de pràctic, que inclou un bon nombre de propostes, activitats i recursos d’intervenció psicoeducativa.  


 APARELLS EN SERVEI DE PRÉSTEC 

Micròfon sense fils

Micròfon sense fils. El so del convertidor assegura la puresa dels auriculars del coll fix per garantir una bona estabilitat i flexibilitat. TGH34c micròfon de condensador. Ideal  per utilitzar en espais grans (teatres,sales d’actes..) o espais oberts(patis, carrers...)


APPS - APPS - APPS - APPS - APPS - APPS - APPS - APPS

 
Thinglink
 
És una aplicació que permet convertir les imatges en gràfics interactius. 

                       Per IOS

Comments