Altres

 
   
La màgia de l'animació

A qui va dirigida
Primària

Descripció
Una caixa quasi màgica amb aparells que permetran als nois i noies entendre i experimentar el moviment de les imatges a partir de l'animació i la història dels espectacles visuals des dels inicis del cinema.

Disponible tot el curs

 
El consell de savis

A qui va dirigida
Secundària

Descripció

La maleta didàctica consisteix en un conjunt de cinc DVD que recullen les vivències de Pere Basté, Elena Egea, Roser Font, Josefina Piquet, Roser Rosés, Isidre Torres i Antoni Verdú. Tots ells van viure la Guerra Civil Espanyola i les seves conseqüències.

Com a testimonis d’una època concreta, a través d’ells podem apropar-nos a la nostra història d’una manera més propera tot coneixent el nostre passat a a partir dels seus protagonistes.

A més a més, el material incorpora una sèrie de propostes didàctiques que poden acostar el passat i el present i així anar teixint fils en la nostra història.   

Disponible fins el 20 de febrer de 2018 
 
Comerciants  i navegants de la Mediterrània

A qui va dirigida
Secundària - Primària cicle superior

Descripció
Aquesta caixa està dissenyada per treballar conceptes de posicionament sobre una carta nàutica, planteja un taller de construcció d'un instrument de navegació (un quadrant) i conté un joc sobre el comerç medieval per la Mediterrània, juntament amb altres propostes especialment de tipus científic.    

Disponible fins el 20 de desembre de 2017