Inici

https://ccifigueres.wixsite.com/ccif

Cavalcada de Reis!

Els consellers i conselleres van acompanyar els 3 Reis en la rua de Figueres. Feien molt de goix i van repartir caramels a tots els nens i nenes de la ciutat!


Dijous dia 5 de gener, cavalcada de Reis.

Aquest dijous a les 19 h podreu veure la carrossa del Consell dels Infants presidida pels consellers i conselleres. És un honor pels membres del consell poder obrir pas a la ciutat de Figueres als Reis d'Orient. Per això, els consellers i conselleres han treballat molt perquè la seva carrossa i les disfresses quedessin el millor possible. Aquest any, a més, podrem veure com ballen! 

Han passat hores preparant tot el material que necessiten i assajant la coreografia, tot això perquè tothom pugui gaudir de la rua i les seves actuacions. 

Esperem que us agradi!


Article INS Cendrassos
Fes clic a la imatge per llegir l'article que va escriure l'institut Cendrassos sobre el Consell d'Infants.


Experiència SIMPOSI Internacional "Infants i participació política"

Aquesta setmana alguns dels nostres consellers i conselleres han anat al Simposi Internacional de Barcelona. Concretament la Maribel Rodríguez, la Joana Roura, en Jaume Verdaguer, la Jordina Rodríguez, l’Aina Puertollano i la Hiba Fallouk. Les jornades van anar molt bé i els nostres consellers van participar activament. Vam tenir l’ocasió d’escoltar experts en el tema i de fer-los-hi preguntes que ens neguitejaven. També, vam tenir la sort d’escoltar a altres infants explicar el funcionament dels seus consells, un fet que va ocasionar una reflexió per part dels figuerencs que vam assistir, ja que podíem comparar-ho amb el funcionament del nostre Consell i agafar moltes idees.

Però no tan sols vam assistir-hi, sinó que la nostra representant del CNIAC, la Jordina Rodríguez, també va prendre part en una taula moderada per Francesc Tonucci. En aquesta taula, quatre membres del CNIAC van explicar el funcionament d’aquest. No cal dir que la Jordina va estar impecable i ho va fer molt bé!

L’alcaldessa Marta Felip també va participar en la taula rodona “Govern, infància i ciutat”. I com sempre, va saber interactuar de forma crítica i educada.

Tot i que passar tot el dia a Barcelona ens va deixar esgotats, considerem que va ser una bona experiència i que ens va aportar moltes idees per a millorar el nostre Consell.

SImposi.ppt


Simposi Internacional "Infants i participació política"

Els dies 13 i 14 de desembre anirem a Barcelona amb membres del Consell d'Infants per tal de participar en un SIMPOSI sobre la participació política dels infants. Tindrem la sort d'escoltar a ponents internacionals experts en el tema i compartir experiències amb altres Consells. Més informació


Acte de renovació diumenge 20 de novembre de 2016

Podeu trobar les fotografies que es van fer el diumenge 20 de novembre en el següent enllaç.
El Consell Ciutadà d'Infants de Figueres inicia la tercera etapa


Aquest diumenge 20 novembre renovem el nostre Consell!


El pregó del Consell d'Infants marca el segon dia de les Fires 2016

Pregó del Consell Ciutadà d'Infants de Figueres 2016
Trobades del Consell per treballar en les seves propostes

Els consellers i conselleres estan treballant amb una de les seves propostes.

Fer el Pregó de les Fires i festes de Santa Creu!Renovació 20 de novembre de 2015

El Consell Ciutadà d'Infants de Figueres s'ha reunit en sessió plenària per a fer efectiu el relleu del 50% dels seus membres. Està format per 42 nens i nenes de les diferents escoles de la ciutat. L'acte ha finalitzat amb una actuació del grup Crossing.Congrés   L'ESCOLA PARLA!

Aquest divendres 3 de juliol de 2015,

de 9h a 10h a La Cate,   dins l'Eix "El lideratge democràtic a l'aula i al centre es presentarà el projecte del Consell Ciutadà d'Infants de Figueres.


Primera aportació del Consell Ciutadà d'Infants.

Al ple del 5 de maig de 2015 en el trecer punt de l'ordre del dia les Conselleres Aina i Jordina van exposar sis propostes de participació a la ciutat. 


El procés de creació del Consell


Al ple del 6 de maig de 2014 es va aprovar el Reglament del Consell Ciutadà d'Infants de Figueres. Al llarg dels següents mesos, Ajuntament, tècnics i docents van estar treballant conjuntament per la constitució del Consell i per poder-lo presentar a les escoles. Del 16 d'octubre al 27 de novembre, es van fer campanyes a les diferents escoles per recollir les diferents candidatures dels alumnes que formarien part del Consell i, aquest passat 4 de desembre, s’ha constituït el primer Consell Ciutadà d'Infants de Figueres.

Consell Ciutadà d'Infants de Figueres

Fotos de la Constitució del Consell Ciutadà d'Infants 4 de desembre 2014
   

 

 
contadores para blogger gratis

Novetats

  • Acta 3-02-17 Ja està penjada l'acta del passat 3 de febrer referent a la reunió que va tenir el Consell a la Sala de PlensClic aquí per llegir l'acta
    Publicat a les 6 de febr. 2017, 4:10 per Melany Cordoba
  • Trobada del Consell Els consellers i conselleres es trobaran el 3 de febrer a la Sala de plens per treballar
    Publicat a les 30 de gen. 2017, 0:49 per Melany Cordoba
  • Comissions Les comissions es trobaran el FEM aquest dimarts dia 1 de febrer per començar a treballar en les seves propostes.
    Publicat a les 30 de gen. 2017, 0:49 per Melany Cordoba
S''estan mostrant les entrades 1 - 3 de 3. Mostra'n més »

El dissabte 19 de novembre hem anat a la redacció del Diari ARA

Vídeo de YouTube


Vídeo de YouTubeVídeo de YouTubeVídeo de YouTube

 
 
 
Comença el procés de creació del 
Consell Ciutadà d'Infants 
 
 

Vídeo de YouTube


 

contadores para blogger gratis