Últimes notíciesEn aquesta pàgina podràs veure en primícia les últimes notícies que passen a la nostra escola.Nova web

18 de febr. 2016, 7:21 publicada per CFA Víctor Català


Ens mudem!

Des d'ara, l'actualitat de la nostra escola la trobaràs a:

http://agora.xtec.cat/cfavictorcatalaCap nen sense bigoti

23 d’oct. 2015, 9:08 publicada per CFA Víctor Català   [ actualitzat el 27 d’oct. 2015, 5:41 ]


Per Sant Jordi els membres del Consell Escolar vam organitzar una parada solidària amb la finalitat de participar a la campanya del Banc dels Aliments "Cap nen sense bigoti". Gràcies a les aportacions voluntàries de professionals i alumnes es va poder comprar 560 litres de llet que ens van entregar al local de Càritas d'Esparraguera.

Des d'aqui volem agrair la col.laboració de tots i del supermercat Caprabo d'Esparraguera per la seva col·laboració..

Camí a l'escola

22 d’oct. 2015, 5:49 publicada per CFA Víctor Català   [ actualitzat el 23 d’oct. 2015, 8:54 ]


El passat dia 23 d'octubre al teatre de l'àrea educativa es va projectar el documental "Camí a l'escola" del director francès Pascal Plisson. Van comptar amb la presència de la Carol i la Mercè, treballadores de la productora ABORDAR que distribueix la pel·lícula a Catalunya.

"Camí a l'escola" narra la història real i extraordinària de quatre nens, herois quotidians -Jackson, Carlitos, Zahira i Samuel- que s’han d’enfrontar diàriament amb una multitud d’adversitats i perills per arribar a l’escola. Aquests nens viuen en quatre punts molt distants de la terra, però comparteixen les mateixes ganes d’aprendre i són conscients que només l’educació els obrirà les portes a un futur millor.camino a la escuela
Museu ambulant

22 d’oct. 2015, 5:13 publicada per CFA Víctor Català   [ actualitzat el 23 d’oct. 2015, 8:42 ]


Del 5 d'octubre al 3 de novembre, la nostra escola, gràcies al projecte "obrim portes" museu de Ciències Naturals de Barcelona, ha pogut disposar del Museu Ambulant.

L'aula 1 ha esdevingut un petit museu de materials relacionats amb la zoologia, allà els alumnes han pogut observar i manipular estructures dels animals vertebrats e invertebrats i materials relacionats amb les construccions dels animals (nius, eixams, caus...) tot complementat amb una exposició fotogràfica.

museu ambulantComencem un nou curs escolar

15 de set. 2015, 5:18 publicada per CFA Víctor Català


Benvinguts al curs 2015-2016. Aquí trobareu tota la informació que necessiteu per venir a l'escola. T'esperem.


Un curs al CFA Víctor Català

15 de set. 2015, 5:00 publicada per CFA Víctor Català


Ens diem fins aviat amb aquest resum del curs 2014-2015. Bones vacances a tots i totes!


II Cursa popular Víctor Català

15 de set. 2015, 4:05 publicada per CFA Víctor Català


El passat mes de juny es va disputar la II edició de la cursa popular de l'escola. Van participar 30 alumnes que van completar els 5 km de recorregut amb molt d'esforç. Agrair especialment als participants i al centre penitenciari per facilitar la celebració d'aquesta segona cursa i al Mourad per la seva victòria.


VI Trobada de lectures interculturals: Jordi Carrión i Martín Caparrós

18 de maig 2015, 9:26 publicada per CFA Víctor Català


El passat 18 de maig ens van visitar els autors Jordi Carrión i Martín Caparrós, per tancar aquest cicle de trobades entre escriptors i alumnes i per parlar-nos de la crònica, un gènere situat entre el periodisme i la literatura.

En Martín Caparrós és escriptor, periodista i viatger. Ens va presentar dos llibres: El Interior i El Hambre.

https://twitter.com/martin_caparros

En Jordi Carrión és escriptor, periodista, viatger i professor a la Universitat Pompeu Fabra. Ens va presentar el llibre Mejor que ficción –recull de cròniques d’escriptor llatinoamericans- i el còmic Barcelona. Los vagabundos de la chatarra.

http://jorgecarrion.net/
VII Premis Sant Jordi

18 de maig 2015, 6:58 publicada per CFA Víctor Català   [ actualitzat el 18 de maig 2015, 7:21 ]


El passat dia 13 de maig es van lliurar els premis Sant Jordi a les modalitats esportiva, artística i literària. Aquí teniu un recull dels moments d'aquest acte tan "glamourós". Com a novetat, aquesta edició va comptar amb el lliurament del I premi VICAT a la Fundació Banc dels Aliments de Barcelona.
Estem molt contents perquè vam comptar amb la presència de Belen Jimenez, cap de comunicació i de Miquel Pugilini, voluntari i coordinador del Banc dels aliments a centres penitenciaris, que van recollir el premi.

Enhorabona als premiats!


VI Trobada de lectures interculturals: RUIDO PHOTO

13 de maig 2015, 7:12 publicada per CFA Víctor Català   [ actualitzat el 18 de maig 2015, 9:38 ]


El passat dimecres 6 de maig a les 11, a la biblioteca, ens va visitar el col·lectiu artístic RUIDO PHOTO, per parlar-nos del seu últim llibre "En el camino". Aquest col·lectiu enten la fotografia com a eina de reflexió i transformació social

www.ruidophoto.com
1-10 of 47