Pàgina d'inici


Avui, 2 de desembre  A les 12h a l'atri de l'Ajuntament

Presentació del Consell Municipal per a la Infància i Adolescència.


Eric Sánchez, el nostre representant de l´escola,  ha participat en aquest acte inaugural.


El CMIAT és un òrgan on infants i adolescents que visquin o estudiïn a Terrassa podran exercir el seu dret a participar, a expressar les seves idees i pensaments, i a proposar accions concretes per transformar la ciutat.

Aquest òrgan participatiu estarà integrat per infants i adolescents entre 10 i 14 anys, que provenen principalment dels diferents de centres educatius i de lleure de la ciutat i que s'han presentat voluntàriament per formar-ne part.
Ahir es van celebrar les eleccions al consell escolar del sector pares/mares.Volem donar les gràcies a totes les famílies per la vostra participació.

Les guanyadores són:

Abigail Calvo Soler
Fatima El Kramej
Ana Villegas Castillo
Yolanda Milán Salamanca

Suplents:
Sonia Moreno López
Vitalina Duarte Luch

Moltes felicitats i moltes gràcies per la vostra col.laboració! A partir d´ara formareu part del Consell Escolar de l´escola.
Dilluns, dia 26 DE NOVEMBRE . Eleccions al consell escolar sector PARES/MARES I TUTORS LEGALS.

Es presenten:

ABIGAIL CALVO SOLER
VITALINA DUARTE LUCH
FATIMA EL KRAMEJ
YOLANDA MILÁN SALAMANCA
SONIA MORENO LÓPEZ
ANA VILLEGAS CASTILLO
BON INICI DE CURS 2018/2019.

Com cada any comencem amb moltes ganes!!

Continuem amb el programa de la fruita a l´escola. Ja us avisarem de quins dies ens la porten. Tot i així, sabeu que tots els divendres cal portar fruita per esmorzar.

Ja està obert el plaç per apuntar-se a les activitats extraescolars del centre. Oficina de l´AMPA , EDIFICI D´INFANTIL.

Recordeu actualitzar els telèfons a SECRETARIA.

Nou horari de secretaria: TOTS ELS MATINS i  les  tardes de dimarts i dijous.


BON ESTIU!!!


FESTA INTERCULTURAL PER ACOMIADAR EL CURS

Hola a tothom!!!!!!

Abans de res, moltes gràcies a tots els pares, mares i familiars que han col·laborat amb l'escola per poder aconseguir que la festa intercultural amb la qual hem acomiadat el curs hagi estat un èxit. Als mestres i a les mestres de l'escola ens fa molta il·lusió aquesta festa per la gran col·laboració i participació de les famílies, perquè és una possibilitat de créixer i d'aprendre plegats, i perquè ens permet seguir creant  vincles i compartint valors amb les diferents cultures presents al nostre entorn.

Moltes gràcies als familiars que han preparat alguns dels tallers o que han ajudat a portar-lo a terme, als que han acompanyat els grups, als que han vingut a donar un cop de mà, als que no han pogut col·laborar avui però que sempre estan al costat de l'escola per oferir-nos la seva ajuda... Sense la feina i l'esforç de tothom no hagués estat possible.

Avui ha estat un dia molt especial a l'escola. Feia molt de goig tot plegat. Fins a catorze activitats funcionant alhora per tal que el dia fos molt especial. Hem ballat danses africanes i danses de la polinèsia, hem jugat a jocs d'arreu del món, hem escoltat contes àrabs, hem après moltes coses de la cultura xinesa, de la cultura russa, hem fet manualitats africanes i asiàtiques...

Bé, en definitiva, una forma fantàstica d'acomiadar els nens i les nenes de l'escola d'una forma diferent. ENTRE TOTS L'HEM FETA GROSSA!!!!!

Festa

Per veure les fotografies de la festa només cal que cliqueu la imatge anterior. Les fotografies les han fet la Lucía Escobar, ex-alumna del centre, i l'Abigail, mare de dos alumnes de l'escola. Moltes gràcies a les dues!!!!!!!!


13/6: Us informem que avui hem rebut la fruita a l’escola: CIRERES, PRESSEC PLA I PRESSEC VERMELL.  Repartirem la fruita a l’hora del pati avui, dijous, divendres i el proper dilluns.
JORNADA INTENSIVA  CURS 2017/2018

   Inici:  dimarts dia 5  fins 22 de juny de 2018

 

·       HORARI LECTIU:     de 9 a 13 hores

  ·               MENJADOR:

 

Recollida d’alumnat: exclusivament pel carrer Mossèn Tatcher i l’hora de recollida és a les 15.30 hores

·               EXTRAESCOLARS:

Activitats fora d’horari lectiu tant AMPA com ESCOLA (SEP, estudi assistit, etc.) finalitzen l’última setmana de maig.
BEQUES DE MENJADOR 2018/2019

Ja han sortit les beques de menjador.

INFORMACIO Beques menjador 1819.doc

Sol.licitud Beques menjador 1819.doc

DIJOUS 22 DE MARÇ . Decoració de la Rambla Francesc Macià  " ARRIBA LA PRIMAVERA " al barri . Els alumnes d´infantil i primària han decorat el carrer amb estels fets amb diferents tècniques. 

Moltes felicitats a tots pel vostre treball: AMPA, mestres i alumnes!!!!!    
ALERTA DE NEU DIJOUS 8 DE FEBRER
COMUNICAT DE SITUACIÓ DE PREALERTA DEL NEUCAT


El Servei Meteorològic de Catalunya informa que s'inicia un nou episodi de nevades a partir d'aquest migdia a les comarques de la Garrotxa, Osona i Selva, amb gruix de 2cm a cotes superiors a 500m. S'esperen d'intensitat feble o localment moderada.
A partir de la matinada de demà dijous 8 de febrero, les precipitacions podran afectar el litoral i prelitoral central. És durant el matí quan es preveu que s'intensifiqui el fenomen afectant a més del litoral i prelitoral central, també el litoral i prelitoral sud i algunes comarques de la Catalunya Central. Tot i que la zona d'avís és extensa els xàfecs seran d'àmbit local. Per la tarda, les precipitacions es desplaçaran a la zona sud del país perdent intensitat. La cota de neu es situarà entorn els 200 metres, no es descarta que pugui nevar a nivell de mar sense previsió de gruix. Si que es podran acumular més de 2 cm per sobre de 400 metres.
Podeu consultar les actuacions a fer, els consells i les recomanacions per nevades a l'enllaç http://interior.gencat.cat/nevades
Per a conductors de vehicles pesants podeu consultar la informació específica a http://bit.ly/2Fgz6h1
Podeu consultar la possible afectació a la xarxa viària a : https://www.instamaps.cat/geocatweb/visor.html?businessid=65f5ec22f305d277f665b043ce4b8d8a
&id=14205319#10/42.1140/2.1039
La situació de risc contemplada en aquest comunicat es donarà per finalitzada, sense necessitat d’una comunicació de tancament per part del CECAT, un cop acabi el període meteorològic especificat; sempre i quan no s’actualitzi la informació amb una nova comunicació.
Cal recordar que la situació de Prealerta no comporta l'activació del Pla.
Aquest avís ja s'ha fet arribar als grups actuants.
Barcelona, dimecres 7 febrer 2018


CARNAVAL 2018.

Benvolgudes famílies, el rei Carnestoltes ha arribat!

Com que s’acosten dies de festa, rialles i alegria ens ha proposat unes tasques ben divertides.


Dilluns alguna cosa al cap.
Dimarts el pijama portaràs.
Dimecres tot el cos amb pinces portaràs.
Dijous les teves joies has de lluir.
Divendres pots portar la disfressa que vulguis.


Jornada de Portes Obertes 1 MARÇ DE 2018 a les 15.15 h.

Podreu visitar les nostres instal.lacions acompanyats dels vostres fills/filles.
En horari escolar visitareu les classes dels més petits i podeu veure com treballem.
Us esperem!
Comencem el curs amb ganes de treballar plegats!

Per això tots aquells pares i mares que vulguin venir a la rua de carnestoltes disfressats amb nosaltres poden anar a l´AMPA abans del dia 19 de gener.

Animeu-vos.
BON INICI DE CURS 2017/2018 !!!

VENDA LLIBRES AMPA
Es prorroga la venda de llibres de p3/p4 / p5 /1r /2n i 3r del 12 al 15 de setembre als matins de 9 a 9.30 i a les tardes de 16.30 a  17 h.
 
TOTS ELS ALUMNES MATRICULATS DISPOSEN DE:

-Ànglès des de p3 ( Especialita d´anglès)
-Informàtica des de p3 ( Tablets )
-Pati exclusiu (només per alumnes de p3)
-Amplies classes amb lavabos dintre  de les mateixes.
-TEI ( tècnica d´educació infantil, només per p3).
-Biblioteca d´ús exclusiu per alumnes d´ infantil.
-Aula de psicomotricitat d´ús exclusiu per alumnes d´infantil.

Les persones interessades en una entrevista personal perquè no van poder  assistir a la Jornada de Portes Obertes o perquè així ho desitgin, es poden posar en contacte amb la secretaria del Centre per concertar un dia de visita.

Reunions principi de curs  2017/2018 amb les famílies:

P3/P4/P5    dia  27 DE SETEMBRE
1r   dia 19 de SETEMBRE
2n  dia 4 d´OCTUBRE
3r   dia 9 d´OCTUBRE
4r  dia 16 d´OCTUBRE 
5è  dia 17 d´OCTUBRE
6è  dia 10 d´OCTUBRE


 
Dia 28 de juny entrega de notes.


Dia 20 juny: FESTA MULTICULTURAL PER ACOMIADAR EL CURS


Aquest final de curs ha estat especial. Hem fet festa grossa!!!

 

Els mestres, amb l'ajuda de les famílies i dels nens i nenes més grans de l'escola, hem preparat una gran festa intercultural per acomiadar el curs de la forma que es mereix.

 

Hem fet dues grans gimcanes, una per als nens i nenes d'infantil i cicle inicial, i una altra per als nens i nenes de cicle mitjà i superior. Ens hem barrejat nens i nenes de tots els cursos, i tots i totes hem anat passant per diferents estacions fent activitats relacionades amb cultures d'arreu del Món, durant TRES HORES SEGUIDES.

 

Entre d'altres coses, hem fet balls catalans, nord-americans, africans i asiàtics; hem jugat a jocs africans i asiàtics; hem fet manualitats relacionades amb la cultura sud-americana; hem escoltat contes àrabs; hem après a dir algunes paraules i a escriure algunes lletres en xinès i en àrab...

 

Ha estat una festa fantàstica que ens ha servit per seguir treballant l'educació multicultural a l'escola, i per seguir creant  vincles i compartir valors amb les diferents cultures presents al nostre entorn que ens ajudin a conviure i a conèixer-nos millor.


Moltíssimes gràcies a tots els familiars que ens van ajudar!!!

DIA 21 DE JUNY ACOMIADEM ALS ALUMNES DE SISÈ.

Tots els familiars dels alumnes de 6è esteu convidats a l´entrega d´orles al pati de l´escola a les 9.50H.ESTEM DE COLÒNIES

Esteu tots convidats a conèixer l'escola!

T'oferim un projecte pedagògic amb continuïtat a secundària, arrelat al barri i on el teu fill és el protagonista del seu aprenentatge.

Aquest nou espai ha estat creat amb la finalitat de fer cohesió entre tots els membres de l'escola. 
Mantingueu-vos informats de les novetats i d'altres aspectes que us sigui d'interès.

ą
Escola Joan Marquès i Casals,
20 de febr. 2016, 8:30
Comments